Pipa Dredge HDPE
  • Air ProPipa Dredge HDPE
  • Air ProPipa Dredge HDPE
  • Air ProPipa Dredge HDPE
  • Air ProPipa Dredge HDPE
  • Air ProPipa Dredge HDPE
  • Air ProPipa Dredge HDPE

Pipa Dredge HDPE

Pipa dredge HDPE standar ISO4427, kasedhiya saka dn110-1200mm ing SDR11 / SDR13.6 / SDR17 / SDR21 / SDR26, dawane 5,8 utawa 11.8m. Dering dukungan baja buatan pelanggan, kualitas tinggi kanthi wektu layanan sing awet, rega pabrik paling apik. Hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

HDPEPipa Dredge
As dredging work becomes more & more popular today, the HDPEpipe has been the most ideal option for the transportation under pressure of liquids, with a mixture of water and inert such as clay, silt, sand, gravel and solids of large size. HDPEPipa Dredges are made by High Density Polyethylene material and can be produced in various dimensions. The dredge pipes are manufactured and welded with two HDPEflange adapter and two steel flanges, which also called as "HDPEflanged pipe", from which two pipes can be connected together easily by flanges and covered  with floaters to keep on floating above the sea.  Dredger pipes are preferred for agricultural applications, dredge of mud, mining projects. Dredge HDPEPipes are using together with floaters filled by Polyurethane (foam) material. Some projects need to use with rubber hoses for the river or ocean dredger applications. 

HDPEDredging Pipe

As a ideal solution for dredging work, HDPEdredge pipe has many advantages as follows: 

â € »resistensi korosi: resistensi dhuwur kanggo masang saka macem-macem jinis bahan kimia, ora ana korosi elektrokimia.
※ High toughness: fracture extension rate of HDPEpipe, commonly more than 500%. As to the uneven settlement of the base, its adaptive ability is very strong, good aseismic performance. 
※ Light weight: by comparing steel pipe, the HDPEpipe is only 1/5 of steel pipe on the weight. 
※ Easy to assemble or dismountable: The HDPEdredge pipe welded with flanges can be assembled or disconnected very easily. 
â € »fleksibel lan tahan banget kanggo kemampuan goresan.
â € »Tahan nyandhang sing apik, koefisien gesekan tembok sing kurang, resistensi aliran cilik, kemampuan ngirimake sing apik.
â € »Biaya sistem murah, biaya pangopènan kurang, bisa nyuda biaya kanggo proyek kasebut.
â € »Umur lawase dawa.
※ Recyclable and environment-friendly: HDPEmaterial can be reused, complete with the concept of efficient environmental protection which our state advocates

Jeneng produk 

HDPEdredge pipe 

Spesifikasi kasedhiya 

DN110-1200mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR9-PN20, SDR11-PN16, SDR13.6-PN12.5, SDR17-PN10, SDR21-PN8, SDR26-PN6, SDR33-PN5 

Materi sing bakal digunakake 

Bahan baku Virgin PE100 

Werna kasedhiya 

Werna ireng, utawa miturut panjaluk 

Standar sing ngetutake 

ISO 4427, AS / NZS 4130, BS EN 13224/12201, DIN 8077/8078, standar internasional liyane. 

Flensa baja ing sisih loro (dimensi) Flensa baja bisa disesuaikan - digawe saben panjaluk.
Bahan flange Baja tahan karat utawa baja karbon (galvanis utawa dilapisi dening PP)

Cara ngemas 

Kanggo digawe ing bar kanthi dawane 5.8m utawa 11.8m 

MOQ 

Bisa dirembug 

Wektu produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Wektu Warranty 

1 taun kanggo panggunaan normal 

Jangka wektu pambayaran 

T / T utawa LC nalika ndeleng 

Port loading FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, China 



Spesifikasi Produk

SUNPLAST can provide HDPEdredge pipe from dn110mm to dn1200mm, with specifications as below:

Rating SDR

SDR33

SDR26

SDR21

SDR17

SDR13.6

SDR11

SDR9

Tekanan Normal (Mpa)

0.5

0.6

0.8

1.0

12.5

16

20

Diameter Biasa

dn (mm)

Kandel Tembok

e (mm)

110

 

4.2

5.3

6.6

8.1

10.0

12.3

125

 

4.8

6.0

7.4

9.2

11.4

14.0

140

 

5.4

6.7

8.3

10.3

12.7

15.7

160

 

6.2

7.7

9.5

11.8

14.6

17.9

180

 

6.9

8.6

10.7

13.3

16.4

20.1

200

 

7.7

9.6

11.9

14.7

18.2

22.4

225

 

8.6

10.8

13.4

16.6

20.5

25.2

250

 

9.6

11.9

14.8

18.4

22.7

27.9

280

 

10.7

13.4

16.6

20.6

25.4

31.3

315

9.7

12.1

15.0

18.7

23.2

28.6

35.2

355

10.9

13.6

16.9

21.1

26.1

32.2

39.7

400

12.3

15.3

19.1

23.7

29.4

36.3

44.7

450

13.8

17.2

21.5

26.7

33.1

40.9

50.3

500

15.3

19.1

23.9

29.7

36.8

45.4

55.8

560

17.2

21.4

26.7

33.2

41.2

50.8

62.5

630

19.3

24.1

30.0

37.4

46.3

57.2

70.3

710

21.8

27.2

33.9

42.1

52.2

64.5

79.3

800

24.5

30.6

38.1

47.4

58.8

72.6

89.3

900

27.6

34.4

42.9

53.3

66.2

81.7

 

1000

30.6

38.2

47.7

59.3

72.5

90.2

 

1200

36.7

45.9

57.2

67.9

88.2

 

Cathetan: flensa baja ing sisih loro bisa disesuaikan - digawe saben panjaluk.


Loading & Pangiriman
SUNPLAST HDPEdredge pipes have been exporting to more than 10 countries, such as Bangladesh, India, Singapore, South Africa, Zambia, Netherlands, Denmark, Paraguay.,etc. Thanks to the superior quality, all customers are satisfied about us. SUNPLAST dredge HDPEpipe has been the first choice for our customers.

         

         


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi luwih saka 15 taun pembangunan, saiki misuwur minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya pipa dredge hdpe ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.

Panas Tags: HDPE Dredge Pipe, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.