• Pipa Banyu HDPE
  • Pipa HDPE
  • /
Ningbo Sunplast Pipe Co., Ltd wis fokus ing pabrikan sistem pipa plastik kanggo banyu & gas luwih saka 15 taun. Ningbo Sunplast Pipe Co., Ltd wis fokus ing pabrikan sistem pipa plastik luwih saka 15 taun. Kita miwiti bisnis minangka pabrik mikro sing kurang saka 5 buruh & mung siji garis ekstrusi kanggo pipa HDPE 20-315mm, nanging saiki, kita dadi pabrik internasional modern sing duwe telung lokakarya manufaktur & luwih saka 200 karyawan. Dilengkapi garis ekstrusi pipa canggih ing jagad lan mesin injeksi, output plastik saben taun perusahaan tekan udakara 15000 ton.

Dina iki, SUNPLAST wis dadi salah sawijining produsen & penyedia sistem pipa plastik utama ing China, kayata pipa HDPE, fittings pipa HDPE (kalebu: fittings fusion HDPE, fittings elektrofusi HDPE, fusion socket socket HDPE & kompresi PP ...