{tembung kunci} Pabrikan

Perlengkapan kompresi PEX-AL-PEX minangka perlengkapan sing paling umum sing digunakake kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX.

Multilayer Pipe Compression Fittings


Perlengkapan kompresi PEX-AL-PEX duwe macem-macem kaluwihan:

â € »Instalasi sing gampang: Ora butuh alat khusus, sing dibutuhake mung rong kunci kanggo ngencengi kacang. Dering O-dobel lan cincin Kompresi kuningan njamin sambungan bukti bocor

â € »Desain ketat banyuperalatan kompresi PEX-AL-PEX duwe loro cincin EPDM O ing awak, sing bisa nyegah kelengkapan bocor.

â € »Bebas korosi: Perlengkapan kompresi PEX-AL-PEX digawe saka kuningan berkualitas tinggi, sing tahan korosi sakabehe.

â € »Bisa didaur ulang kanggo ngirit sumber daya.

â € »Wektu layanan suwene: perlengkapan kompresi PEX-AL-PEX kuningan tahan korosi, lan bisa suwe digunakake

 

Fitting kompresi SUNPLAST PEX-AL-PEX bisa diproduksi kanthi macem-macem ukuran kanthi 16mm, 18mm, 20mm, 26mm & 32mm, kanthi reguler karo konfigurasi biasa: kopling, nyuda kopling, kopling utas wanita utawa lanang, sikut, sikut, sikut wanita utawa lanang, dilapis tembok sikut wanita, tee, nyuda tee, tee Utas wanita utawa pria, tutup pungkasan., lsp. Klik kanggondeleng GAMPANG KOMPRESI PEX-AL-PEXkanggo ndownload dhaptar rega.

 

Perlengkapan kompresi PEX-AL-PEX umume kalebu patang bagean:awak kuningan;Dering O EPDM;kacang komprèsi;dering komprèsi.


Fitur utama:

1. Perlengkapan kompresi PEX-AL-PEX dirancang kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX, ora cocog kanggo pipa PEX.


2. Perlengkapan kompresi SUNPLAST PEX-AL-PEX digawe saka bahan kuningan berkualitas tinggi, kayata tembaga 58-2, kuningan DZR utawa kuningan bebas timbal., Lsp.


3. Perlengkapan kompresi PEX-AL-PEX digawe standar ASTM F 1281 lan kompatibel karo kabeh jinis lan merek pipa multilayer PEX-AL-PEX sing digawe standar padha karo pemasok liyane.


4. Perlengkapan bisa disedhiyakake ing rong warna kanggo pilihan: asli utawa berlapis nikel.

 

Hubungi kanthi bebas yen sampeyan kepincut karo kompresi PEX-AL-PEX.

 

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

           [email protected] 

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865

View as  
 
China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.