ALAT PRESS PEX-AL-PEX
  • Air ProALAT PRESS PEX-AL-PEX
  • Air ProALAT PRESS PEX-AL-PEX
  • Air ProALAT PRESS PEX-AL-PEX
  • Air ProALAT PRESS PEX-AL-PEX

ALAT PRESS PEX-AL-PEX

PEX-AL-PEX PRESS TOOL, kasedhiya kanggo nggarap dn16-32mm, cocog kanggo instalasi perlengkapan press kuningan saka SUNPLAST, rega grosir sing kompetitif, stok sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kita kanthi bebas kanggo rincian luwih lengkap babagan alat pers saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Alat Pencet Kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX

Kanggo gabung karo pipa & perlengkapan multilayer PEX-AL-PEX, perusahaan SUNPLAST bisa nyedhiyakake macem-macem alat instalasi, kalebu: pemotong pipa, reamer, spring bending, alat pers., Lsp.


Alat pers SUNPLAST minangka alat desain khusus kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX & perlengkapan press kuningan. Mesin pencet pipa PEX-AL-PEX didhukung nganggo silinder normal tumindak kaping pindho, sing duwe keunggulan efisiensi lan kualitas tinggi kanggo meksa lan kacepetan pencet. Mesin kasebut cocog kanggo pencet kelengkapan pipa. Set mati bisa diganti karo alat pencet manual. Supaya bisa nyedhiyani sampeyan set mati sing gegandhengan kanggo pencet.

Alat Pencet PEX-AL-PEXs


Model

DM-1632B

Jeneng produk

Alat Pencet PEX-AL-PEX

Ukuran sing kasedhiya

16mm, 20mm, 26mm, 32mm

Bahan sing digunakake

Baja campuran

Werna kasedhiya

Ireng, utawa digawe khusus

Sampel kasedhiya

Diisi daya

Cara ngemas

Karton

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

Simpenan kasedhiya

Wektu Warranty

3 taun nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya alat pers kanggo pipa pex-al-pex multilayer pipa ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: PEX-AL-PEX PRESS TOOL, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.