HDPE Ndandani Saddle

HDPE Ndandani Saddle

Injeksi cetakan HDPE Saddle kanggo pipa HDPE, kasedhiya 40-630mm ing SDR11, kualitas tinggi dijamin 15 taun, harga grosir kompetitif, stok kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Saddle HDPE Repair !!!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

HDPENdandani Saddle 
HDPEButt Fusion FittingsCara nggabungake bokong yaiku metode sing paling umum kanggo nyambungake pipa polietilen ing kabeh diameter. Pucuk pipa polietilen nalika digawe panas lan digandhengake kanthi tekanan karo peralatan khusus dadi pipa "bukti bocor" terus-terusan. Nggawe kanthi tepat, fusi pipa kuat kaya pipa kasebut dhewe lan duwe jangka panjang sing padha.


Fitting fusion SUNPLAST HDPEdigawe dening bahan baku PE80 utawa PE100 sing diimpor saka pemasok terkenal sing resistensi dhuwur, umume digunakake ing sistem pipa SUNPLAST HDPEkanggo banyu & gas. Fusion fusion HDPEbisa kanthi standar EN12201-3, EN1555 & EN ISO 15494.SUNPLAST duwe kemampuan nyedhiyakake fittings butiran HDPEkanthi macem-macem ukuran saka DN63mm nganti DN800mm ing SDR11 & SDR13.6 / SDR17, kalebu: tutup pungkasan, flange rintisan, cincin gawe baja, tee padha, nyuda tee, reducer, sikut 45deg, sikut 90deg., Lsp.


Cathetan: SUNPLAST duwe akeh stok kanggo ukuran normal, bisa dikirim ing wektu sing cendhak !!


Jeneng produk 

HDPEndandani saddle

Spesifikasi kasedhiya 

DN40-630mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR11

Materi sing bakal digunakake 

Virgin PE80 utawa bahan baku PE100

Werna kasedhiya 

Ireng, biru & kuning, utawa saben panjaluk.

Standar sing ngetutake 

EN12201-3, EN1555, EN ISO 15494

Sampel kasedhiya 

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik. 

Cara ngemas 

Dia cilik. 63-280mm dikemas nganggo karton, dia.315-800mm gedhe dibungkus nganggo tas PP

MOQ 

Bisa dirembug 

Wektu produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Wektu Warranty 

15 taun kanggo panggunaan normal 

Jangka wektu pambayaran 

T / T utawa LC nalika ndeleng 

Port loading FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, China 


Spesifikasi Produk

HDPEndandani saddle can be provided from dn63mm to dn630mm, with the dimensions as below:

ProductJeneng

Specification

SDR17

SDR11

HDPENdandani Saddle

HDPENdandani Saddle

63

 

75

 

90


110


125


140


160


180


200


225


250


280


315


355


400


450


500


560


630



Bahan Baku
Materi kinerja excel minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa topping. Perusahaan SUNPLAST umume nggunakake bahan baku TOP QUALITY saka pabrik terkenal ing saindenging jagad ing produksi pipa lan alat kelengkapan. Bahan kasebut diakoni minangka bahan baku paling dhuwur dening para profesional ing jabatan iki. Kinerja sing luwih apik saka bahan kasebut lan kestabilane nggawe stasiun produk lan peralatan pipa SUNPLAST sing berkualitas ing pasar.

                                                     


Loading & Pangiriman
SUNPLAST HDPEpipe fittings owe high reputation of good quality in our exporting markets. The fittings have been exporting to more than 15 countries, and all our customers are satisfied on us. 
      

        


        

      

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, through over 15 years' development, is now known as one of the leading manufacturers and suppliers of hdpe pipe (poly pipe) / HDPEPipe Fittings / HDPEPipe Welding Machine  in China. Our factory has introduced many advanced technologies and equipments into it. Please be free to buy the quality and low price products made in China from us.


Panas Tags: HDPE Repair Saddle, China, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.