{tembung kunci} Pabrikan

Dredge Pipe Floats

Ngambang / jubin pipa Dredge wis akeh digunakake kanggo kerja dredge sing digunakake kanggo mbuwang pasir, Sludge. Ngambang pipa bisa nyedhiyakake daya apung sing cukup kanggo njaga kabeh pipa pengerukan sing ngambang ing ndhuwur banyu.


Floater / float pipa pengerukan SUNPLAST dirancang kanggo ditrapake ing pipa pengerukan HDPE & pipa karet sing bisa digunakake kanggo kerja dikeruk. Saben float pipa dikeruk digawe dening rong bagian, ditrapake kanthi baut / kacang nalika nyelehake loro ing pipa kasebut. Diameter ing njero floed dredge kudu dirancang kanthi bentuk elips, supaya bisa diatasi kanthi tekanan kanthi kenceng, ora ana slip nalika dipasang ing pipa.

  

Floed Pipe Dredge / Floats digawe saka bahan LDPE tahan aus tinggi kanthi teknologi cetakan rotasi, diiseni busa poliuretan sel tertutup kanthi kuat.

Struktur float / floater pipa Dredge

Nihan plastik njaba:cangkang njaba pipa floats digawe saka LDPE, udakara 5-16mm kekandelan, sing bisa tahan pengaruh gelombang laut. Cangkang plastik njaba dicithak kanthi rotasi kanthi siji, ora ana sambungan las kaping pindho, iki bisa dipercaya kanggo panggunaan normal.

Bahan sing diisi batin: Ing njero pipa pengeruk diiseni busa PU. Busa PU iku bobot entheng & bahan nonabsorbent. Iki njamin Floed / floaters pipa dredge isih bisa digunakake yen cangkang njaba bocor.


Floater / float pipa dikeruk biasane digawe nganggo warna kuning, minangka tandha peringatan kanggo kapal sing liwat. Thanks kanggo desain khusus, jubin / float Dredge bisa nyedhot maksimum energi saka tabrakan kapal, kanggo nglindhungi pipa sing didhukung.

  

Spesifikasi  

SUNPLAST bisa nyediakake macem-macem spesifikasi float / floater pipa dredge sing dipilih. Pelanggan uga bisa nemokake float pipa dredge sing tepat saka kita adhedhasar pipa dredge kasebut.

Dredge Pipe Floats Drawing

Floater I.D.
(mm)

Floater O.D.

(mm)

Dawa Floater

(mm)

Kandel MDPE Shell

(mm)

Keapungan Bersih

(kg / pcs)

160/180

500

800

6

300

200/225

600

700

7

250

250/280/315

700

900

7

410

315

1100

1000

7

500

355

1100

1100

7

550

400/450

1200

1200

8

1200

450/500

1300

1300

8

1250

500/560

1300

1500

9

1350

560/630

1400

1600

9

1600

630

1480

1600

11

1950

630/710

1550

1800

12

2200

710

1620

1900

12

2300

710/800

1700

2000

13

2700

800

1850

2100

14

3200

900

2000

2400

15

4600

1000

2040

2500

16

4900

1200

2400

2600

16

6500


Selang Pipa Dredge HDPE & selang Karet

Biasane, float pipa pengeruk dipasang bebarengan karo pipa pengerukan HDPE & selang karet.


SUNPLAST minangka panyedhiya produk pipa kapal keruk:

Pipa pengeruk HDPE

Pipa pengeruk bisa diwenehake nganggo flensa ing sisih loro, kasedhiya kanggo diameter DN110mm nganti DN1200mm ing kekandelan tembok beda SDR33-SDR9. Flensa baja biasane dilebokake ing standar EN1092, utawa miturut panjaluk pelanggan.


Selang karet nyedhot / ngeculake

Selang karet digawe saka karet vulkanisasi sing kuat, dipasang nganggo flensa ing sisih loro kasebut. Selang karet bisa nggawe pipa kabeh luwih fleksibel, lan nyuda goyangan sing disebabake dening gelombang laut.


Selang karet bisa dilayani maksimal. PN15 bar, lan bisa disesuaikan digawe saben pipa keruk.

Pipa pengeruk HDPE-pipe floats-Rubber hoses


SUNPLAST siyap nyedhiyakake float / floater pipa dredge kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.

   

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865



View as  
 
  • Floed Pipa Dredge / float kanggo kerja dredge debit lepas pantai. Floed Pipe Dredge / Floater digawe saka cangkang njaba LDPE & diiseni busa PU ing njero. Floed / Floater pipa Dredge minangka solusi sing cocog kanggo kerja dredge. Hubungi kita kanggo luwih akeh rega deatil kanggo Float / Floater pipa Dredge kanggo karya dredge sampeyan!

 1 
China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.