PP Compression Male Elbow

PP Compression Male Elbow

PP Compression Male Elbow kanggo HDPE pipe, available 20-110mm in PN16 & amp; PN10, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, harga grosir competitive, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane PP Compression Male Elbow !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Prakawis PP fitting kompresi

PP Compression Fittings PN16Fitting kompresi PP minangka jenis fitting nggunakake metode sambungan mekanis. Kanggo njamin segel hidrolik sing sampurna ing pambangunan distribusi sing ditemtokake, fitting kompresor PP mbutuhake kekuatan fisik kanggo ngembangake segel utawa ngasilake keselarasan. Beda karo campuran panas konvensional kanggo pipa HDPE, fitting PP kompresi nyedhiyakake cara instalasi anyar sing cepet, gampang gampang.


Fitting kompresi PP minangka jenis fitting nggunakake metode sambungan mekanis. Kanggo njamin segel hidrolik sing sampurna ing pambangunan distribusi sing ditemtokake, fitting kompresor PP mbutuhake kekuatan fisik kanggo ngembangake segel utawa ngasilake keselarasan. Beda karo campuran panas konvensional kanggo pipa HDPE, fitting PP kompresi nyedhiyakake cara instalasi anyar sing cepet, gampang gampang.


Fitting kompresi PP akeh digunakake ing pasokan banyu lan irigasi. Fitting kompresor SUNPLAST PP diproduksi miturut standar EN 712/713/715/911; ISO 3501/3503/3458/3459. Fitting bisa diinstal ing pipa HDPE sing netepake standar ISO 11922; DIN 8072/8074; UNE 53131. Versi thread diproduksine sesuai standar ISO 7; DIN 2999.

 

Tandhani

Jeneng bagean

Bahan

Werna

A

Cap

Polipropilena ireng co-polimer (PP-B)

Biru

B

Clinching Ring

POM resin

Putih

C

Pemblokiran Bush

Polipropilena ireng co-polimer (PP-B)

Ireng

D

& quot; O & quot; Ring Gasket

Karet NBR

Ireng

E

Awak

Polipropilena ireng co-polimer (PP-B)

Ireng


Detail Produk

Jeneng produk

PP kompresi siku lanang

Spesifikasi sing kasedhiya

DN20-110mm

Rating tekanan

PN16 bar kanggo 20-63mm, PN10 bar kanggo 75-110mm

Bahan

Apikkualitas PP-B bahan baku

Wernas available

Birututupirengawak, utawa minangka panjalukan

Standar diterusake

EN 712/713/715/911; ISO 3501/3503/3458/3459.

Tandhaniings

Pelangganâ € ™s logo bisa dicap

Sampel kasedhiya

Ya, sampel sing kasedhiya kanggo jumlah cilik

Cara pengepakan

Karton

MOQ

Negotiable

Wektu timbal produksi

10-15 dina kanggo wadhah 20ft, 25-30 dina kanggo wadhah 40ft

Warranty wektu

5 taun kanggo nggunakake normal

Istilah pembayaran

T / T utawa LC ing ngarsane

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk 

The PP kompresi siku lanang can be provided from DN20mm to DN110mm as below:

Jeneng Produk

Spesialfication

PP MaleSikil

PP Male Sikil

L20Ã-1/2 & quot;

L32a-3/4 & quot;

L40Ã-1-1 / 2 & quot;

L63Ã-2 & quot;

L90Ã-2-1 / 2 & quot;

L20 3 3/4 & quot;

L32a-1 & quot;

L50Ã-1-1 / 4 & quot;

L63Ã-2-1 / 2 & quot;

L90Ã-3 & quot;

L25Ã-1/2 & quot;

L32a-1-1 / 4 & quot;

L50Ã-1-1 / 2 & quot;

L75a-2 & quot;

L90Ã-4 & quot;

L25Ã-3/4 & quot;

L40Ã-1 & quot;

L50a-2 & quot;

L75Ã-2-1 / 2 & quot;

L110Ã-3 & quot;

L25a-1 & quot;

L40Ã-1-1 / 4 & quot;

L63Ã-1-1 / 2 & quot;

L75Ã-3 & quot;

L110Ã-4 & quot;


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email: [email protected]pipe.com

[email protected]
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053

Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka prodhuksi lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poly) kanggo saluran pembuangan banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: PP Compression Male Elbow, China PP Compression Laki-laki Elbow, China PP Compression Male Elbow, produsen PP Compression Male Elbow, PP Compression Male Elbow pabrik, Cina PP kompresi Male Elbow pabrik, PP Compression Male Elbow price, tuku PP Compression Male Elbow, PP Compression Male Elbow digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码