{tembung kunci} Pabrikan

Piranti cicilan pipa PEX-AL-PEX dibutuhake kanggo nginstal pipa multilayer PEX-AL-PEX. SUNPLAST bisa nawakake macem-macem alat instalasi kanggo multilayer PEX-AL-PEX.


Piranti Instalasi Pipa SUNPLAST PEX-AL-PEX kalebu: Pipa cutter, Pipa reamer, Bending spring & press press.

â € »Pemotong pipa

SUNPLAST bisa nawakake rong jinis pemotong pipa sing dirancang kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX & pipa PPR:


SPTC-001pemotong pipa model, sing digawe dening Manganese Steel kanggo agul-agul & PVC kanggo awak, dirancang kanggo diameter cilik kaya pipa multilayer PEX-AL-PEX 16mm & 20mm. Kauntungan utama yaiku bobot entheng & gampang digunakake, gampang digunakake.


SPTC-002pemotong pipa model biasane dirancang kanggo pipa diameter amba kaya 25/32 / 40mm, sing digawe dening Manganese Steel kanggo agul-agul & aluminium kanggo awak.

 

PEX-AL-PEX Reamer

Pipa reamer

Minangka peralatan pipa PEX-AL-PEX yaikufittings jinis insert, lan kanggo mesthekake kelengkapan bisa dipasang ing njero pipa multilayer PEX-AL-PEX, pipa PEX-AL-PEXâ € ™ end kudu beveled & dibunderaké nganggo reamer pipa sadurunge dipasang.


SUNPLAST bisa nyedhiyakake patang jinis reamer pipa kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX:

SPTR-001model pipa reamer yaiku plastik reamer, sing digawe dening bahan ASB. Reamer iki bisa ngubengi pipa dia. saka 12-32mm, nanging mung pipa, ora ana beveling.

 

SPTR-002model pipa reamer, sing uga minangka plastik reamer sing digawe dening bahan ASB, bisa mbunder pipa dia. 16/20/26 utawa 20/26 / 32mm. Reamer iki bisa digunakake kanggo pipa bunder & beveling.

 

SPTR-003model pipa reamer diarani â € œT reamerâ €, sing digawe dening awak baja & pegangan tangan ASB. Bisa digunakake kanggo dia pipa. 16/20/26 / 32mm, lan padha karo SRTR-001, bisa digunakake kanggo mbunderake pipa wae, ora ana beveling.

 

SPTR-004model uga aT reamerâ €, digawe kanthi baja awak & kranjang ASB, kasedhiya kanggo dia pipa. 16mm utawa 20mm utawa 26mm utawa 32mm. Bisa digunakake kanggo pambunderan pipa & beveling.

 

Bending Spring

Spring mlengkung digunakake kanggo ndhukung pipa. Kanthi bantuan spring bend, pipa multilayer PEX-AL-PEX bisa ditekuk paling sethithik. 5 kaping diameteripun ing njaba.

 

STBS-001model bending spring diarani internal bending spring. Nalika mbengkongake pipa, spring bending dilebokake ing njero pipa.

 

STBS-002cincin tikungan model yaiku spring mlengkung eksternal. Pipa kasebut kudu dilebokake ing njero spring mlengkung nalika pipo kasebut ditekuk.

 

Piranti penet

Piranti penet also called PEX-AL-PEX press tools, which is designed specially for PEX-AL-PEX press fittings that SUNPLAST provide.

 

Alat pencet PEX-AL-PEX digunakake bebarengan karo rahang meksa, sing kasedhiya kanggo 16/20/25 / 32mm.


 

Piranti instalasi SUNPLAST PEX-AL-PEX nganggep kualitas unggul sing bisa dilayani nalika awet.

 

Hubungi kanthi bebas yen sampeyan kasengsem karo alat instalasi PEX-AL-PEX.


Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

           [email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865



View as  
 
  • Pipe Cutter Kanggo Pipa PEX-AL-PEX PPR Pipe, kasedhiya kanggo dn16-42mm, macem-macem jinis pilihan, wektu layanan awet, harga grosir kompetitif, stok sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kita kanthi bebas kanggo rincian luwih lengkap babagan Pipe Cutter saka SUNPLAST !!!

  • Pipa Reamer Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipe PEX, kasedhiya kanggo dn12-32mm, macem-macem jinis pilihan, wektu layanan awet, rega grosir sing kompetitif, stok sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kanthi bebas kanggo rincian liyane babagan Pipa Pipa PEX-AL-PEX saka SUNPLAST !!!

  • Bending Spring Kanggo Pipa PEX-AL-PEX Pipe PEX, kasedhiya kanggo dn16-32mm, spring mlengkung internal / eksternal sing kasedhiya, wektu layanan awet, harga grosir kompetitif, stok sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kanthi bebas kanggo rincian liyane babagan Bending Spring saka SUNPLAST !!!

  • PEX-AL-PEX PRESS TOOL, kasedhiya kanggo nggarap dn16-32mm, cocog kanggo instalasi perlengkapan press kuningan saka SUNPLAST, rega grosir sing kompetitif, stok sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kita kanthi bebas kanggo rincian luwih lengkap babagan alat pers saka SUNPLAST !!!

  • Alat Crimping, Alat Pex Crimping, pabrikan / pemasok Alat Tangan Crimping ing China, nawakake Alat Tangan Crimping kanggo Pipa Multilayer Pex-Al-Pex, Pas PPR sing Disetujoni kanthi Rega Kompetitif, Pas PP-R sing Disetujoni kanthi Harga sing Kompetitif lan liya-liyane ing

 1 
China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.