Pipa HDPE Kanthi Flensa Kanggo Dredge lan Mining
  • Air ProPipa HDPE Kanthi Flensa Kanggo Dredge lan Mining
  • Air ProPipa HDPE Kanthi Flensa Kanggo Dredge lan Mining
  • Air ProPipa HDPE Kanthi Flensa Kanggo Dredge lan Mining

Pipa HDPE Kanthi Flensa Kanggo Dredge lan Mining

Pipa HDPE standar ISO4427 Kanthi Flensa Kanggo Pipa Dredge lan Mining, gandheng karo flensa ing sisih loro, kasedhiya ing dawa 5,8m utawa 11.8m, cincin gawe baja khusus sing kasedhiya, kualitas dhuwur kanthi rega grosir paling apik. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa pengeruk HDPE !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pipa HDPE Kanthi Flensa Kanggo Dredge lan Mining
Amarga kerja pengerukan dadi luwih populer saiki, pipa HDPE dadi pilihan sing paling cocog kanggo transportasi sing kena tekanan cairan, kanthi campuran banyu lan inert kayata lempung, silt, pasir, kerikil lan padhet kanthi ukuran gedhe. Pipa Dredge HDPE digawe kanthi bahan Polietilen Kapadhetan Dhuwur lan bisa diproduksi kanthi maneka ukuran. Pipa pengeruk diproduksi lan dilas nganggo rong adaptor HDPE flange lan rong flensa baja, sing uga diarani "HDPE flanged pipa", saka endi rong pipa bisa disambungake kanthi gampang dening flensa lan ditutupi floater supaya ngambang ing ndhuwur segara. Pipa pengeruk luwih disenengi kanggo aplikasi pertanian, pengerukan lendhut, proyek penambangan. Pipa HDPE Dredge nggunakake plengkar floater sing diiseni bahan Polyurethane (busa). Sawetara proyek kudu digunakake nganggo selang karet kanggo aplikasi kapal kored utawa kali.

HDPE Dredging Pipe

Minangka solusi sing cocog kanggo kerja pengerukan, pipa pengeruk HDPE duwe akeh kaluwihan kaya ing ngisor iki:

â € »resistensi korosi: resistensi dhuwur kanggo masang saka macem-macem jinis bahan kimia, ora ana korosi elektrokimia.
â € »Ketangguhan sing dhuwur: tingkat ekstensi patah pipa HDPE, umume luwih saka 500%. Babagan pamukiman basa sing ora rata, kemampuan adaptasi banget, kinerja aseisme sing apik.
â € »Bobot entheng: kanthi mbandhingake pipa baja, pipa HDPE mung 1/5 pipa baja ing bobote.
â € »Gampang dipasang utawa mudhun: Pipa pengerukan HDPE sing dipasang nganggo flensa bisa dipasang utawa dicopot kanthi gampang banget.
â € »fleksibel lan tahan banget kanggo kemampuan goresan.
â € »Tahan nyandhang sing apik, koefisien gesekan tembok sing kurang, resistensi aliran cilik, kemampuan ngirimake sing apik.
â € »Biaya sistem murah, biaya pangopènan kurang, bisa nyuda biaya kanggo proyek kasebut.
â € »Umur lawase dawa.
â € »Daur ulang lan ramah lingkungan: materi HDPE bisa digunakake maneh, lengkap karo konsep perlindungan lingkungan sing efisien sing diprakarsakake negara kita

Jeneng produk 

Pipa pengeruk HDPE 

Spesifikasi kasedhiya 

DN110-1200mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR9-PN20, SDR11-PN16, SDR13.6-PN12.5, SDR17-PN10, SDR21-PN8, SDR26-PN6, SDR33-PN5 

Materi sing bakal digunakake 

Bahan baku Virgin PE100 

Werna kasedhiya 

Werna ireng, utawa miturut panjaluk 

Standar sing ngetutake 

ISO 4427, AS / NZS 4130, BS EN 13224/12201, DIN 8077/8078, standar internasional liyane. 

Flensa baja ing sisih loro (dimensi) Flensa baja bisa disesuaikan - digawe saben panjaluk.
Bahan flange Baja tahan karat utawa baja karbon (galvanis utawa dilapisi dening PP)

Cara ngemas 

Kanggo digawe ing bar kanthi dawane 5.8m utawa 11.8m 

MOQ 

Bisa dirembug 

Wektu produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Wektu Warranty 

1 taun kanggo panggunaan normal 

Jangka wektu pambayaran 

T / T utawa LC nalika ndeleng 

Port loading FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, China 


Spesifikasi Produk

SUNPLAST can provide Pipa pengeruk HDPE from dn110mm to dn1200mm, with specifications as below:

Rating SDR

SDR33

SDR26

SDR21

SDR17

SDR13.6

SDR11

SDR9

Tekanan Normal (Mpa)

0.5

0.6

0.8

1.0

12.5

16

20

Diameter Biasa

dn (mm)

Kandel Tembok

e (mm)

110

 

4.2

5.3

6.6

8.1

10.0

12.3

125

 

4.8

6.0

7.4

9.2

11.4

14.0

140

 

5.4

6.7

8.3

10.3

12.7

15.7

160

 

6.2

7.7

9.5

11.8

14.6

17.9

180

 

6.9

8.6

10.7

13.3

16.4

20.1

200

 

7.7

9.6

11.9

14.7

18.2

22.4

225

 

8.6

10.8

13.4

16.6

20.5

25.2

250

 

9.6

11.9

14.8

18.4

22.7

27.9

280

 

10.7

13.4

16.6

20.6

25.4

31.3

315

9.7

12.1

15.0

18.7

23.2

28.6

35.2

355

10.9

13.6

16.9

21.1

26.1

32.2

39.7

400

12.3

15.3

19.1

23.7

29.4

36.3

44.7

450

13.8

17.2

21.5

26.7

33.1

40.9

50.3

500

15.3

19.1

23.9

29.7

36.8

45.4

55.8

560

17.2

21.4

26.7

33.2

41.2

50.8

62.5

630

19.3

24.1

30.0

37.4

46.3

57.2

70.3

710

21.8

27.2

33.9

42.1

52.2

64.5

79.3

800

24.5

30.6

38.1

47.4

58.8

72.6

89.3

900

27.6

34.4

42.9

53.3

66.2

81.7

 

1000

30.6

38.2

47.7

59.3

72.5

90.2

 

1200

36.7

45.9

57.2

67.9

88.2

 

Cathetan: flensa baja ing sisih loro bisa disesuaikan - digawe saben panjaluk.


Bahan Baku
Materi kinerja excel minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa topping. Perusahaan SUNPLAST umume nggunakake bahan baku TOP QUALITY saka pabrik terkenal ing saindenging jagad ing produksi pipa lan alat kelengkapan. Bahan kasebut diakoni minangka bahan baku paling dhuwur dening para profesional ing jabatan iki. Kinerja sing luwih apik saka bahan kasebut lan kestabilane nggawe stasiun produk lan peralatan pipa SUNPLAST sing berkualitas ing pasar.

                                                     


Loading & Pangiriman
SUNPLAST Pipa pengeruk HDPEs have been exporting to more than 10 countries, such as Bangladesh, India, Singapore, South Africa, Zambia, Netherlands, Denmark, Paraguay.,etc. Thanks to the superior quality, all customers are satisfied about us. SUNPLAST dredge HDPE pipe has been the first choice for our customers.

      

      


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poli) kanggo saluran pembuangan & saluran banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Pipa HDPE Kanthi Flensa Kanggo Dredge and Mining, China, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.