{tembung kunci} Pabrikan

Opos pipa multilayer?

Pipa Multilayer, uga diarani pipa komposit multilayerMLCP, utawa pipa komposit, wis akeh digunakake kanggo sistem pipa banyu panas & adhem, sistem pemanas ing lantai & distribusi gas njero ruangan, lsp.

 Multilayer Pipa Structure

Pipa multilayerminangka pipa kompositâ €, sing digawe saka bahan komposit kanthi struktur limang lapis. Lapisan njero & njaba digawe saka bahan PEX-b / PERT (utawa HDPE), lapisan tengah yaiku inti aluminium, sing dipasang ing teknologi las laser sing lancar utawa teknologi las sing tumpang tindih. Kanggo ngiket lapisan PEX dadi lapisan aluminium, bakal digunakake adesif khusus.

 

Opokaluwihan utama pipa multilayer, kanthi mbandhingake pipa plastik liyane?

Pipa multilayeruga dikenal kanthi jeneng â € œaluminum-plastic compositie pipaâ €. Iki nggabungake kaluwihan pipa logam & pipa plastik:

Resistensi suhu & tekanan dhuwur:

Pipa multilayersing digawe dening PEX-b utawa bahan PERT tahan tekanan dhuwur nganti maksimal 10 bar & 95suhu

✠”Pipa penghalang oksigen.
Pipa multilayerminangka pipa penghalang oksigen, sing bisa nyegah oksigen sing nembus ing njero pipa, amarga inti aluminium ing lapisan tengah.
✠”Pipa fleksibel
Pipa komposit fleksibel, lan bisa ditekuk kanthi gampang (rasio lentur min. 5 kaping diameteripun pipa).
 higienis lan kesehatan kanggo ngombe banyu.
Pipa multilayerdigawe saka PEX-b kanthi netral, sing cocog kanggo pasokan banyu ngombe.
 Bebas Korosi
Ora kaya pipa baja, pipa multilayerbebas korosi 100%.
 Ekspansi linear rendah
Pipa komposit digawe saka bahan PEX-b duwe ekspansi linear sing padha gegayutan karo variasi suhu karo tembaga

 

Opo types of multilayerpipa can SUNPLAST provide? And which specifications of multilayerpipa that SUNPLAST can manufacture?

Pipa multilayerSUNPLAST bisa dipérang dadi 3 jinis, yaiku: pipa PEX-AL-PEX, pipa PERT-AL-PERT & pipa PE-AL-PE.

 

Multilayer PEX-AL-PEXPipa

Pipa multilayerPEX-AL-PEX digawe dadi limang struktur: lapisan njero & lapisan njaba yaiku bahan PEX-b, lapisan tengah yaiku inti aluminium sing dilas dening las sing tumpang tindih utawa teknologi las laser. Antarane PEX-b & Aluminium minangka adesif khusus kanggo ikatan loro-lorone bahan.

 

Pipa multilayerPEX-AL-PEX minangka pipa sing paling umum sing digunakake kanggo pipa banyu panas & pemanas, distribusi gas. Kinerja unggulan materi PEX-b sing digawe pipa multilayerPEX-AL-PEX bisa metokake suhu banyu maksimal 9.5 "& amp; PN10 tekanan bar kanggo layanan dawa.

 

PERT-AL-PERT Multilayer Pipa

Pipa sing padha karo PEX-AL-PEX, pipa multilayerPERT-AL-PERT uga bisa dilayani kanthi maksimal banyu suhu maksimal. 95â „ƒ, sekaligus maks. PN10 bar tekanan kerja.

 

Bedane mung, pipa multilayerPERT-AL-PERTâ € ™ lapisan njero & njaba yaiku PERT.

 

PE-AL-PE Gas Pipa

Beda karo pipa PEX-AL-PEX, pipa PE-AL-PE ora cocog kanggo pipa banyu panas, amarga lapisan njero lan njaba pipa digawe saka bahan HDPE.

 

Pipa PE-AL-PE umume digunakake kanggo distribusi gas njero ruangan. Digawe kanthi warna kuning, pipa gas PE-AL-PE bisa nganti maksimal. 4 bar tekanan kerja kanggo distribusi gas alam.

 

Pipa multilayerSUNPLAST bisa diwenehake kanthi macem-macem spesifikasi: 1216mm, 1418mm, 1620mm, 2026mm, 2632mm. Ukuran khusus kaya ing ngisor iki:

Spesifikasi

Diameter njaba

Diameter Batin

Kandel Tembok

(mm)

(Inci)

(mm)

(mm)

(mm)

1216

1/2 "

16

12

2.0

1418

9/16 "

18

14

2.0

1620

5/8 "

20

16

2.0

2025

3/4 "

25

20

2.5

2026

3/4 "

26

20

3.0

2632

1 "

32

26

3.0

Download dhaptar rega sakaMultilayer PEX-AL-PEXPipa

 

Standar endi sing nggawe pipa multilayerSUNPLAST?

Pipa multilayerSUNPLAST digawe standar GB / T18997. Sanalika, bisa dikonfirmasi dadi standar ASTM F 1281/1282 & EN ISO 21003.

 

Whing sertifikat duwe SUNPLAST Multilayer pipa?

Pipa multilayersaka SUNPLAST disetujoni dening macem-macem sertifikat internasional, kaya sertifikat CE.

 

Opoana prabédan utama ing las laser & welding tumpang tindih pipa multilayer?

Las laser & las tumpang tindih minangka teknologi las paling umum kanggo inti aluminium pipa multilayer.

 

â € »Teknologi las sing tumpang tindih yaiku las jinis ultrasonik, kanthi nggunakake ultrasonik kanggo ngelas aluminium kanthi cara tumpang tindih.

â € »Teknologi las laser, uga diarani las las bokong tanpa kabelâ €, yaiku ngelas aluminium kanthi laser kanthi cara las las sing mulus.

 

Yen dibandhingake karo tumpang tindih pipa multilayergandheng, pipa las laser dianggep luwih stabil ing sambungan las aluminium, luwih-luwih nalika pipa dibunderake & dibentuk dening reamer, pipa multilayerkanthi las laser ora gampang dibedhah.

 

Apa pipa komposit SUNPLAST (utawa pipa multilayer) bisa dikemas ing gulung?

Ya, pipa komposit biasane dikemas ing gulungan. Dhiameter pipa 16mm, 18mm & 20mm umume dawane 100m / 200m, dene 25mm, 26mm & 32mm dawane 50m / 100m.

 

Opo colors can SUNPLAST multilayerpipa be made into?

 Werna biasa sing kasedhiya yaiku: warna putih & abang kanggo pipa PEX-AL-PEX utawa PERT-AL-PERT kanggo banyu adhem & panas, warna kuning kanggo pipa PE-AL-PE kanggo gas.

 

Werna liyane uga kasedhiya miturut panjaluk pelanggan.

 

Opo’s the technical characteristics of SUNPLAST multilayerpipa (composite pipa) ?

The multilayerpipa SUNPLAST provide can fully meet with all requirements in GB/T18997 standard, as well as ASTM F 1281/1282 standard. Major technical characteristics as below:

Spesifikasi

(mm)

Min. pipa 

bledosan meksa

(Mpa)

Min. pipa

deringkekuwatan

(N)

Hidrostatik

kekuwatan

(Mpa)

Makarya 

suhu

(â „ƒ)

Makarya 

Tekanan

(Mpa)

1216

6.0

2300

2.72

-4095

1.0

1418

6.0

2300

2.72

-4095

1.0

1620

5.0

2500

2.72

-4095

1.0

2025

4.0

2500

2.72

-4095

1.0

2026

4.0

2500

2.72

-4095

1.0

2632

4.0

2650

2.72

-4095

1.0

 

Opo types of fittings & tools for installation can SUNPLAST provide for the multilayerpipa?

Unlike the other plastic pipas can be connected by heat-fusion, the multilayerpipa can be installed by mechanical brass fittings.

PEX-AL-PEX Fittings

 

SUNPLAST can provide two types of brass fittings for multilayerpipa:


Perlengkapan Kompresi PEX-AL-PEX

PEX-AL-PEX compression fittings are designed specially for SUNPLAST multilayerpipa (or composite pipa).

 

Perlengkapan kompresi PEX-AL-PEX, sing digawe saka bahan kuningan berkualitas tinggi, kalebu papat aksesoris: kacang kompresi, cincin kompresi & awak kuningan & dering EPDM.

 

Perlengkapan kompresi PEX-AL-PEX gampang dipasang, perlu sepasang kunci sabit utawa tang sing bisa disetel.

 

SUNPLAST PEX-AL-PEX compression fittings can be provided in a diameter of 16mm, 18mm, 20mm, 25mm, 26mm & 32mm, which can cover all sizes of multilayerpipas.

 

PEX-AL-PEX Perlengkapan pencet

SUNPLAST PEX-AL-PEX press fittings are “U” profile type, which is an innovative fittings that are for multilayerpipa.

 

Kanggo diproduksi nganggo bahan kuningan berkualitas tinggi, peralatan pers PEX-AL-PEX kasusun saka rong aksesoris: awak kuningan dipasang nganggo rong cincin EPDM O & stainless press. Rong cincin EPDM bisa nyedhiyakake kinerja panyegelan sing sampurna, sing ora njamin sistem pipa bocor dienggo suwe.

 

Fitting press SUNPLAST PEX-AL-PEX bakal diinstal kanthi alat pers khusus sing diwenehake dening SUNPLAST.

 

Dhiameter pencet PEX-AL-PEX sing kasedhiya yaiku: 16mm, 20mm, 25mm, 32mm.

 

PEX-AL-PEX pipa installation tools

To assist on the installation of multilayerpipa, PEX-AL-PEX pipa installation tools are necessarily requested

 

SUNPLAST can provide full ranges of PEX-AL-PEX pipa installation tools, including: Pipa cutter, Pipa reamer, Bending springs & press tools.

 

How to inquire to SUNPLAST for a quote of multilayerpipa? 

SUNPLAST is ready to provide our best quality Multilayer pipa to all customers around the world.   

 

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki: 

 

Email: [email protected] sunplastpipa.com       

            [email protected]   

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865


View as  
 
  • ASTM F 1281 Standard / EN ISO21003 Pipa multilayer PEX-AL-PEX Standar kanggo pipa & pemanasan banyu, ukuran saka 16mm-32mm, disetujoni karo sertifikat CE, cocog kanggo digunakake ing Tmax.95â "ƒ & PN1.0Mpa. Kualitas apik dijamin karo 15 taun, rega Grosir sing kompetitif, kasedhiya Prompt. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PEX-AL-PEX !!!

  • Pipa Multilayer PERT-AL-PERT Kanggo Pemanasan Plumbing Banyu, kasedhiya ukuran: 16mm, 18mm, 20mm, 25mm / 26mm & 32mm. Cocog kanggo sistem pipa banyu panas & lantai ngisor. Kualitas apik kanthi wektu garansi 15 taun, rega Grosir paling kompetitif & pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PERT-AL-PERT.

  • ASTM 1282 Pipa Multilayer Warna Kuning PE-AL-PE Kanggo Gas, digawe saka bahan baku berkualitas, ukuran sing kasedhiya saka 16-32mm, rega sing paling kompetitif & pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PE-AL-PE kanggo gas !!!

  • Pipa Pipa PEX-AL-PEX kanggo pipa & pemanasan banyu, ukuran saka 16mm-32mm, disetujoni karo sertifikat CE, cocog kanggo digunakake ing Tmax.95â "ƒ & PN1.0Mpa. Kualitas apik dijamin karo 15 taun, rega Grosir sing kompetitif, kasedhiya Prompt. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PEX-AL-PEX !!!

  • Pipa Pemanas PEX-AL-PEX kanggo pipa & pemanasan banyu, ukuran saka 16mm-32mm, disetujoni karo sertifikat CE, cocog kanggo digunakake ing Tmax.95 "& 1 & PN1.0Mpa. Kualitas apik dijamin karo 15 taun, rega Grosir sing kompetitif, kasedhiya Prompt. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PEX-AL-PEX !!!

  • Pipa PEX-AL-PEX Kanggo Pemanasan pipa & pemanasan banyu, ukuran saka 16mm-32mm, disetujoni karo sertifikat CE, cocog kanggo digunakake ing Tmax.95â "ƒ & PN1.0Mpa. Kualitas apik dijamin karo 15 taun, rega Grosir sing kompetitif, kasedhiya Prompt. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PEX-AL-PEX !!!

China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.