• HDPE Water Pipe
  • HDPE Pipe
  • /
Ningbo Sunplast Pipe Co., Ltd telah fokus ing manufaktur HDPE Pipe, HDPE fitting pipe, HDPE pipe welding machine, PEX-AL-PEX pipa multilayer, PEX-AL-PEX pipa fitting, PEX-AL-PEX Pipe Instalasi alat , PPR Pipes, PPR Fittings, PEX Pipe luwih saka 15 taun. Kita miwiti bisnis minangka pabrik mikro sing kurang 5 pekerja & amp; mung siji ekstrusi baris kanggo pipa HDPE 20-315mm, nanging saiki, kita wis dadi pabrik internasional modern sing duwe telung lokakarya & amp; luwih saka 100 buruh ...