{tembung kunci} Pabrikan

Pipa HDPEapa?

Pipa HDPE, uga diarani poliethelin kapadhetan utawa pipa poliethelin, digawe saka bahan granul HDPE. Kaping pisanan, digawe kanthi materi PE63, banjur bahan PE80. Nganti saiki, umume pipa HDPEdiproduksi kanthi generasi sing luwih apik, diarani materi PE100.


Ing Sunplast, kita nyedhiyakake pipa HDPEsing digawe kanthi materi PE100 & materi PE80 wae.


Apa tegese PE63, PE80 & PE100? Apa bedane antara pipa HDPEsing digawe saka PE63, PE80 & PE100?

Sebutan PE63, PE80 & PE100 adhedhasar kekuwatan jangka panjang saka bahan kasebut, sing dikenal minangka kekuwatan sing dibutuhake minimal (MRS) sesuai karo ISO 12162.


Sebutan kasebut yaiku:

Sebutan Material 

Kekuatan Minimum sing Dibutuhake (MRS) MPa 

PE63 

6.3 

PE80 

8.0 

PE100 

10 


Bedane utama antarane pipa HDPEsing digawe PE63, PE80 & PE100 yaiku kerapatan,stres kenthel lan stres kuasi-statis. Pipa HDPEdigawe dening materi PE100 duwe modulus pengerasan galur sing luwih dhuwur tinimbang PE80 & PE63, lan nawakake stres kental sing luwih apik lan stres kuasi statis, sing ngidini tembok pipa sing luwih tipis kanggo rating tekanan sing padha. 


Contone: kanggo pipo HDPEdiameter padha & kenthel tembok sing padha, kayata: DN110 × 10.00mm ing SDR11, kanggo materi PE100 rating tekanan yaiku PN16 bar, dene PN12.5 bar kanggo PE80 & PN10 kanggo PE63.

 

Apa tegese SDR & PN ing pipa HDPE?

SDR, uga diarani Rasio Dimensi Standar, nuduhake rasio diameter njaba kanggo ketebalan pipa HDPE, yaiku SDR = OD / WT.


PN nuduhake tekanan nominal pipa HDPE, nuduhake tekanan normal kanggo transportasi banyu ing 20 "ƒ.

 

Kanggo pipa HDPEdigawe PE80 & PE100, kanthi rating SDR sing padha, PN beda:

Materi / SDR

SDR9

SDR11

SDR13.6

SDR17

SDR21

SDR26

PE80

PN16 bar

PN12.5 bar

PN10 bar

PN8 bar

PN6 bar

PN5 bar

PE100

PN20 bar

PN16 bar

PN12.5 bar

PN10 bar

PN8 bar

PN6 bar


Diameter pipa HDPEapa sing bisa disedhiyakake Sunplast? Lan apa pelamar pipa Sunplast HDPE?

Minangka pabrikan utama ing China, SOra jelas bisa nyedhiyakake pipa HDPEsaka diameter dn20-1200mm kanthi macem-macem peringkat SDR ing SDR9-SDR33.

 

Spesifikasi lengkap pipa SOra jelas HDPEkaya ing ngisor iki:

HDPEPipe Specifications

Rating SDR 

(Tingkat Dimensi Standar)

SDR33

SDR26

SDR21

SDR17

SDR13.6

SDR11

SDR9

Tekanan Normal (PN) Kanggo

PE80 (Mpa)

0.4

0.5

0,6

0,8

10

12.5

16

Tekanan Normal (PN) Kanggo

PE100 (Mpa)

0,5

0,6

0,8

1.0

12.5

16

20

Diameter Biasa 

dn (mm)

Kandel Tembok 

e (mm)

20

  

  

  

  

  

2.0

2.3

25

  

  

  

  

2.0

2.3

3.0

32

  

  

  

2.0

2.4

3.0

3.6

40

  

  

2.0

2.4

3.0

3.7

4.5

50

  

2.0

2.4

3.0

3.7

4.6

5.6

63

  

2.5

3.0

3.8

4.7

5.8

7.1

75

  

2.9

3.6

4.5

5.6

6.8

8.4

90

  

3.5

4.3

5.4

6.7

8.2

10.1

110

  

4.2

5.3

6.6

8.1

10.0

12.3

125

  

4.8

6.0

7.4

9.2

11.4

14.0

140

  

5.4

6.7

8.3

10.3

12.7

15.7

160

  

6.2

7.7

9.5

11.8

14.6

17.9

180

  

6.9

8.6

10.7

13.3

16.4

20.1

200

  

7.7

9.6

11.9

14.7

18.2

22.4

225

  

8.6

10,8

13.4

16.6

20,5

25.2

250

  

9.6

11.9

14.8

18.4

22.7

27.9

280

  

10.7

13.4

16.6

20,6

25.4

31.3

315

9.7

12.1

15.0

18.7

23.2

28.6

35.2

355

10.9

13.6

16.9

21.1

26.1

32.2

39.7

400

12.3

15.3

19.1

23.7

29.4

36.3

44.7

450

13.8

17.2

21.5

26.7

33.1

40.9

50.3

500

15.3

19.1

23.9

29.7

36.8

45.4

55.8

560

17.2

21.4

26.7

33.2

41.2

50,8

62.5

630

19.3

24.1

30.0

37.4

46.3

57.2

70.3

710

21.8

27.2

33.9

42.1

52.2

64.5

79.3

800

24.5

30,6

38.1

47.4

58.8

72.6

89.3

900

27.6

34.4

42.9

53.3

66.2

81.7

  

1000

30,6

38.2

47.7

59.3

72.5

90.2

  

1200

36.7

45.9

57.2

67.9

88.2

  

Dduwe dhaptar rega PIPE HDPESOra jelas


Saiki, pipa SOra jelas HDPEwis akeh digunakake ing macem-macem bidang, kayata sistem pipa banyu & saluran pembuangan, distribusi gas, saluran transfer bubur, irigasi pedesaan, jalur pasokan sistem api, saluran listrik lan komunikasi., Lsp, nanging utamane:

Pipa banyu HDPEHDPEWater Pipe

Pipa HDPEdigunakake kanggo banyu sing paling populer. Pipa HDPEminangka bahan ijo sing bisa ngeterake banyu sing bisa diombe, wis akeh digunakake kanggo sistem penyediaan banyu / saluran kotamadya, sistem kerja pemadam kebakaran, karya desalinasi banyu laut..ssb.

Pipa gas HDPE

Pipa HDPEuga digunakake kanggo distribusi gas ruangan kanggo karya kota.

Pipa pengeruk HDPEHDPEDREDGE PIPE

Pipa pengeruk HDPE, which is light weight,abrasion performance & smooth surface, has been a ideal replacement of steel pipe. Assembled with flanges at both ends, Pipa pengeruk HDPEis easy for dredge work at the site

Pipa irigasi HDPE

HDPEpipahas been more & more popular used for irrigation systems for agriculture. The flexibility allowsPipa irigasi HDPEcan be coiled in 100/200m length, by using PP compression fittings, it greatly save the installation costs & times. Moreover, due to superior UV resistance performance, HDPEpipahas becomed the most eco. & ideal choice for irrigation systems.

 

Apa warna sing kasedhiya kanggo pipa HDPE?

Pipa SOra jelas HDPEkanggo banyu ngombe biasa ing warna ireng kanthi strip biru utawa warna biru.


Pipa HDPEkanggo distribusi gas ruangan ana ing warna kuning utawa warna ireng kanthi strip kuning.

 

Pipa HDPEkanggo panggunaan liyane bisa ditemtokake ing antarane panuku & panyedhiya, nanging nyaranake kanthi warna ireng.

 

Apa kaluwihane pipa HDPEkanthi mbandhingake pipa tradisional liyane?

Pipa HDPEwis dadi pilihan utama ngganti pipa baja galvanis utawa pipa plastik liyane (kaya pipa PVC) sing digunakake kanggo banyu, amarga bisa nganggep akeh kaluwihan sing ora ana tandhingane:

â € »Non-Toxic: pipa HDPEdigawe saka bahan PE100 utawa PE80 wae, ora ana aditif logam abot, bebas polusi, cocog kanggo pasokan banyu sing bisa diombe.

"Resistensi Korosi: HDPEminangka jinis bahan sisipan, sing nggawe pipa HDPEbebas kena pengaruh asam, alkali lan uyah. Amarga tahan korosi, pipa HDPEuga bisa dilayani kanggo ngirim banyu laut sing asin.

â € »Kapasitas aliran dhuwur: Tembok pipa HDPEsing alus lan resistensi abrasi kurang nyebabake resistensi aliran sithik lan kapasitas aliran dhuwur.HDPECoiled Pipe

â € »Fleksibilitas Banget: Pipa HDPEDN20-63mm diameter cilik bisa disedhiyakake ing gulungan koil, mula fittings luwih sithik, lan biaya instalasi luwih murah.

â € »Resistensi UV sing apik banget: Nalika produksi pipa HDPE, 2% ~ 2,5% karbon ireng bakal ditambahake, iki nggawe pipa HDPE(warna ireng) bisa kapapar ing sangisore sunar srengenge supaya suwe digunakake.

â € »Instalasi sing gampang & andal: Amarga bobot entheng, pipa HDPEgampang diangkut & ditangani kanthi ramah.

Pipa HDPEnggunakake teknologi fusion panas-leleh kanthi nggunakake mesin las khusus. Gabungan luwih kuat tinimbang pipa HDPEdhewe.

â € »Wektu layanan dawa: pipa HDPEbisa digunakake luwih saka 50 taun kanthi nggunakake suwene.

â € »Gunakake instalasi trenchless: Pipa HDPEbisa diinstal kanthi teknologi trenchless, sing bakal ngirit biaya & wektu instalasi.

â € »Maneka warna fittings sing kasedhiya: Ana macem-macem fittings pipa HDPEkanggo opsi: Fusion socket HDPEsocket, HDPEfusion fittings HDitt, HDPEelectrofusion fittings & PP compression fittings.

 

Kepiye cara nyambungake pipa HDPE& fittings HDPE?

Untunge, HDPEminangka jinis bahan leleh termal, lan pipa HDPE& pipa HDPEbisa dilas nganggo teknologi panas, yaiku metode las paling dipercaya. Sawise welding panas-leleh rampung, anggere ngliwati tes tekanan Hidrostatik, kabeh sistem pipa bakal bebas 100% bocor.

 

Pipa HDPEsunplast & fittings HDPEutamane disambungake kanthi 3 cara las panas:PP Socket Fusion

â € »Teknologi fusion soket HDPE

Fusi soket digunakake kanggo nggabungake pipa HDPE& pipa HDPEsaka diameter DN20 nganti DN110 mm. Dileksanakake kanthi panas ing njaba njaba pipa hdpe lan lumahing internal pipa HDPEsing cocog kanggo nggabungke bahan kasebut, banjur dipasang siji liyane nalika bahane isih panas.

â € »HDPEpipa campuran fusionteknologiHDPEPipe Butt Fusion

Butt Fusion minangka cara sambungan sing paling penting lan digunakake kanggo pipa HDPEsing luwih gedhe saka 110 mm. Iki minangka cara kanggo nggabungake pipa kanthi cara dadi panas lan adhem kanthi tekanan, saengga bisa nyebabake gabungan pipa kaya pipa kasebut.

Fusion HDPEbutut njaluk pipa & fittings HDPEduwe diameter njaba sing padha, lan toleransi kekandelan tembok kalorone ora bakal ngluwihi 10%, kanggo njamin asil pengelasan paling apik.

- Teknologi elektrofusi pipa HDPEHDPEPipe Electrofusion

Elektrofusi minangka cara sing gampang kanggo nggabungake pipa HDPE& alat kelengkapan pipa HDPEing kahanan sing ora bisa ditindakake fusi, kayata yen katup, sikut, lan tees kudu ditambahake.

Fittings elektrofusi HDPEduwe kabel tembaga cilik sing diluncurake ing permukaan sisih loro kasebut. Kanthi nggunakake mesin elektrofusi HDPE, arus listrik banjur mbukak kabel kasebut banjur nyawiji HDPEing sisih njero elektrofusi HDPElan njaba pipa HDPE.

 

Cara sambungan reguler liyane kanggo pipa HDPEyaiku kanthisambungan mekanik: the both connected pipa(or fittings) ends be welded with HDPEflange adaptors, using steel bolts/nuts to fix both ends together. The HDPEpipes & fittings be connected by sambungan mekanik can be assembled or disassembled easily, which is normally for dredge work or mining works.

 

Perlengkapan kompresi PP are also very regular used for small HDPEpipes with diameter dn20-110mm, which is another sambungan mekanik. The HDPEpipes connected by PP compression fittings are normally for irrigation systems.

 

Apa jinis fittings pipa HDPE& mesin las HDPEsing SOra jelasbisa nyedhiyani?

SOra jelas can offer a integrated solution for HDPEpiping systems. To support the connection of HDPEpipe, we can also offer full ranges of HDPEpipafittings & HDPEpipawelding machines. The customers can always find a perfect solution from us based on their design & budget.

 

SOra jelas HDPEpipafittings can be divided into three varieties, which are: PP compression fittings, HDPEbutt fusion fittings & HDPE electrofusion fittings


Perlengkapan Kompresi PP

Perlengkapan Kompresi PP

Perlengkapan kompresi PP biasane digunakake kanggo pipa HDPEkanthi diameter cilik nganti DN110mm. Ora ana las & instalasi sing gampang sing nggawe perlengkapan kompresi PP dadi pilihan pertama kanggo sambungan pipa diameter cilik.


SOra jelas can provide PP compression fittings from dn20mm to dn110mm, with working temperature PN16 bar. 


Dduwe dhaptar rega for SOra jelas PP COMPRESSION FITTINGS


HDPEButt fusion fittings

HDPEButt Fusion Fittings

Fitting fusion HDPEyaiku fittings sing paling umum digunakake kanggo pipa HDPE.

 

SOra jelas HDPEbutt fusion fittings can be produced in wide diameters dn50-dn1200mm, the diameter dn50-800mm are injection moulded while dn900-1200mm is fabricated type.

 

The HDPEbutt fusion fittings are regular in SDR17-PN10 bar & SDR11-PN16 bar. The fabricated type fittings can be provided at any SDR rating based on pipe.


Dduwe dhaptar rega for SOra jelas HDPEBUTT FUSION FITTINGS


 HDPEEfittings lectrofusion

HDPEEfittings lectrofusion

Perlengkapan elektrofusi HDPEnyedhiyakake sambungan sing luwih dipercaya kanggo pipa HDPE, sing luwih & luwih diadopsi dening para pelanggan.

 

SOra jelas HDPEelectrofusion fittings can be offered from dn20mm to dn630mm, with pressure rating SDR11-PN16 bar for water.


Download dhaptar rega sakaSOra jelas HDPEELECTROFUSION FITTINGS 

 

Mesin las HDPEsing bisa disedhiyakake Sunplast:

HDPEpipamesin fusi soket

The HDPEpipamesin fusi soket is used for the welding of HDPEpipa& HDPEpipasocket fusion fittings with diameter of dn20-110mm.



HDPEButt Fusion Welding Machine

HDPEpipamesin fusion bokong

The HDPEpipamesin fusion bokong can be provided in various models, which can be divided into: manual type & hydraulic type.


Manual type is regular for small diameter pipad50-dn160mm, dn50-dn200mm & dn90-250mm, which is a option of light-weight & cheaper prices.


Hydraulic type: hydraulic type welding machine uses hydraulic pressure to control the HDPEpipe’s movements while welding, providing a certain & stable pressure while welding, which can max. ensure the welding results.


The hydraulic type HDPEpipamesin fusion bokong can be produced for all diameters up to 50mm, which are: 63-160mm, 63-200mm, 90-250mm, 160-315mm, 160-355mm, 280-450mm, 280-500mm, 450-630mm, 630-800mm, 710-1000mm, 800-1200mm.


Download dhaptar rega sakaPIPE HDPESOra jelas BUTT FUSION MACHINE


 HDPEElectrofusion Machine

HDPEpipamesin elektrofusi.

SOra jelas HDPEpipaelectrofusion machine is newly designed for the connection of our HDPEelectrofusion fittings.

 

The HDPEpipaelectrofusion welding machines can be offered in four models: SPE315 model is available to weld the diameter dn20-315mm, SPE400 model for the diameter dn20-400mm, SPE500 model for the diameter dn20-500mm while SPE630 model is for dn20-630mm.


Download dhaptar rega sakaHDPEPIPE ELECTROFUSION MACHINE

 

How do you connect HDPEpipes to the other pipe, such as PVC pipe, steel pipe?

When HDPEpipabe connected to the PVC pipaor steel pipe, since they are not made by HDPEmaterial, so hot-melt welding is not available for connection.

 

The only possible method to connect HDPEpipato PVC pipais by sambungan mekanik, using flanges or use transition fittings,like female or male thread adaptor fittings.

 

Which brand of HDPEgranule materials  that SOra jelas adopts for the HDPEpipes & fittings?

Material of excel performance is one of the qualification with produce the topping piping system. SOra jelas adapts the BEST quality PE100/PE80 material from worldwide famous factories only, such as Borealis, Sinopec, Sabic..etc, which are approved by PE100+ association (see: www.pe100plus.com). 

 

Bebarengan karo pangiriman materi, sertifikat analisis saka pemasok materi bakal dijaluk, sing njamin materi kasebut wis mumpuni.

 

At the same time, SOra jelas laboratory shall sampling tests each batch of raw material arrived to the workshop.When the material is approved, the laboratory will issue a qualification certificate. Only the material with qualification certificate (tested & issued by our laboratory) & certificate of analysis (issued by suppliers), it can

be allowed to be used for the production of HDPEpipa& HDPEpipa fittings.

 

Which standards do SOra jelas HDPEpipes & fittings be made into?

SOra jelas HDPEpipes & fittings are made into ISO4427 standard, at the same time, they can also conform to EN12201 standard & AS/NZS 4129/4130 standard, as well as the other international standards.

 

Opo certificates can SOra jelas provide for HDPEpipes?

SOra jelas HDPEpipais approved by ISO4427 certificate & CE certificate.

 

For HDPEpipafittings, they are approved by CE certificate.

 

Apa sing dadi teknisciri khas of SOra jelas HDPEpipe? 

SOra jelas HDPEpipe, which conforms to ISO4427 standard, can fully meet to all requirements:

Karakteristik 

Syarat 

Metode Tes 

Physical ciri khas for HDPEpipe 

Elongation at break of HDPEpipe 

â ‰ ¥ 350% 

ISO 6259 

Longitudinal reversion of HDPEpipe 

(100 ± 2â "ƒ) 

â ‰ ¤3% 

ISO 2505 

Oxidation induction time of HDPEpipe 

(200â "ƒ) 

â ‰ ¥ 20min. 

ISO 11357-6: 2002 

  

Melt Flow Rate of HDPEpipe 

(5Kg, 190â „ƒ, 10 men.) 

Pangowahan MFR dening 

ngolah ± 20% 

ISO 1133: 2005 

Mechanical ciri khas for HDPEpipe 

Hydrostatic strength of HDPEpipe  

jam 20â „ƒ 

Kanggo Pipa PE80 

20â „ƒ, 100h, 10Mpa 

Ora ana bocor, Ora ngaso 

ISO 1167 

Kanggo Pipa PE100 

20â „ƒ, 100h, 12.4Mpa 

Ora ana bocor, Ora ngaso 

Hydrostatic strength of HDPEpipe  

jam 80â „ƒ 

Kanggo Pipa PE80 

80â „ƒ, 165h, 4,5Mpa 

Ora ana bocor, Ora ngaso 

ISO 1167 

Kanggo Pipa PE100 

80â „ƒ, 165h, 5.4Mpa 

Ora ana bocor, Ora ngaso 

  

Opos the packing methods of SOra jelas HDPEpipe? 

SOra jelas HDPEpipais flexible. For the HDPEpipawith small diameter dn20-63mm, it can be packed in coils with 50m/100m/200m length.

 

The HDPEpipawith diameter dn75-1200mm, it will be packed in bars with 5.8m length or 11.8m length (for container shipment). Other lengths are also available as per buyer’s requests.

 

The HDPEpipashall be horizontally stacked, the stacking height shall be less than 1.5m. To protect the pipe, a covering shall be used when it is stacked outside.

 

How to inquire to SOra jelas for a quote of HDPEpipe?

SOra jelas is ready to provide our best quality HDPEpipes to all customers around the world.

 

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

           [email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865

View as  
 
  • ISO4427 / 4130 / BS EN 12201 standar HDPE Pipe ïolyPoly Pipe) ing warna ireng / biru kanggo Pasokan Banyu, diproduksi saka dn20-1200mm kanthi rating tekanan bar PN5-PN20, kualitas tinggi dijamin 15 taun, disetujoni sertifikat CE & Laporan uji BS6920, fittings pipa HDPE lengkap kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa pasokan banyu HDPE saka SUNPLAST !!

  • Pipa HDPE (Pipa Poli) Kanggo Saluran Saluran Air digawe dening bahan baku PE80 / PE100 prawan sing paling apik saka China, kasedhiya saka dn20-1000mm. Hubungi kita kanggo rincian luwih lengkap babagan pipa saluran HDPE !!!

  • Pipa dredge HDPE standar ISO4427, kasedhiya saka dn110-1200mm ing SDR11 / SDR13.6 / SDR17 / SDR21 / SDR26, dawane 5,8 utawa 11.8m. Dering dukungan baja buatan pelanggan, kualitas tinggi kanthi wektu layanan sing awet, rega pabrik paling apik. Hubungi kita kanggo rincian liyane.

  • Pipa HDPE standar ISO4427 Kanthi Flensa Kanggo Pipa Dredge lan Mining, gandheng karo flensa ing sisih loro, kasedhiya ing dawa 5,8m utawa 11.8m, cincin gawe baja khusus sing kasedhiya, kualitas dhuwur kanthi rega grosir paling apik. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa pengeruk HDPE !!!

  • Tuku Pipa PolyPE Pipa HDPE paling apik ing Werna Kuning Kanggo Gas ruangan saka Sunplast saiki. Kualitas, pilihan sing apik lan saran ahli minangka ciri khas sampeyan, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk karo pabrik. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

  • Tuku Pipa Poli Kanggo Gas sing paling apik saka Sunplast saiki. Kualitas, pilihan sing apik lan saran ahli minangka ciri khas sampeyan, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk karo pabrik. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.