HDPE Repair Saddle

HDPE Repair Saddle

Injeksi cetak HDPE Repair Saddle kanggo HDPE pipes, kasedhiya 40-630mm ing SDR11, kualitas dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, stock kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane HDPE Repair Saddle !!!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

HDPERepair Saddle 
HDPEButt Fusion FittingsCara campuran fusi kasebut kanthi cara paling umum ngubungake pipa poliethelin ing kabeh diameters. Pinggiran pipa polietilena nalika dipanaskan lan digawa bebarengan ing tekanan karo peralatan khusus mbentuk siji "bukti bocor" pipa. Kanthi bener, fusi pipa kaya pipa dhewe lan nduweni pangarep-arep urip sing padha.


Welding fitting SUNPLAST HDPEdigawe dening PE80 utawa PE100 mentah materi sing diimpor saka pemasok terkenal sing nduweni resistensi dhuwur, padha utamané digunakake ing pipa sistem SUNPLAST HDPEkanggo gas. Fitting HDPEbutt fusion bisa kanthi tundhuk standar EN12201-3, EN1555 EN ISO 15494.SUNPLAST nduweni kemampuan kanggo nyedhiyakake perlengkapan butt fitting HDPEing macem-macem ukuran saka DN63mm kanggo DN800mm ing SDR11 SDR13.6 / SDR17, kalebu: tutup tutup, flang stub, cincin backing baja, tee saksine, ngurangi tee, reducer, sikut 45deg , sikil 90 d., dsb.


Wigati: SUNPLAST duweni akeh stok kanggo ukuran normal, bisa dikirim ing wektu singkat !!


Jeneng produk 

HDPEndandani saddle

Spesifikasi sing kasedhiya 

DN40-630mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR11

Material sing bakal digunakake 

Vireng PE80 utawa PE100 mentahan materi

Werna kasedhiya 

Ireng, biru kuning, utawa minangka panjalukan.

Standar sing ngetutake 

EN12201-3, EN1555, EN ISO 15494

Sampel kasedhiya 

Ya, conto sing kasedhiya kanggo jumlah cilik. 

Cara pengepakan 

Cilik wong. 63-280mm dikemas karo karton, gedhe dia.315-800mm bakal dibungkus nganggo tas PP

MOQ 

Negotiable 

Wektu timbal produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Warranty wektu 

15 taun kanggo panggunaan normal 

Istilah pembayaran 

T / T utawa LC ing ngarsane 

Port pamasangan FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, Cina 


Spesifikasi Produk

HDPEndandani saddle can be provided from dn63mm to dn630mm, with the dimensions as below:

ProductJeneng

Spesialfication

SDR17

SDR11

HDPERepair Saddle

HDPERepair Saddle

63

 

âš

75

 

âš

90


âš

110


âš

125


âš

140


âš

160


âš

180


âš

200


âš

225


âš

250


âš

280


âš

315


âš

355


âš

400


âš

450


âš

500


âš

560


âš

630


âš


Bahan mentahan
Material kinerja apik minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa tutup. Perusahaan SUNPLAST umume nganggo bahan mentah TOP KUALITAS saka pabrik-pabrik ing donya sing terkenal ing produksi pipa lan perlengkapan. Bahan-bahan kasebut diakoni minangka bahan mentah ndhuwur dening profesional ing pagawean iki. Kinerja sing luwih becik saka bahan lan stabilitas kasebut bakal ndadekake stasiun pipa SUNPLAST kualitas tinggi lan perlengkapan fleksibel ing pasar.

                                                     


Loading Kiriman
SUNPLAST HDPEpipe fittings owe high reputation of good quality in our exporting markets. The fittings have been exporting to more than 15 countries, and all our customers are satisfied on us. 
      

        


        

      

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email: [email protected]

[email protected]
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: polypipe-produsen


Sunplast, through over 15 years' development, is now known as one of the leading manufacturers and suppliers of hdpe pipe (poly pipe) / HDPEPipe Fittings / HDPEPipe Welding Machine  in China. Our factory has introduced many advanced technologies and equipments into it. Please be free to buy the quality and low price products made in China from us.


Panas Tags: Produsen saduran HDPE, China HDPE perbaikan saddle, China HDPE Repair saddle supplier, HDPE Repair saddle supplier, HDPE Repair saddle produsen, HDPE Repair saddle pabrik, China HDPE Repair saddle pabrik, Cina HDPE Repair Saddle pabrik, HDPE Repair Saddle price, Pelana, HDPE Repair Saddle digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码