Floed Pipe Dredge / float
  • Air ProFloed Pipe Dredge / float
  • Air ProFloed Pipe Dredge / float
  • Air ProFloed Pipe Dredge / float
  • Air ProFloed Pipe Dredge / float
  • Air ProFloed Pipe Dredge / float

Floed Pipe Dredge / float

Floed Pipa Dredge / float kanggo kerja dredge debit lepas pantai. Floed Pipe Dredge / Floater digawe saka cangkang njaba LDPE & diiseni busa PU ing njero. Floed / Floater pipa Dredge minangka solusi sing cocog kanggo kerja dredge. Hubungi kita kanggo luwih akeh rega deatil kanggo Float / Floater pipa Dredge kanggo karya dredge sampeyan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Floed Pipe Dredge / float

HDPE Dredge Pipe

Dredge Pipe Floats / Floaters 'shell njaba digawe saka bahan LDPE tahan ageman dhuwur kanthi fleksibilitas kanthi teknologi cetakan rotasi,diiseni ing jero kanthi busa sel tertutup polyurethane kanthi kekuatan dhuwur. Floed Pipe Dredge / Floater dirancang kanggo disedhiyakake karo pipa korek SUNPLAST HDPE & selang karet fleksibel, lan bisa nyedhiyakakecekapdaya apung kanggo njamin pipa pengerukan sing ngambang ing ndhuwur level banyu.


Float / Floater Pipa Pengerukan SUNPLAST biasane diasilake dadi warna KUNING utawa BIRU sing bisa dadi tandha peringatan kanggo kapal liyane sing cedhak. Werna liyane uga bisa digawe miturut panjaluk.


Kanggo mesthekake layanan sing wis suwe ing njaba, stabilizer UV kudu ditambahake nalika digawe, supaya bisaNgambang Pipa Dredge / Floater duwe fitur sing apikStabilitas UV.


Float / Floater Pipa Dredge SUNPLAST digawe dening rong perangan, diameter diameter pipa float bakal padha (utawa luwih cilik) karo diameter njaba pipa pengeruk HDPE, mula Float Pipa Dredge bisa ditancepake kanthi ketat ing pipa pengeruk HDPE tanpa minger. Rong perangan float pipa disambungake karo baut / kacang-kacangan sing digawe nganggo baja galvanis (utawa stainless steel yen dijaluk).


Thanks kanggo struktur sing apik, Floed Pipe Dredge / Floaterbisa nyedhot utawa nyuda energi saka tabrakan kapal lan nglindhungi pipa pengerukan sing didhukung. Bolt / kacang sing dikuatake kaping pindho ing saben float njamin safe lan sambungan aman menyang pipo.


Floed Pipe Dredge / Floater dadi solusi ideal & kebutuhan kanggo kerja dredge modern.

HDPE Dredge Pipe - Pipe Floats


Fitur Floed Pipe Dredge / Floater

Floed Pipe Dredge / Floater wis anapilihan kerja keruk sing kapisan, amarga duwe kinerja apik banget:

â € »Struktur ngambang pipa ngambang dilengkapi resistansi kejut lan gelombang, struktur kompak lan cukup, gampang dipasang lan kinerja sing apik.
â € »Ketangguhan sing apik, resistensi retak stres lingkungan sing kuwat (ESCR), sing njamin float / floater pipa pengerukan sing cocog kanggo konstruksi lepas pantai lan danau                                                                                                                 
â € »Bobot ringan, tahan dhuwur kanggo nyandhang, gampang dipasang lan transportasi, uga murah transportasi lan transformasi.
â € »resistensi korosi lan iklim, float pipa pengeruk / float pipa 3 kali luwih akeh tinimbang pelampung baja ing babagan umur.
â € »Modeling macem-macem model assembling sing gampang, cepet lan fleksibel.
â € »Harga murah lan kinerja biaya luwih apik tinimbang pelampung baja.
â € »resistensi kanggo pengaruh, lan alkali asam-bukti, anti korosif lsp, sing ngidini pipa pengerukan float / floater dilayani suwe ing segara.
â € »Instalasi sing gampang lan biaya perawatan sing murah
â € »kisaran suhu layanan-60 ° C-80 ° C


Spesifikasi Float Pipe Dredge / Floater

SUNPLAST bisa nyedhiyani macem-macem spesifikasiNgambang / Floater Pipa Dredgekanggo pilihan pelanggan, kalebu kabeh pipa pengeruk HDPE sing bisa diwenehake.


Pipa pengeruk ngambang / floater'I.D. bakal padha utawa rada cilik tinimbang pipa pengeruk HDPEO.D.,mula dheweke ora bakal nyelehake nalika dipasang ing pipa pengeruk HDPE.

Floater I.D.

(HDPE Dredge Pipe O.D.)
(mm)

Floater O.D.

(mm)

Dawa Floater

(mm)

Kandel MDPE Shell

(mm)

Keapungan Bersih

(kg / pcs)

160 /180

500

800

6

300

200 /225

600

700

7

250

250 /280/ 315

700

900

7

410

315

1100

1000

7

500

355

1100

1100

7

550

400/450

1200

1200

8

1200

450/500

1300

1300

8

1250

500/560

1300

1500

9

1350

560/630

1400

1600

9

1600

630

1480

1600

11

1950

630/710

1550

1800

12

2200

710

1620

1900

12

2300

710/800

1700

2000

13

2700

800

1850

2100

14

3200

900

2000

2400

15

4600

1000

2040

2500

16

4900

1200

2400

2600

16

6500

Katalog Downlaod: Pipa Dredge HDPE - Float Pipe Dredge - Selang Karet


Technical Index Of Ngambang / Floater Pipa Dredge

Float / floater pipa pengerukan SUNPLAST digawe kanthi kualitas unggul sing bisa digunakake kanggo wektu sing suwe, float pipa bisa ketemu karo indeks teknis ing ngisor iki:

Barang

Indeks Teknis saka Hull

Barang

Indeks Teknis busa PU

Kekuwatan Tensile

12Mpa

Penyerapan Banyu

2g / 100cm³

Break Elongation

â ‰ ¥ 10,1%

Ngilangi Kekuwatan

0,08-0,1Mpa

Kekuwatan Pengaruh

31.4KJ /

Breaking Elongation

4-6%

Kekuwatan mlengkung

â ‰ ¥ 15,7Mpa

Kekuwatan Kompresif

0.18-0.24Mpa


Loading & Pangiriman

SUNPLAST Ngambang / Floater Pipa Dredge have been exporting to more than 20 countries, such as Bangladesh, India, Singapore, South Africa, Zambia, Netherlands, Denmark, Paraguay.,etc. Thanks to the superior quality, all customers are satisfied about our products.


SUNPLAST Ngambang / Floater Pipa Dredge have become the first choice for our customers. 

Dredge Pipe Floats Loading


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, through over 15 years' development, is now known as one of the leading manufacturers and suppliers of Ngambang / Floater Pipa Dredge in China. Our factory has introduced many advanced technologies and equipments into it. Please be free to buy the quality and low price products made in China from us.

Panas Tags: Floed / float Pipa Dredge, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.