{tembung kunci} Pabrikan

Opos pipa PPR lan perlengkapan?

PPR, uga diarani PPRC, jeneng lengkap minangka Polypropylene Random Copolymer.

 

Pipa PPR lan fittings digawe dening bahan Polypropylene Random Copolymer, diproduksi liwat proses ekstrusi terus-terusan (kanggo pipa PPR) & proses cetakan injeksi (kanggo perlengkapan PPR).


Opo’s the main application of Pipa PPRs and fittingsOpo’s the main benefits of Pipa PPRs and fittings

Pipa PPR lan perlengkapan wis digunakake minangka sistem banyu adhem & panas omah, hotel lan bangunan komersial liyane. Kajaba iku, uga digunakake kanggo pipa industri kanggo transfer banyu, cairan saniter, produk panganan cair, udara kompres, lan bahan kimia agresif, kayata. solusi asam utawa alkalin sing akeh banget. Bangunan banyu panas radiator tengah, biasane ing pengaturan pipa lingkaran bunder.

 

Keuntungan utama pipa lan perlengkapan PPR:

Pipa ijo

Pipa PPR minangka jinis pipa ijo. Ora beracun, higienis kanggo pasokan banyu sing bisa diombe.

Tahan suhu sing apik & tekanan kerja sing dhuwur

Pipa PPR bisa digunakake ing suhu banyu maks.95â „ƒ & maksimal. PN25 tekanan tekanan bar.

Gabungan sing bisa dipercaya

Panas-fusi minangka metode gabungan kanggo pipa PPR. Pipa & pipa PPR duwe struktur molekul sing padha, teknologi fusi panas ndadekake struktur molekul PPR gabung dadi integrasi. Gabungan panas-fusi ndadekake pipa PPR sambungan sing paling dipercaya kanthi 100% bebas bocor.

â € »Konduktivitas termal sing sithik

Konduktivitas termal pipa PPR sing sithik bisa digunakake ing sistem pasokan banyu adhem / panas ing sektor komersial.

Daur ulang kanggo digunakake kanggo ngirit sumber

Pipa PPR lan perlengkapan bisa didaur ulang sing digunakake, mula bakal ngirit sumber sampeyan.

Wektu layanan suwene

Pipa PPR dirancang kanggo umur dawa nganti 50 taun ing kahanan normal.

 

Spesifikasi pipa PPR lan perlengkapan sing bisa disedhiyakake SUNPLAST? Standar sing cocog kanggo nggawe pipa SUNFAST PPR lan perlengkapan?

Pipa SUNFAST PPR lan perlengkapan digawe standar GB / T 18742 lan standar EN ISO 15874 ing versi Inggris. Sanalika, bisa kompatibel karo standar DIN8077 / 8078.


 Pipa PPR


Pipa PPR

SUNPLAST Pipa PPRs can be provide from dn20-110mm, with meksa ratings PN10 bar/PN12.5 bar/PN16 bar/PN20 bar.

Pipa PPR 

Standar:GB / T 18742, DIN 8077/8078, EN ISO 15874

S5 / PN10bar 

S4 / PN12.5bar 

S3.2 / PN16bar 

S2.5 / PN20bar 

20 × 2.0 

20 × 2.3 

20 × 2,8 

20 × 3,4 

25 × 2.3 

25 × 2,8 

25 × 3.5 

25 × 4.2 

32 × 2,9 

32 × 3,6 

32 × 4.4 

32 × 5.4 

40 × 3,7 

40 × 4,5 

40 × 5,5 

40 × 6,7 

50 × 4,6 

50 × 5,6 

50 × 6,9 

50 × 8,3 

63 × 5,8 

63 × 7.1 

63 × 8,6 

63 × 10,5 

75 × 6,8 

75 × 8,4 

75 × 10.3 

75 × 12,5 

90 × 8,2 

90 × 10.1 

90 × 12.3 

90 × 15.0 

110 × 10.0 

110 × 12.3 

110 × 15.1 

110 × 18.3 

 Klik kanggo ndeleng Pipa PPR lan FITTING kanggo ndownload dhaptar rega



PPR FITTINGS


Pipa PPRkelengkapan

Pipa PPR fittings are available from dn20-110mm, with regular configurations: coupler, reducing coupler, female or male thread coupler, elbow, reducing elbow, female or male thread elbow, wall-plated female elbow, tee, reducing tee, female or male thread tee, end cap, ball valve, stop valve.,etc.

 

All Pipa PPR fittings are PN25 bar, suitable to weld all Pipa PPRs in different meksa ratings.

 

What colors of Pipa PPRs and fittings that SUNPLAST can provide?

SUNPLAST Pipa PPRs and fittings are regularly provided in white, green or grey colors. Werna liyane uga kasedhiya miturut panjaluk pelanggan.

 

Opo’s the technical ciri SUNPLASTPPRpipalan perlengkapan? 

The Pipa PPRs and fittings are made into GB/T 18742 standard and EN ISO 15874 standard, and can fully meet with all requirements in the standards:

Karakteristik

Syarat

Metode Tes

Karakteristik fisik kanggoPPRpipa

Resistensi pengaruh sakaPPRpipa

(0)

10%

ISO 9854

Pembalikan bujur sakaPPRpipa

(135â „ƒ)

2%

EN 743

Stabilitas termal dening tekanan hidrostatik tes of Pipa PPR

(110â „ƒ, 1,9Mpa)

Ora bledosan sajrone tes wektu

EN921

 

Tarif Aliran Lebur sakaPPRpipa

(2.16Kg,230â „ƒ,10min.)

Maksimal 30% bedanee dibandhingake karo majemuk

ISO 1133

Karakteristik mekanik kanggoPPRpipa

Resistensi kanggo njero meksa

Hidrostatik (gelung) stres16.0Mpa; Suhu 20; Wektu tes 1 jam

No failure sajrone tes wektu

EN 921

 

Hidrostatik (gelung) stres5.1Mpa; Suhu 95; Wektu tes 22 jam

No failure sajrone tes wektu

Hidrostatik (gelung) stres4.2Mpa; Suhu 95; Wektu tes 165 jam

No failure sajrone tes wektu

Hidrostatik (gelung) stres3,5Mpa; Suhu 95; Wektu tes 1000 jam

No failure sajrone tes wektu


How does SUNPLAST guarantee the quality of Pipa PPR and fittings Opos babar pisan ing kualitas?

Kualitas bahan sing mlebu nemtokake kualifikasi pipa. Kanggo njamin kualitas sing paling apik, SUNPLAST nggunakake 100% materi PPR prawan R200P saka Korea Selatan Hyosung, sing diakoni minangka salah sawijining bahan kualitas paling apik ing saindenging jagad.

We have been implementing ISO9001 management during the whole production. All Pipa PPR and fittings shall adopt a strict tes during the whole production process, from which all manufacturing defect or inferior-quality product can be found.

All Pipa PPRs and fittings are covered by a 5-year warranty wektu. This guarantee is subject to a proper product application and adherence to this installation manual.


Opos the packing methods of SUNPLAST Pipa PPRs & fittings

SUNPLAST Pipa PPRs are packed in bar with 4m or 5.8m length. A bundle of pipes (such as 120m length for dn20mm pipe) be packed by a PP bags with plastic bags wrapped inside.

Perlengkapan PPR dikemas ing karton kanthi kanthong plastik ing njero.


Opos the bedanee between Pipa PPRs & HDPE pipe?

There are three main bedanee between Pipa PPRs & HDPE pipe

1). Pipa PPRs are made of polypropylene material while HDPE pipe is polyethylene material, like PE100 or PE80 material.

2) . Pipa PPRs are suitable for cold & hot water portable piping systems, but HDPE pipe can be used as cold water pipe only.

3) . Pipa PPR normally available in small diameter like dn20-110mm, but HDPE pipe can be supplied from dn20-1200mm (SUNPLAST can provide).


How to choose between Pipa PPRs & PEX-AL-PEX pipe for hot water plumbing? Which one is better?

Both Pipa PPRs & PEX-AL-PEX pipe can be serviced at max. 95temperature, but they are two different pipe that are made of different materials: Pipa PPRs are made of single polypropylene material, while PEX-AL-PEX pipes are composite materials with a five layersâ € ™ struktur PEX, Aluminium & Adhesive.


Benefits of Pipa PPRs for hot water plumbing:

â € »Pipa PPRs are connected by a heat-fusion technology, the Pipa PPRs & fittings are bonded together as a integration, so they are 100% leak-free permanent when meksa test is made. PEX-AL-PEX pipe can be installed by mechanical brass fittings, and a risk of leak when service for long time.

â € »Pipa PPRs can offer higher meksa ratings for choice, which are PN10/PN12.5/PN16/PN20, while PEX-AL-PEX pipe is PN10 only.


Mupangate pipa PEX-AL-PEX kanggo pipa banyu panas:

PEX-AL-PEX pipe is flexible, and can be provided in 100m-500m coils, but Pipa PPRs can be supplied in bar of 4m or 5.8m length only.

â € »PEX-AL-PEX pipe is oxygen barrier, while Pipa PPR is non-barrier pipe

So, both of pipes have benefits, and it is hard to say which one is better. Normally for underfloor heating systems, PEX-AL-PEX pipe is preferred by our customers, because it is flexible, easy install, less jointing. But for indoor water plumbing systems, especially for high-rise buildings that higher meksa requested, Pipa PPR is a ideal choice.


Kepiye cara takon karo SUNPLAST babagan pipa HDPE?

SUNPLAST is ready to provide our best quality Pipa PPRs and fittings to all customers around the world.


Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:


Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865


View as  
 
  • Pipa DIN8077 PPR kanggo Plumbing & pemanasan Banyu, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, PN20, PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diprodhuksi kanthi kualitas unggul sing dijamin 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ketemu Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PPR saka SUNPLAST !!!

  • DIN8077 PPR Coupler sing padha kanggo Plumbing & pemanasan banyu, ukuran saka dn20-110mm ing PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diprodhuksi kanthi kualitas unggul sing dijamin suwene 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ditemokake. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan PPR Equal Coupler / Socket / Adapter saka SUNPLAST !!!

  • DIN8077 PPR 45 Derajat Siku, ukuran saka dn20-110mm ing PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diproduksi kanthi kualitas unggul sing dijamin 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku / Bend PPR 45 Gelar saka SUNPLAST !!!

  • Siku DIN8077 PPR 90 Derajat kanggo Pipa Plumbing & pemanas, ukuran saka dn20-110mm ing PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diprodhuksi kanthi kualitas unggul sing dijamin sajrone 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ditemokake. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku / Bend PPR 90 Derajat saka SUNPLAST !!!

  • DIN8077 PPR Tee, ukuran saka dn20-110mm ing PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diproduksi kanthi kualitas unggul sing dijamin 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Tee Podo PPR saka SUNPLAST !!!

  • DIN8077 PPR Ngurangi Tee, ukuran saka dn20-110mm ing PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diprodhuksi kanthi kualitas unggul sing dijamin 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ditemokake. Hubungi kita kanggo rincian luwih lengkap babagan Ngurangi PPR saka SUNPLAST !!!

China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.