Mesin Las Fusion Socket 75-110mm Kanggo Pipa HDR Pipe Pipa
  • Air ProMesin Las Fusion Socket 75-110mm Kanggo Pipa HDR Pipe Pipa
  • Air ProMesin Las Fusion Socket 75-110mm Kanggo Pipa HDR Pipe Pipa
  • Air ProMesin Las Fusion Socket 75-110mm Kanggo Pipa HDR Pipe Pipa

Mesin Las Fusion Socket 75-110mm Kanggo Pipa HDR Pipe Pipa

Mesin Las Fusion Socket 75-110mm Kanggo Pipa HDR Pipe HDPE, kasedhiya 75-110mm, gampang dioperasikake, kualitas tinggi dijamin karo 1 taun, wektu layanan tahan lama, rega grosir kompetitif. Hubungi kita kanggo rincian liyane !!!

Model:RS75-110SW

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Las Fusion Socket 75-110mmKanggo Pipa HDR Pipe PipaSocket Fusion Welding Machine

Fusion socket minangka cara las utama kanggo pipa diameter cilik. Mesin las fusi soket utamane digunakake kanggo pipa las sing digawe saka HDPE, PPR. Las socket fusion kalebu nggunakake pas. Operasi proses umume manual. Siklus las kalebu fase pemanasan lan tahap pendinginan. Ing las fusi soket, soket sing dipasang ing piring panas digunakake kanggo panas ing njaba pipa sing dipasang. Ing sisih ngelawan piring panas, spigot digunakake kanggo dadi panas ing sisih njabane cetakan injeksi.


Mesin las fusi soket SUNPLAST praktis, gampang ditangani lan aman, mesin las kasedhiya nganggo thermoregulator elektronik (TE) elektronik sing bisa disetel, utawa kanthi termostat elektronik (TFE) sing tetep.

Sistem kontrol TFE anyar iki nduweni piranti diagnosis anyar, disedhiyakake weker, sing bakal menehi tandha marang operator yen ana anomali; sekaligus, elemen pemanas bakal dipateni kanthi otomatis. Thanks kanggo kontroler mikro PID algoritma, digabungake karo sensor platinum, sistem kontrol suhu bisa menehi reaksi sing luwih cepet tumrap fluktuasi suhu eksternal, lan njamin keandalan sing luwih dhuwur lan daya tahan maneh.


Detail Produk

Jeneng produk

75-110mmMesin las fusi soket kanggo pipa HDPE & pipa PPR

Model

75-110mm

Kisaran las

75mm, 90mm, 110mm

Tegangan

220V, 50Hz

Daya Input

1200W / 2000W

Suhu Makarya

300â „ƒ ± 10%

NetBobot:

7.5kgs/ nyetel

Pengepakan

Set / CTN

3nyetel / CTN

 

Bobot / CTN

23kg / CTN

 

Ukuran / CTN

45*32*11cm

Sampel kasedhiya

Sampel gratis kasedhiya yen butuh jumlah cilik.

Pengepakan method

Karton

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

Gumantung saka jumlah pesanan.
Biasane udakara 20 dina kanggo wadhah 20 kaki

Wektu Warranty

1taun kanggo nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, through over 15 years' development, is now known as one of the leading manufacturers and suppliers of 75-110mmsocket fusion welding machine for ppr pipe & hdpe pipe in China. Our factory has introduced many advanced technologies and equipments into it. Please be free to buy the quality and low price products made in China from us.


Panas Tags: Mesin Las Fusion Socket 75-110mm Kanggo Pipa HDR Pipe HDPE, China, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.