{tembung kunci} Pabrikan

Opos HDPE Pipa Fittings?

Fittings pipa HDPE, uga diarani fittings pipa polietilen utawa fittings poli, digunakake kanggo sambungan sistem pipa HDPE.


Ajeg, fittings pipa HDPE kasedhiya ing umumkonfigurasi kopling, tee, reducer, sikut, flensa rintisan & saddle., lsp.


Opoana prabédan utama ing antarane pipa HDPE sing digawe dening bahan PE80 & bahan PE100?

Fittings pipa HDPE digawe dening bahan PE80 €, uga diarani fittings PE80, dene fittings PE100 tegese fittings pipa HDPE sing digawe bahan PE100.


Fittings PE80 & fittings PE100 minangka fittings pipa HDPE sing paling umum ing pasar.


Bedane utama ing antarane perlengkapan PE80 & kelengkapan PE100 yaiku kerapatan, MFR (tingkat leleh), stres kental & stres kuasi statis. Bahan PE100 duwemodulus pengerasan galur sing luwih dhuwur tinimbang materi PE80, sing nggawe pipa HDPE sing digawe dening materi PE100 bisa nindakake stres kental lan stres kuasi statis sing luwih apik, sing ngidini PE100 duwe tembok sing luwih tipis kanggo rating tekanan sing padha.

 

Contone: kanggo kelengkapan pipa HDPE kanthi diameter sing padha & rating tekanan sing padha dirancang, kayata: Pipa HDN bar DN200-PN10, kekandelan tembok bakal 11.9mm kanggo perlengkapan PE100, dene kanggo perlengkapan PE80, kekandelan tembok bakal 14.7mm.

 

Amarga materi PE100 duwe modulus pengerasan galur sing luwih dhuwur & MFR ngisor, tekanan cetakan sing luwih dhuwur & suhu injeksi sing luwih dhuwur bakal dijaluk nalika ngasilake alat pipa HDPE digawe saka bahan PE100.

 

Opo kind of HDPE pipe fittings that SUNPLAST can provide?

SUNPLAST minangka panyedhiya integrasi sistem pipa HDPE lan kita bisa nyedhiyakake fittings pipa HDPE kanthi macem-macem barang & spesifikasi.


Fittings pipa HDPE, sing digawe kanthi bahan bermutu, minangka pilihan sing cocog kanggo sambungan pipa HDPE sing digawe dening SUNPLAST.


Fittings pipa SUNPLAST HDPE bisa disedhiyakake ing macem-macem kisaran, kalebu: fittings kompresi PP, fusion fusion HDPE, fittings elektrofusi HDPE.


Perlengkapan Kompresi PP

Perlengkapan Kompresi PP

Perlengkapan kompresi PP minangka pilihan utama pipa HDPE diameter cilik nganti 110mm, utamane kanggo sistem pipa banyu & irigasi.


SUNPLAST bisa nyedhiyakake perlengkapan kompresi PP saka dn20-110mm kanthi rating tekanan PND sing didesain. 

Jeneng produk

Spesifikasi kasedhiya

Rating Tekanan

konfigurasi

Perlengkapan Kompresi PP

20/25/32/40/50/63 /

75/90 / 110mm

PN16

Coupler, reducer, Tee, siku 90 derajat,

nyuda tee, kopling utas wanita / lanang,

sikut benang wanita / pria, utas wanita / lanang

tee, tutup pungkasan, flensa, pelana penjepit

Download dhaptar rega kita Perlengkapan kompresi SUNPLAST PP

Gampang kanggo nglumpukake & mbongkar, ngirit biaya tenaga kerja & panggunaan dipercaya minangka kinerja utama kompresi PP. Ora ana las, ora perlu alat khusus & instalasi cepet, perlengkapan kompresi PP bisa digunakake kanggo sistem pipa banyu & irigasi kanggo pertanian lanGardening

PP compression fittings Specification

Perlengkapan kompresi PP minangka serikat pekerja sing paling asring digunakake. Komponen kasebut yaiku aksesoris plastik (5) kanthi unsur ing saben sisih: siji nut kanggo nutup sistem (2), siji cincin (4), siji mesin cuci utawa insert (3) lan siji cincin pamisah utawa kliring (1 ). Elemen pungkasan iki, nalika pipa dilebokake lan nut wis kenceng, tekanan bakal nyebabake pipa sing mbenakake. O-ring nyedhiyakake panyegelan serikat sing sampurna.


The PP compression fittings are available in various konfigurasi, like couplers, tees, elbows, reducers, reducing tees, female thread or male thread couplers, female thread or male thread tees, female thread or male thread elbows, clamp saddles, tapping saddles.,etc.


 HDPE Butt Fusion Fittings

HDPE Butt Fusion Fittings

Fitting fusion HDPE dadi fittings sing paling umum & andal kanggo sambungan pipa HDPE.


Fitting fusion HDPE bisa digunakakeproses thermofusion, kanthi nggunakake mesin las HDPE kanggo nyawiji ing pucuk pipa HDPE / pipa HDPE kanthi serentak, mula rong permukaan pungkasan dikendhaleni tekanan sing dikontrol kanggo wektu adhem tartamtu lan gabungan fusi homogen dibentuk.


Fusion fusion butir SUNPLAST HDPE bisa disedhiyakake ing dn63mm diameter nganti dn1200mm. DN63-800mm dhiameter bisa dicetak injeksi ing SDR17 & SDR11, dene DN900-1200mm mung bisa kasedhiya ing Jinis FABRIKASI.

Jeneng produk

Spesifikasi kasedhiya

Rating Tekanan

konfigurasi

HDPE Butt Fusion Fittings

(Jinis Cetakan)

63/75/90/110/125/140/160/180 /

200/225/250/280/315/355/400 /

450/500/560/630/710/800

SDR17-PN10

SDR11-PN16

Tee, siku 90 derajat, sikut 45 derajat, nyuda tee, reducer, tutup pungkasan, flensa rintisan

HDPE Butt Fusion Fittings

(Jinis Kain)

900/1000/1200

SDR11 / SDR13.6 / SDR17 /

SDR21 / SDR26

Tee, siku 90 derajat, sikut 45 derajat, nyuda tee, reducer, tutup pungkasan, flensa rintisan

Download dhaptar rega sakaHDPE BUTT FUSION FITTING


Fitting fusion HDPE sing digawe dening materi PE100 bisa menehi rating tekanan kanggo bar PN16 kanggo bar SDR11 & PN10 kanggo SDR17, dene perlengkapan PE80 yaiku bilah PN12.5 kanggo bar SDR11 & PN8 kanggo SDR17.


Fitting fusion SUNPLAST HDPE bisa ditawakake ing macem-macem barang reducer, sikut, tees, flensa ... lsp.

 

HDPE Electrofusion fittings

HDPE Fittings Elektrofusi

Fitting elektrofusi HDPE minangka solusi sing luwih dipercaya & sederhana yaiku kanggo sambungan pipa HDPE.


Kaya kelengkapan fusion HDPE, fittings HDPE uga nganggo proses thermofusion kanggo nggabungake pipa HDPE, kanthi nggunakake mesin elektrofusi pipa HDPE, tenaga listrik ngliwati kawat kuningan sing diluncurake ing njero sisih ujung ujung kelengkapan, lebur ing njaba pipo HDPE & ing njero fittings elektrofusi HDPE.


SUNPLAST bisa nawakake fittings elektrofusi HDPE saka dn20mm nganti dn630mm kanthi rating tekanan SDR11-PN16 bar.

Jeneng produk

Spesifikasi kasedhiya

Rating Tekanan

konfigurasi

HDPE Fittings elektrofusi

20/25/32/40/50/63 /75/90/110/125/

140/160/180/200/225/250/280/315 /

355/400/450/500/560/630

SDR11-PN16

Tee, siku 90 derajat, sikut 45 derajat, nyuda tee, reducer, tutup pungkasan, flensa rintisan, Saddles

Download dhaptar rega sakaHDPE FITTING LISTRIK


Standar pipa SUNPLAST HDPE sing endi?

Fittings pipa SUNPLAST HDPE, sing kinerja banget, bisa memenuhi standar internasional:

HDPE fusion fittings:ISO4427-3, ENI2201-3, AS4129

HDPE electrofusion fittings: ISO4427-3, ENI2201-3, AS4129

Perlengkapan kompresi PP: ISO17885

 

How does SUNPLAST to assure the quality of the HDPE pipe fittings? Opo certificate can SUNPLAST provide for HDPE pipe fittings?

SUNPLAST ngregani â € œkualitas produkâ € minangka uripe perusahaan.


Kanggo njamin kualitas paling apik fittings pipa HDPE sing dikirim menyang pelanggan, kita wis nglakokake sistem kualitas ketat adhedhasar standar ISO 9001, sing ngliwati kabeh proses produksi.


Kaping pisanan, kita mung nggunakake bahan HDPE paling apik saka pemasok terkenal ing saindenging jagad, kayata Borealis, Sinopec, Sabic., Lsp., Lan bahan kasebut disetujoni dening asosiasi PE100 + (waca:www.pe100plus.com).Bahan kanthi kualitas unggul minangka langkah pertama kanggo njamin kualitas ndhuwur kabeh pipa HDPE.


Kapindho, sajrone proses produksi, kabeh inspeksi dimensi & inspeksi permukaan (uga tes resistivitas kanggo kelengkapan elektrofusi HDPE) bakal digawe dening para pekerja profesional, lan pengujian bakal digawe kanggo saben fittings pipa HDPE.


Pungkasan, produk pungkasan bakal dites ing laboratorium. Tes penting kanggo kelengkapan pipa HDPE kalebu:

(1) Kapadhetan; (2) Tingkat aliran leleh; (3) Pembalikan bujur; (4) Kekuwatan tarik; (5) Elongasi nalika istirahat; (6) Stabilitas termal; (7) Tes tekanan hidrostatik internal.


Kita yakin karo para pelanggan, kanggo saben peralatan pipa HDPE, wis dites sadurunge dikirim.


Perlengkapan pipa SUNPLAST HDPE disetujoni sertifikat CE & reporter tes sing diterbitake dening pusat uji internasional sing bisa dipercaya.

 

Opoapa wektu garansi kualitas fittings pipa HDPE saka SUNPLAST?

Secara teoritis, alat pipa HDPE, sing digawe saka bahan prawan, bisa dilayani sajrone 50 taun kanggo panggunaan normal.


Fittings pipa SUNPLAST HDPE kabeh diproduksi kanthi bahan kualitas unggul, lan kabeh bisa dijamin sajrone 15 taun kanggo panggunaan normal.


HDPE fusion fusion & HDPE electrofusion fittings, endi sing luwih apik?

HDPE fusion fusion & HDPE electrofusion fittings, kalorone minangka fittings pipa HDPE sing paling umum digunakake.


Ing ngisor iki minangka tabel perbandingan ing antarane fusion fusion HDPE & fittings elektrofusi HDPE:

Karakteristik

Comparison Antarane HDPE fusion fittings & HDPE electrofusion fittings

Biaya Bahan

Fitting fusion HDPE regane luwih murah regane luwih murah tinimbang fittings elektrofusi HDPE. Ora kaya elektrofusi, pipa HDPE bisa disambungake kanthi metode fusi bokong, ora perlu perlengkapan kopling khusus, mula fittings kurang bakal dijaluk, lan luwih murah biaya material.

Biaya Instalasi

Fittings elektrofusi HDPE bisa dipasang kanthi cara sing luwih gampang, sing bisa digunakake kanggo kahanan tartamtu yen fusi bokong ora bisa ditindakake, kayata katup, sikut, lan tees kudu ditambahake. Mesin elektrofusi pipa HDPE bakal regane luwih murah. Dadi, fittings elektrofusi HDPE bakal duwe biaya instalasi luwih murah tinimbang fusion fusion HDPE

Reliabilitas Gabungan

Fittings elektrofusi HDPE duwe gabungan sing luwih dipercaya tinimbang fusion HDPE bokong fusion. Fittings elektrofusi HDPE bisa ngelas kaping pindhonalika ana bocor.


Pancen angel mbedakake endi sing luwih apik, amarga kalorone kasebut nganggep kinerja sing apik banget. Fittings elektrofusi HDPE bisa ngirit biaya instalasi lan panyedhiya gabungan sing luwih dipercaya nalika HDPE fusion fusion luwih murah tinimbang biaya material.


Kajaba iku, kanggo pipa HDPE kanthi diameter luwih dhuwur nganti 200mm, fusion fusion HDPE bisa dadi pilihan sing luwih efisien lan ekonomis.


Apa kita nggunakake fittings pipa HDPE ing SDR17-PN10 kanggo nyambungake pipa HDPE ing SDR13.6-PN12.5?

Ora, kanggo njamin stabilitas pipa, fittings pipa HDPE kanthi rating tekanan sing luwih dhuwur utawa paling ora rating tekanan sing padha karo pipa.


Contone: pipa HDPE yaiku SDR17-PN10, mula pipa HDPE fittings SDR17-PN10 utawa tekanan tinggi SDR11-PN16 bakal dijaluk.


Apa kita nggunakake fittings HDPE pipa digawe ing bahan PE100 kanggo ngelasake pipa HDPE sing digawe ing PE80?

Ya, iki kasedhiya kanggo digunakake. Fusi panas bisa ditindakake ing antarane macem-macem bahan bahan.


Nanging kanggo mesthekake welding paling apik, coba paling apik nggunakake fittings pipa HDPE kanggo ngelasake pipa HDPE.


Opo technology do HDPE pipe fittings be made? Is it same to HDPE pipe manufacturing?

Fittings pipa HDPE digawe kanthi teknologi cetakan injeksi. Suntikan kaping siji sing dicetak tanpa gabungan yaiku nggawe pipa HDPE fittings solusi sing paling dipercaya kanggo sistem pipa HDPE.


Pipa HDPE digawe kanthi cetakan ekstrusi, sing beda karo perlengkapan pipa HDPE.


Apa kabeh peralatan pipa HDPE bisa disedhiyakake ing stok?

Kanggo nglegakake panjaluk pangiriman cepet para pelanggan, SUNPLAST numpuk inventaris akeh fittings pipa HDPE.


Umume perlengkapan pipa HDPE kanthi ukuran & barang biasa kasedhiya ing stok, kayata 63/75/90/110/160/200/250/315/400 / 450..sapiturute


Opocara ngemas fittings SUNPLAST HDPE?

Kanggo kelengkapan pipa HDPE diameter dn20-315mm, biasane dikemas nganggo karton kanthi kantong plastik sing dibungkus ing njero.


Kanggo perlengkapan pipa HDPE kanthi diameter gedhe nganti 315mm, dibungkus nganggo tas PP kanggo saben barang.


Apa SUNPLAST bisa nyedhiyakake perlengkapan pipa HDPE kanthi logo?

Ya, SUNPLAST bisa nyedhiyakake fittings pipa HDPE kanthi logo pelanggan sing ditandhani, nalika jumlah pesanan entuk panjaluk tartamtu.


Pesenan sing sithik bisa diwenehake ing stok mung, sing ora ana logo.


Cara takon menyang SUNPLAST babagan pipa HDPEkelengkapan? 

 SUNPLAST is ready to provide our best quality HDPE pipekelengkapan to all customers around the world.

 

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865

View as  
 
  • Injeksi cetakan HDPE Butt Fusion 90 Derajat siku kanggo pipa HDPE, kasedhiya 63-800mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, STOCK kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku HDPE Butt Fusion 90 Derajat !!!

  • Injeksi cetakan HDPE Butt Fusion 45 Derajat Siku kanggo pipa HDPE, kasedhiya 63-800mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, STOCK SEDIA kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku HDPE Butt Fusion 45 Derajat !!!

  • Injeksi cetakan HDPE Butt Fusion 22.5 Gelar Siku kanggo pipa HDPE, kasedhiya 110-800mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, stok kasedhiya kanggo ukuran biasa, kasedhiya cepet. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku HDPE Butt Fusion 22.5 Gelar !!!

  • Injeksi cetakan HDPE Butt Fusion Cross injeksi kanggo pipa HDPE, kasedhiya 63-630mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, stok kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan HDPE Butt Fusion Cross Fittings !!!

  • Injeksi cetakan HDPE Butt Fusion Equal Tee kanggo pipa HDPE, kasedhiya 63-800mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, stok kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane HDPE Butt Fusion Equal Tee !!!

  • Injeksi cetakan fusion HDPE bokong injeksi kanggo pipa HDPE, kasedhiya dn75-1200mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, stok kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan tutup mburi fusion HDPE !!!

China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.