{tembung kunci} Pabrikan

Mesin las fusion HDPE / PPR Socket digunakake kanggo nyambungake pipa plastik & perlengkapan kanggo diameter cilik dn20-110mm. Utamane, las fusi soket digawe kanthi pipa plastik termal, kaya pipa HDPE, pipa PPR.PPR Welder

 

Mesin las fusion soket HDPE / PPR kalebu piring die dilapisi teflon. Soket logam sing dipasang ing piring panas nduwe keliling njaba pipa, dene spigot logam liyane ing sisih ngelawan piring panas kanthi panas ing permukaan njerone cetakan injeksi. Pas lan pipa digawe panas suwene wektu sing disetel sawise alat soket / spigot sing digawe panas dicopot lan pipa kasebut di-push menyang pas kasebut. Pipa lan pas dipasang kanggo wektu sing wis ditemtokake kanggo adhem lan mbentuk las.

 

Mesin las fusion soket SUNPLAST HDPE / PPR bisa disedhiyakake ing 3 model liyane, kasedhiya diameter dn20-32mm, dn20-63mm & dn75-110mm.

Parameter

Model

SPSF20-32

SPSE20-63

SPSE75-110

Range Las

20/25 / 32mm

20/25/32 / 40/50 / 63mm

75/90 / 110mm

Tegangan Input 

TeganganAC220v ± 20%, Frekuensi 50-60HZ

Tenaga Kerja

1000W

1000W

1200W

Range Suhu

0-300

Bobot

3.6KGS

5.7KGS

7.4KGS

 20-32mm Socket Fusion Welding machine

20-63mm Socket Fusion Welding machine

75-110mm Socket Fusion Welding machine

Mesin las HDPE / PP Socket fusion kasusun saka mesin, dudukan, piring die dilapisi teflon, obeng kothak wesi, sekrup & kunci allen.

 

Mupangat utama sing mesin las fusion SUNPLAST HDPE / PPR Socket duwe:

â € »Tampilan digital: buruh bisa ngerti suhu piring mati nalika ngelas.

â € »Tenaga kerja sing dhuwur, ngirit wektu las.

â € »Kabel tahan panas; nganti 300digunakake.

â € »Opsi telung model, bisa ngelas dhiameter dn20-110mm

â € »Termostat diwenehake

â € »Kabeh piranti sing dibutuhake kanggo welding kasedhiya ing kothak piranti

â € »Kabeh mesin las fusion soket HDPE / PPR dijamin 12 wulan kanggo panggunaan normal.

 

Metode pengepakan sing biasa diekspor: saben mesin las fusion soket HDPE / PPR dikemas ing kothak wesi, banjur dilebokake ing karton kanggo sawetara kothak wesi

 

SUNPLAST siyap nyedhiyakake mesin las fusion socket HDPE / PPR paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.

 

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

 

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

        [email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

 Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865

View as  
 
 1 
China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.