Siku HDPE Butt Fusion 90 Derajat

Siku HDPE Butt Fusion 90 Derajat

Injeksi cetakan HDPE Butt Fusion 90 Derajat siku kanggo pipa HDPE, kasedhiya 63-800mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, STOCK kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku HDPE Butt Fusion 90 Derajat !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Siku HDPE Butt Fusion 90 DerajatHDPE Butt Fusion Fittings

Cara nggabungake bokong yaiku metode sing paling umum kanggo nyambungake pipa polietilen ing kabeh diameter. Pucuk pipa polietilen nalika digawe panas lan digandhengake kanthi tekanan karo peralatan khusus dadi pipa "bukti bocor" terus-terusan. Nggawe kanthi tepat, fusi pipa kuat kaya pipa kasebut dhewe lan duwe jangka panjang sing padha.


Fitting fusion SUNPLAST HDPE digawe dening bahan baku PE80 utawa PE100 sing diimpor saka pemasok terkenal sing resistensi dhuwur, umume digunakake ing sistem pipa SUNPLAST HDPE kanggo banyu & gas. Fusion fusion HDPE bisa kanthi standar EN12201-3, EN1555 & EN ISO 15494.SUNPLAST duwe kemampuan nyedhiyakake fittings butiran HDPE kanthi macem-macem ukuran saka DN63mm nganti DN800mm ing SDR11 & SDR13.6 / SDR17, kalebu: tutup pungkasan, flange rintisan, cincin gawe baja, tee padha, nyuda tee, reducer, sikut 45deg, sikut 90deg., Lsp.


Cathetan: SUNPLAST duwe akeh stok kanggo ukuran normal, bisa dikirim ing wektu sing cendhak !!


Jeneng produk 

HDPE90sikut derajat

Spesifikasi kasedhiya 

DN63-800mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR11 & SDR13.6 / SDR17

Materi sing bakal digunakake 

Virgin PE80 utawa bahan baku PE100

Werna kasedhiya 

Ireng, biru & kuning, utawa saben panjaluk.

Standar sing ngetutake 

EN12201-3, EN1555, EN ISO 15494

Sampel kasedhiya 

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik. 

Cara ngemas 

Dia cilik. 63-280mm dikemas nganggo karton, dia.315-800mm gedhe dibungkus nganggo tas PP

MOQ 

Bisa dirembug 

Wektu produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Wektu Warranty 

15 taun kanggo panggunaan normal 

Jangka wektu pambayaran 

T / T utawa LC nalika ndeleng 

Port loading FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, China 


Spesifikasi Produk

HDPE 90sikut derajats can be provided from dn63mm to dn800mm, with the dimensions as below:

ProductJeneng

Specification

SDR17

SDR11

Siku HDPE Butt Fusion 90 Derajat

(HDPE 90 Derajat Siku)

HDPE 90 Degree Elbow

 

63

75

90

110

125

140

160

180

200

225

250

280

315

355

400

450

500

560

630

710

 

800


Bahan Baku
Materi kinerja excel minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa topping. Perusahaan SUNPLAST umume nggunakake bahan baku TOP QUALITY saka pabrik terkenal ing saindenging jagad ing produksi pipa lan alat kelengkapan. Bahan kasebut diakoni minangka bahan baku paling dhuwur dening para profesional ing jabatan iki. Kinerja sing luwih apik saka bahan kasebut lan kestabilane nggawe stasiun produk lan peralatan pipa SUNPLAST sing berkualitas ing pasar.

                                                     


Loading & Pangiriman
Fittings pipa SUNPLAST HDPE duwe reputasi apik kanthi kualitas apik ing pasar ekspor. Perlengkapan wis diekspor menyang luwih saka 15 negara, lan kabeh pelanggan wareg.
      

        


        

      

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi pangembangan luwih saka 15 taun, saiki misuwur minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poli) / HDPE Pipe Fittings / HDPE Pipe Welding Machine ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: HDPE Butt Fusion 90 Degree Elbow, China, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.