{tembung kunci} Pabrikan

Fittings pipa PPR minangka perlengkapan sing dibutuhake sing digunakake kanggo sistem pipa PPR. Kanggo digawe nganggo bahan plastik polipropilena sing padha karo pipa PPR, fittings pipa PPR bisa disambungake karo pipa ing teknologi las panas sing nganggo panas kanthi nggunakake mesin las fusion socket.


 

Spesifikasi:

Fittings pipa SUNPLAST PPR bisa disedhiyakake saka dn20mm nganti 110mm, kanthi rating tekanan PN25 bar.

Fittings Pipa PPR

Standar: GB / T 18742, DIN 8077/8078, EN ISO 15874

Spesifikasi

Konfigurasi

Rating Tekanan

20/25/32/40/50/63/75/90 / 110mm

Kopling, siku 90deg, siku 45deg, tee, nyuda kopling / tee, kopling utas wanita / pria / tee / siku, union, katup ......

PN25


Fitur utama fittings pipa SUNPLAST PPR 

1. Perlengkapan pipa SUNPLAST PPR digawe standar GB / T18742 & standar EN ISO 15874. Sekaligus, dheweke uga bisa netepi standar DIN8077 / 8078.

 

2. Perlengkapan pipa SUNPLAST PPR digawe kanthi teknologi cetakan injeksi, kanthi nggunakake bahan kualitas paling apik kanthi kinerja apik saka Korea Selatan Hyosung (jeneng merek: R200P), sing diakoni minangka salah sawijining bahan kualitas paling apik ing saindenging jagad.


3. Kabeh perlengkapan pipa PPR yaiku bar PN25, sing cocog kanggo dihubungake karo pipa PPR kanthi tekanan sing beda.


4. Fittings pipa SUNPLAST PPR kanthi rutin diwenehake kanthi warna PUTIH, GREEN & GREY, utawa kaya panjaluk pelanggan.


5. Cara pengepakan rutin yaiku karton, ing njero dibungkus kanthong plastik. Logo pelanggan bisa dicithak ing paket kasebut.



SUNPLAST siyap nyedhiyakake peralatan pipa PPR sing paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.

 


Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

 

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865

View as  
 
  • DIN8077 PPR Coupler sing padha kanggo Plumbing & pemanasan banyu, ukuran saka dn20-110mm ing PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diprodhuksi kanthi kualitas unggul sing dijamin suwene 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ditemokake. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan PPR Equal Coupler / Socket / Adapter saka SUNPLAST !!!

  • DIN8077 PPR 45 Derajat Siku, ukuran saka dn20-110mm ing PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diproduksi kanthi kualitas unggul sing dijamin 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku / Bend PPR 45 Gelar saka SUNPLAST !!!

  • Siku DIN8077 PPR 90 Derajat kanggo Pipa Plumbing & pemanas, ukuran saka dn20-110mm ing PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diprodhuksi kanthi kualitas unggul sing dijamin sajrone 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ditemokake. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku / Bend PPR 90 Derajat saka SUNPLAST !!!

  • DIN8077 PPR Tee, ukuran saka dn20-110mm ing PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diproduksi kanthi kualitas unggul sing dijamin 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Tee Podo PPR saka SUNPLAST !!!

  • DIN8077 PPR Ngurangi Tee, ukuran saka dn20-110mm ing PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diprodhuksi kanthi kualitas unggul sing dijamin 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ditemokake. Hubungi kita kanggo rincian luwih lengkap babagan Ngurangi PPR saka SUNPLAST !!!

  • DIN8077 PPR Reducing Coupler, ukuran saka dn20-110mm ing PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diprodhuksi kanthi kualitas unggul sing dijamin 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan PPR Reducing Coupler / Socket / Adapter saka SUNPLAST !!!

China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.