{tembung kunci} Pabrikan

Opos HDPE mesin las?

Normsekutu, pipa HDPE diwenehake ing batang 5,8m utawa 11.8m. Kanggo nyambungake pipa utawa nyambungake pipa & alat kelengkapan, mesin las HDPE minangka alat sing dibutuhake.


Mesin las pipa HDPE, uga diarani mesin gabungan HDPE pipa utawa peralatan las HDPE, minangka jinis mesin fusi panas, sing dirancang kanggo pipa HDPE. Kanthi fusi lumahing ujung pipa (utawa ujung fittings) kanggo nggawe struktur molekul direkombinasine, mula pipa HDPE (utawa pipa HDPE) nyambung bareng.


Opo kind of HDPE pipe welding machine can SUNPLAST provide?

SUNPLAST bisa nyedhiyakake mesin las HDPE kanggo macem-macem model, sing kasedhiya kanggo diameter pipa dn20-dn1200mm.


Mesin las HDPE bisa dipérang dadi telung kategori:


HDPE PIPE BUTT WELDING MACHINE

Mesin HDPE Pipa Butt Fusion

Mesin fusi pipa HDPE minangka mesin paling umum sing digunakake kanggo welding pipa HDPE, sing bisa nutupi meh kabeh diameter luwih gedhe nganti 50mm.


Proses las bokong ditindakake dening mesin las punggung HDPE, nggunakake piring pemanas kanggo nggabungake pipa HDPE (utawa kelengkapan) ujung sing direncanakake, lan banjur nyopot piring pemanas, pungkasane ana rong potongan ditekan lan didhem nalika tekanan, dibentuk ikatan sing dipengini.


Mesin fusi pipa HDPE biasane ngemot limang bagean, yaiku: bingkai dhasar, unit hidrolik, alat planing listrik, dhukungan bingkai & piring pemanas., Lsp.


Umume mesin fusion pipa HDPE sing disedhiyakake kalebu jinis HYDRAULIC, nanging ing wektu sing padha, kita uga bisa nyedhiyakake mesin fusion pipa HDPE jinis MANUAL kanthi diameter cilik:

Jinis Mesin Las

Model utawa spesifikasi kasedhiya

Mesin HDPE Pipa Butt Fusion - Manual Type

50-160mm, 63-200mm, 90-250mm

Mesin HDPE Pipa Butt Fusion - Hydraulic Type

50-160mm, 63-200mm, 90-250mm, 110-315mm, 160-355mm, 280-450mm, 280-500mm, 450-630mm, 630-800mm, 710-1000mm, 1000-1200mm

download dhaptar rega   MESIN Fusion HDPE PIPE BUTT



HDPE electrofusion machine

HDPEPipaElMesin ektrofusi

Mesin elektrofusi pipa HDPE biasane dirancang & digunakake kanggo peralatan elektrofusi HDPE sing bisa diwenehake SUNPLAST.


Fittings elektrofusi HDPE wis dipasang koil kuningan sing dipasang udakara rong pucuk. Mesin elektrofusi pipa HDPE dadi panas kumparan kuningan supaya bisa nyawiji ing njero fittings & permukaan eksterior pipa, saengga struktur molekul HDPE gabung maneh dadi ikatan.


Amarga bobot entheng & ukuran pengepakan cilik, mesin elektrofusi pipa HDPE disambut ing kahanan konstruksi sing kurang, ing endi aksese angel, kayata ing parit utawa sekitar pipa liyane. Mesin elektrofusi pipa HDPE nyedhiyakake cara sing gampang kanggo ngelas sistem pipa HDPE.


SUNPLAST bisa nyedhiyakake rong model mesin las elektrofusi pipa HDPE kanggo opsi:

Mesin Las Kasedhiya

Tenaga Kerja

Model utawa spesifikasi kasedhiya

HDPE Pipe ElMesin ektrofusi

(Model: SPE315)

3.5KW

20-315mm

HDPE Pipe ElMesin ektrofusi

(Model: SPE400)

4.2KW

20-400mm

HDPE Pipe ElMesin ektrofusi

(Model: SPE500)

5.0KW

20-500mm

HDPE Pipe ElMesin ektrofusi

(Model: SPE630)

15KW

20-630mm

Download dhaptar rega sakaMESIN LISTRIK PIPE HDPE


HDPE pipe socket fusion machina

HDPEPipaMesin Fusion Soket 

Mesin fusion socket pipa HDPE umume kanggo fusi pipa diameter cilik dn20-110mm


Opokinerja utama mesin las pipa SUNPLAST HDPE?

Mesin las pipa SUNPLAST HDPE, minangka alat sing ora bisa diganti kanggo pipa HDPE, duwe akeh pagelaran unggul:

â € »macem-macem model & pilihan

Mesin las HDPE bisa disedhiyakake ing macem-macem model sing bisa nutupi kabeh diameter dn20-1200mm, saka ngendi sampeyan bisa nemokake model sing cocog karo panjaluk sampeyan.


Kanggo DN50-250mm diameter luwih cilik, kita uga bisa nyedhiyakake mesin las pipa HDPE jinis manual, sing regane luwih murah tinimbang mesin jinis hidrolik.


â € »Jarak las sing akeh & ngirit biaya.

Mesin las pipa SUNPLAST HDPE bisa ngelas kanthi jembar. Mesin las bisa digunakake kanggo ngelas akeh diameter pipa HDPE. Contone: SHP315 jinis hidrolik HDPE pipa mesin fusi, bisa ngelas diameter DN110-315mm, sing bisa nutupi diameter paling umum. Iki bakal nyuda biaya banget.


â € »Desain bobot entheng, Penanganan gampang.

Mesin las pipa HDPE dirancang & diproduksi kanthi bobot entheng, lan akeh bahan aluminium digunakake kanggo nyemprotake mesin. Desain bobot entheng ngidini mesin las HDPE kita bisa dilayani ing lingkungan tartamtu, kayata ing wilayah pegunungan.


Awet kanggo digunakake.

Kanthi nganggo bahan kualitas paling apik, mesin las pipa SUNPLAST HDPE dipercaya & tahan lama digunakake 5-10 taun utawa malah luwih dawa.

 

Opowektu garansi kanggo mesin las HDPE SUNPLAST?

SUNPLAST njamin kabeh mesin las HDPE wis diuji sadurunge dikirim.


Kanggo kabeh set las HDPE mesin las, SUNPLAST bakal menehi jaminan kualitas 12 wulan kanggo panggunaan normal.

 

Apa mesin las pipa SUNPLAST HDPE bisa digunakake kanggo ngelas pipa & perlengkapan HDPE saka pemasok liyane?

Ya, mesin las HDPE kita bisa ngelasake pipa & perlengkapan saka pemasok liyane.


Opoapa bedane antara mesin fusi pipa jinis HDPE & mesin fusi pipa jinis HDPE?

Bentenane utama mesin las jinis manual & mesin las jinis hidrolik yaiku mesin jinis hidrolik kalebu unit hidrolik, sing bisa menehi kekuatan hidrolik kanggo mindhah utawa ngilangi rong pipa nalika proses fusi bokong, lan njaga tekanan tartamtu & stabil nalika rong pipa sing kaiket.


Mesin fusi pipa jinis HDPE manual ora kalebu unit hidrolik, mula pamindhahan / nyopot pipa kudu digawe kanthi manual.


Elemen penting liyane yaiku unit hidrolik bisa menehi tekanan stabil nalika rong pipa terikat, lan iki bakal ngasilake asil pengelasan paling apik.


Dadi, jelas, mesin fusi pipa HDPE jinis hidraulik luwih apik tinimbang jinis manual.


Apa mesin las pipa SUNPLAST HDPE bisa pipa pipa PPR?

Ya, mesin las HDPE bisa ngelas HDPE PP &. Pipa PVDF lan pipa pas.


Opocara ngemas kanggo mesin las HDPE pipa?

Mesin las HDPE kanthi rutin dibungkus karo kasus kayu, ing njero diisi karo bahan penyangga kanggo nyegah tabrakan sajrone transportasi.

 

Apa mesin las pipa SUNPLAST HDPE bisa disedhiyakake kanthi macem-macem warna? Apa kita bisa nyithak logo ing logo kasebut?

Ya, mesin las HDPE bisa dicet kanthi macem-macem warna, lan logo sampeyan bisa dicithak, nanging jumlah pesanan bakal cocog karo panjaluk kita.

 

Apa bisa mesin las HDPE kasedhiya ing stok?

Ya, kita nyimpen stok akeh kanggo mesin las HDPE, lan pangiriman cekak bisa kepenak.

 

Cara takon menyang SUNPLAST babagan pipa HDPEmesin las?  

SUNPLAST siyap nyedhiyakake mesin las pipa HDPE paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.

  

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865


View as  
 
China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.