Kompresi PP Tee Wanita

Kompresi PP Tee Wanita

Tee Wanita Kompresi PP kanggo pipa HDPE, kasedhiya 20-110mm ing PN16 & PN10, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, rega grosir kompetitif, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Kompresi PP Tee Wanita !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Babagan perlengkapan kompresi PP: 
PP Compression FittingsPerlengkapan kompresi PP minangka jinis kelengkapan sing nggunakake metode sambungan mekanik. Kanggo mesthekake segel hidrolik sing sampurna ing pambangunan distribusi bertekanan, perlengkapan kompresi PP mbutuhake kekuwatan fisik kanggo nggawe segel utawa ngasilake keselarasan. Beda karo campuran panas konvensional kanggo pipa HDPE, kelengkapan kompresi PP nyedhiyakake cara instalasi anyar sing cepet, gampang & gampang.


Perlengkapan kompresi PP akeh digunakake kanggo pasokan banyu lan irigasi. Perlengkapan kompresi SUNPLAST PP diproduksi sesuai karo persyaratan standar EN 712/713/715/911; ISO 3501/3503/3458/3459. Perlengkapan bisa dipasang ing pipa HDPE sing selaras karo standar ISO 11922; DIN 8072/8074; UNE 53131. Versi utas diproduksi sesuai karo standar ISO 7; DIN 2999.

 

Markus

Jeneng Bagian

Materi

Werna

A

Tutup

Polipropilena ireng ko-polimer ireng (PP-B)

Biru

B

Ring Cincin

Resin POM

Putih

C

Mblokir Bush

Polipropilena ireng ko-polimer ireng (PP-B)

Ireng

D

"O" Ring Gasket

Karet NBR

Ireng

E

Awak

Polipropilena ireng ko-polimer ireng (PP-B)

Ireng


Detail Produk

Jeneng produk

Kompresi PP tee wanita

Spesifikasi kasedhiya

DN20-110mm

Rating tekanan

PN16 bar kanggo 20-63mm, PN10 bar kanggo 75-110mm

Materi

Apikbahan baku PP-B kualitas

Wernas available

Birututup& irengawak, utawa miturut panjaluk

Standar tindakake kanggo

EN 712/713/715/911; ISO 3501/3503/3458/3459.

Markusings

Pelangganlogo s bisa dicap

Sampel kasedhiya

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik

Cara ngemas

Karton

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

10-15 dina kanggo wadhah 20ft, 25-30 dina kanggo wadhah 40ft

Wektu Warranty

5 taun nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk 

The Kompresi PP tee wanita can be provided from DN20mm to DN110mm as below:

Jeneng Produk

Spesifikasi

PP Wanita Tee

PP Wanita Tee

T20 × 1/2 "F

T32 × 3/4 "F

T40 × 1-1 / 2 "F

T63 × 2 "F

T90 × 2-1 / 2 "F

T20 × 3/4 "F

T32 × 1 "F

T50 × 1-1 / 4 "F

T63 × 2-1 / 2 "F

T90 × 3 "F

T25 × 1/2 "F

T32 × 1-1 / 4 "F

T50 × 1-1 / 2 "F

T75 × 2 "F

T90 × 4 "F

T25 × 3/4 "F

T40 × 1 "F

T50 × 2 "F

T75 × 2-1 / 2 "F

T110 × 3 "F

T25 × 1 "F

T40 × 1-1 / 4 "F

T63 × 1-1 / 2 "F

T75 × 3 "F

T110 × 4 "F

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poli) kanggo saluran pembuangan & saluran banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Tee Wanita Kompresi PP, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.