Sertifikat

Sertifikat kita
Kita rumangsa kabeh sukses perusahaan bisa langsung gegandhengan karo kualitas produk sing ditawakake. Dheweke memenuhi persyaratan kualitas paling dhuwur kaya sing ditemtokake ing pedoman ISO9001, ISO14000: 14001 lan sistem kontrol kualitas sing ketat.


Pipa SUNPLAST & fittings disetujoni dening macem-macem sertifikat, kayata sertifikat CE kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX & pipa PPR, sertifikat CE & reporter Tes BS6920 kanggo pipa & perlengkapan HDPE

HDPE Pipe Certificate.jpg