HDPE Butt Fusion Cross Fittings

HDPE Butt Fusion Cross Fittings

Injection molded HDPE Butt Fusion Cross Fittings for HDPE pipes, available 63-630mm in SDR11 & amp; SDR17, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, stock kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane HDPE Butt Fusion Cross Fitting !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

HDPE Butt Fusion Fitting Cross HDPE Butt Fusion Fittings

Cara campuran fusi kasebut kanthi cara paling umum ngubungake pipa poliethelin ing kabeh diameters. Pinggiran pipa polietilena nalika dipanaskan lan digawa bebarengan ing tekanan karo peralatan khusus mbentuk siji "bukti bocor" pipa. Kanthi bener, fusi pipa kaya pipa dhewe lan nduweni pangarep-arep urip sing padha.


Welding fitting SUNPLAST HDPE digawe dening PE80 utawa PE100 mentah materi sing diimpor saka pemasok terkenal sing nduweni resistensi dhuwur, padha utamané digunakake ing pipa sistem SUNPLAST HDPE kanggo gas. Fitting HDPE butt fusion bisa kanthi tundhuk standar EN12201-3, EN1555 EN ISO 15494.SUNPLAST nduweni kemampuan kanggo nyedhiyakake perlengkapan butt fitting HDPE ing macem-macem ukuran saka DN63mm kanggo DN800mm ing SDR11 SDR13.6 / SDR17, kalebu: tutup tutup, flang stub, cincin backing baja, tee saksine, ngurangi tee, reducer, sikut 45deg , sikil 90 d., dsb.


Wigati: SUNPLAST duweni akeh stok kanggo ukuran normal, bisa dikirim ing wektu singkat !!


Jeneng produk 

HDPEFitting Cross

Spesifikasi sing kasedhiya 

DN63-800mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR11 SDR13.6 / SDR17

Material sing bakal digunakake 

Vireng PE80 utawa PE100 mentahan materi

Werna kasedhiya 

Ireng, biru kuning, utawa minangka panjalukan.

Standar sing ngetutake 

EN12201-3, EN1555, EN ISO 15494

Sampel kasedhiya 

Ya, conto sing kasedhiya kanggo jumlah cilik. 

Cara pengepakan 

Cilik wong. 63-280mm dikemas karo karton, gedhe dia.315-800mm bakal dibungkus nganggo tas PP

MOQ 

Negotiable 

Wektu timbal produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Warranty wektu 

15 taun kanggo panggunaan normal 

Istilah pembayaran 

T / T utawa LC ing ngarsane 

Port pamasangan FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, Cina 


Spesifikasi Produk

HDPE cross fittings bisa disedhiyakake saka dn63mm nganti dn800mm, kanthi dimensi kaya ngisor:

ProductJeneng

Spesialfication

SDR17

SDR11

HDPE Butt Fusion Fitting Cross

(HDPE Fitting Cross)

HDPE Fitting Cross

 

63


âš

75


âš

90


âš

110


âš

125

âš

âš

140

âš

âš

160

âš

âš

180

âš

âš

200

âš

âš

225

âš

âš

250

âš

âš

280

âš

âš

315

âš

âš

355

âš


400

âš


450

âš


500

âš


560

âš


630

âš


710

âš

 

800

âš


Bahan mentahan
Material kinerja apik minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa tutup. Perusahaan SUNPLAST umume nganggo bahan mentah TOP KUALITAS saka pabrik-pabrik ing donya sing terkenal ing produksi pipa lan perlengkapan. Bahan-bahan kasebut diakoni minangka bahan mentah ndhuwur dening profesional ing pagawean iki. Kinerja sing luwih becik saka bahan lan stabilitas kasebut bakal ndadekake stasiun pipa SUNPLAST kualitas tinggi lan perlengkapan fleksibel ing pasar.

                                                     


Loading Kiriman
SUNPLAST HDPE pipe fittings utang reputasi dhuwur kualitas apik ing pasar ekspor kita. Fitting wis ngekspor menyang luwih saka 15 negara, lan kabeh pelanggan sing puas karo kita.
      

        


        

      

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email: [email protected]

[email protected]
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka manufaktur lan panyedhiya pipo hdpe (pipa poly) / HDPE Pipa Fitting / HDPE Pipa Welding Machine ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: HDPE Butt Fusion Cross Fitting, China HDPE Butt Fusion Cross Fitting, China HDPE Butt Fusion Kayu Fitting supplier, HDPE Butt Fusion Kayu Fitting supplier, HDPE Butt Fusion Kayu Fitting produsen, HDPE Butt Fusion Kayu Fitting pabrik, China HDPE Butt Fusion Cross Fitting produsen, China HDPE Butt Fusion Cross Fitting, HDPE Butt Fusion Cross Fitting price, buy HDPE Butt Fusion Cross Fitting, HDPE Butt Fusion Cross Fitting made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码