PP Clamp Saddle

PP Clamp Saddle

PP Clamp Saddle, kasedhiya 20-110mm ing PN16 & PN10, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane Clamp Saddle !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Clamp Saddle
Pelana penjepit PP minangka solusi ideal kanggo ngepang saka pipa sing ana kanggo aplikasi banyu lan irigasi.PP Compression fittings


Pelana penjepit SUNPLAST PP diproduksi sesuai karo persyaratan standar EN 712/713/715/911; ISO 3501/3503/3458/3459. Perlengkapan bisa dipasang ing pipa HDPE sing selaras karo standar ISO 11922; DIN 8072/8074; UNE 53131. Versi utas diproduksi sesuai karo standar ISO 7; DIN 2999.


Pelana penjepit SUNPLAST PP dirancang kanthi siji cabang, ditambah karo pipa saka DN20mm nganti DN315 mm, cabang benang saka 1 / 2â € nganti 4â €. Kasedhiya 2, 4 utawa 6 baut miturut dhiameter lan dering penguat logam ing cabang benang.


Jeneng produk

PPclamp saddle

Spesifikasi kasedhiya

DN25-250mm

Rating tekanan

PN10 bar

Materi

Awak sadel ing polimer co-polimer ireng, kacang lan baut ing baja galvanis seng, gasket o ring ing NBR, dering penguat ing AISI 430

Werna kasedhiya

Ireng

Standar tindakake kanggo

EN 712/713/715/911; ISO 3501/3503/3458/3459.

Tandha

Pelangganlogo s bisa dicap

Sampel kasedhiya

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik

Cara ngemas

Karton

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

10-15 dina kanggo wadhah 20ft, 25-30 dina kanggo wadhah 40ft

Wektu Warranty

5 taun nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk
SUNPLAST can provide PP clamp saddle from 25mm to 250mm, with the specifications as below:

Jeneng Produk

Spesifikasi

 

PP Clamp Saddle


PP Clamp Saddle 

25 × 1/2 "

50 × 1-1 / 2 "

75 × 1-1 / 4 "

90 × 3 "

125 × 1-1 / 4 "

200 × 3/4 "

25 × 3/4 "

50 × 2 "

75 × 1-1 / 2 "

90 × 4 "

125 × 1-1 / 2 "

200 × 1 "

32 × 1/2 "

63 × 1/2 "

75 × 2 "

110 × 1/2 "

125 × 2 "

200 × 1-1 / 4 "

32 × 3/4 "

63 × 3/4 "

75 × 2-1 / 2 "

110 × 3/4 "

160 × 1/2 "

200 × 1-1 / 2 "

32 × 1 "

63 × 1 "

75 × 3 "

110 × 1 "

160 × 3/4 "

200 × 2 "

40 × 1/2 "

63 × 1-1 / 4 "

90 × 1/2 "

110 × 1-1 / 4 "

160 × 1 "

200 × 3 "

40 × 3/4 "

63 × 1-1 / 2 "

90 × 3/4 "

110 × 1-1 / 2 "

160 × 1-1 / 4 "

200 × 4 "

40 × 1 "

63 × 2 "

90 × 1 "

110 × 2 "

160 × 1-1 / 2 "

250 × 3/4 "

50 × 1/2 "

63 × 2-1 / 2 "

90 × 1-1 / 4 "

110 × 3 "

160 × 2 "

250 × 1 "

50 × 3/4 "

75 × 1/2 "

90 × 1-1 / 2 "

110 × 4 "

160 × 3 "

250 × 2 "

50 × 1 "

75 × 3/4 "

90 × 2 "

125 × 3/4 "

160 × 4 "

250 × 3 "

50 × 1-1 / 4 "

75 × 1 "

90 × 2-1 / 2 "

125 × 1 "

200 × 1/2 "

250 × 4 "


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poli) kanggo saluran pembuangan & saluran banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: PP Clamp Saddle, China, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.