{tembung kunci} Pabrikan

PEX-AL-PEX Multilayer Pipe Structure

Pipa multilayer PEX-AL-PEX, uga diarani pipa PEX-AL-PEX, yaiku pipa komposit sing kasusun saka 5 lapisan (PEX-Adhesive-Aluminium-Adhesive-PEX) sing kaiket. Lapisan aluminium tengah dipasang ing cara las laser sing lancar (utawa metode las sing tumpang tindih). Pipa multilayer PEX-AL-PEX nggabungake kabeh kaluwihan pipa logam lan plastik:

â— Fleksibel & dikemas ing kumparan.

Pipa multilayer PEX-AL-PEX bisa dikemas ing kumparan kanthi dawane 100m-500m.

- Tahan hawa-lan tekanan dhuwur

Pipa multilayer PEX-AL-PEX bisa dilayani maksimal. 95banyu suhu, lan bear maks. Tekanan 1.0Mpa kanggo panggunaan suwe.

â— Oksigen-ora bisa dienggo

Inti aluminium nggawe pipa multilayer PEX-AL-PEX alangi oksigen 100%, sing bisa nyegah inkrustasi ing sistem pipa & pemanas

â— higienis lan netral

Pipa multilayer PEX-AL-PEX iku higienis lan netral, ora beracun, cocog kanggo pasokan banyu ngombe.

â— Bebas korosi

Pipa multilayer PEX-AL-PEX ora ana korosi absolut, bisa duwe wektu urip sing bisa dipercaya.

                                                                         

Spesifikasi

SUNPLAST PEX-AL-PEX multilayer pipe ana ukuran pipa nominal wiwit 12mm nganti 32mm, uga ditandhani ukuran diameter (NPS) wiwit 3/8â € nganti 1â €.

Spesifikasi

NjabaDia.

Inner Dia.

Tembok Kandel

Alu Kandel

Panjang Coil

(mm)

(inci)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(m / koil)

0912

3/8 "

12

9

1.5

0,15 ~ 0,20

50/100/2002/300/500

1216

1/2 "

16

12

2.0

0,16 ~ 0,20

50/100/2002/300/500

1620

5/8 "

20

16

2.0

0,20 ~ 0,25

50/100/2002

2025

3/4 "

25

20

2.5

0,25 ~ 0,30

50/100

2026

3/4 "

26

20

3.0

0,25 ~ 0,30

50/100

2632

1 "

32

26

3.0

0,25 ~ 0,30

50/100

PIPE MULTILAYER PEX-AL-PEX- cdidilat kanggo didelengdhaptar rega kita


Fitur Utama Pipa Multilayer SUNPLAST PEX-AL-PEX

1. Pipa multialyer SUNPLAST PEX-AL-PEX digawe standar GB / T18997. Sanalika, bisa dikonfirmasi dadi standar ASTM F 1281/1282 & EN ISO 21003.


2. SUNPLAST utamane nggunakake bahan PEX-b sing berkualitas tinggi saka Constab Jerman, sing diakoni minangka salah sawijining bahan berkualitas paling apik ing saindenging jagad.


3. SUNPLAST Pipa multilayer PEX-AL-PEX bisa dilayani maksimal. 95banyu suhu & tahan maksimal Tekanan 1.0Mpa kanggo panggunaan suwe.


4. Pipa multilayer SUNPLAST PEX-AL-PEX diwenehake kanthi macem-macem warna: warna putih / abang kanggo pasokan banyu panas, warna kuning kanggo gas njero ruangan. Werna liyane kasedhiya saben

panjaluk pelanggan.


5. Cara pengepakan standar kita yaiku nganggo koil, pipa 12/16 / 20mm bisa dikemas kanthi dawa 50-500m dene 25/26 / 32mm dawa 50m / 100m. Kemasan njaba bisa uga kertas coklat utawa karton, ing njero bungkus film plastik.


6. SUNPLAST uga bisa nyedhiyaniPerlengkapan kompresi PEX-AL-PEX & Peralatan pencet PEX-AL-PEX, sing dirancang kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX

PEX-AL-PEX PIPE FITTINGS


7.Piranti instalasi pipa PEX-AL-PEXuga kasedhiya ing SUNPLAST, kayata cutter, reamer, mlengkung, alat penet sing alat bantu kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX


8. Pipa multilayer SUNPLAST PEX-AL-PEX bisa memenuhi kabeh syarat sing dijaluk standar, kanthi parameter teknis kaya ing ngisor iki:

Spesifikasi 

(mm) 

Min pipa 

bledosan meksa 

(Mpa) 

Min pipa 

kekuatan ring 

(N) 

Hidrostatik 

kekuwatan 

(Mpa) 

Makarya 

suhu 

(â „ƒ) 

Makarya  

Tekanan 

(Mpa) 

1216 

6.0 

2300 

2.72 

-4095 

1.0 

1418 

6.0 

2300 

2.72 

-4095 

1.0 

1620 

5.0 

2500 

2.72 

-4095 

1.0 

2025 

4.0 

2500 

2.72 

-4095 

1.0 

2026 

4.0 

2500 

2.72 

-4095 

1.0 

2632 

4.0 

2650 

2.72 

-4095 

1.0

 

 

SUNPLAST siyap nyedhiyakake Pipa Multilayer PEX-AL-PEX paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.

 

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

 

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865



View as  
 
  • ASTM F 1281 Standard / EN ISO21003 Pipa multilayer PEX-AL-PEX Standar kanggo pipa & pemanasan banyu, ukuran saka 16mm-32mm, disetujoni karo sertifikat CE, cocog kanggo digunakake ing Tmax.95â "ƒ & PN1.0Mpa. Kualitas apik dijamin karo 15 taun, rega Grosir sing kompetitif, kasedhiya Prompt. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PEX-AL-PEX !!!

  • ASTM 1282 Pipa Multilayer Warna Kuning PE-AL-PE Kanggo Gas, digawe saka bahan baku berkualitas, ukuran sing kasedhiya saka 16-32mm, rega sing paling kompetitif & pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PE-AL-PE kanggo gas !!!

  • Pipa Pipa PEX-AL-PEX kanggo pipa & pemanasan banyu, ukuran saka 16mm-32mm, disetujoni karo sertifikat CE, cocog kanggo digunakake ing Tmax.95â "ƒ & PN1.0Mpa. Kualitas apik dijamin karo 15 taun, rega Grosir sing kompetitif, kasedhiya Prompt. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PEX-AL-PEX !!!

  • Pipa Pemanas PEX-AL-PEX kanggo pipa & pemanasan banyu, ukuran saka 16mm-32mm, disetujoni karo sertifikat CE, cocog kanggo digunakake ing Tmax.95 "& 1 & PN1.0Mpa. Kualitas apik dijamin karo 15 taun, rega Grosir sing kompetitif, kasedhiya Prompt. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PEX-AL-PEX !!!

  • Pipa PEX-AL-PEX Kanggo Pemanasan pipa & pemanasan banyu, ukuran saka 16mm-32mm, disetujoni karo sertifikat CE, cocog kanggo digunakake ing Tmax.95â "ƒ & PN1.0Mpa. Kualitas apik dijamin karo 15 taun, rega Grosir sing kompetitif, kasedhiya Prompt. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PEX-AL-PEX !!!

  • Pipa PEX-AL-PEX Kanggo Plumbing Banyu kanggo pipa & pemanasan banyu, ukuran saka 16mm-32mm, disetujoni karo sertifikat CE, cocog kanggo digunakake ing Tmax.95â "ƒ & PN1.0Mpa. Kualitas apik dijamin karo 15 taun, rega Grosir sing kompetitif, kasedhiya Prompt. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PEX-AL-PEX !!!

China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.