{tembung kunci} Pabrikan

Pipa PPR, uga diarani pipa Copolymer Acak Polypropylene, wis digunakake kanthi akeh kanggo pipa banyu panas & panas & sistem pemanas ing saindenging jagad. Nawakake kabeh kaluwihan plastik kayata daya tahan umum, entheng, tahan korosi lan keluwesan. Sing paling penting yaiku, pipa PPR dirancang kanggo nolak suhu maks. 95lan tekanan maksimal maks. Bar PN20 sing ditemokake ing sistem banyu panas kanggo layanan suwene.

 

Pipa PPR dianggep minangka bahan pipa optimal kanggo sistem banyu adhem lan panas. Pipa & fittings digawe saka polipropilena acak kopolimer nuduhake kinerja sing unggul kanggo pipa banyu panas lan adhem bangunan omah, kompleks komersial, kantor lan hotel.

 Pipa PPRs For Water

 

Spesifikasi

Pipa SUNPLAST PPR bisa disedhiyakake saka dn20-110mm, kanthi rating tekanan PN10 bar / PN12.5 bar / PN16 bar / PN20 bar.

Pipa PPR  

Standar: GB / T 18742, DIN 8077/8078, EN ISO 15874 

S5 / PN10bars  

S4 / PN12.5 bar  

S3.2 / PN16bars  

S2.5 / PN20bars  

20 × 2.0 

20 × 2.3 

20 × 2,8 

20 × 3,4 

25 × 2.3 

25 × 2,8 

25 × 3.5 

25 × 4.2 

32 × 2,9 

32 × 3,6 

32 × 4.4 

32 × 5.4 

40 × 3,7 

40 × 4,5 

40 × 5,5 

40 × 6,7 

50 × 4,6 

50 × 5,6 

50 × 6,9 

50 × 8,3 

63 × 5,8 

63 × 7.1 

63 × 8,6 

63 × 10,5 

75 × 6,8 

75 × 8,4 

75 × 10.3 

75 × 12,5 

90 × 8,2 

90 × 10.1 

90 × 12.3 

90 × 15.0 

110 × 10.0 

110 × 12.3 

110 × 15.1 

110 × 18.3 

Klik kanggo ndelengPipa PPR lan FITTINGkanggo ndownload dhaptar rega



Fitur utama pipa SUNPLAST PPR

1. Pipa SUNPLAST PPR digawe standar GB / T18742 lan persyaratan kebersihan. Sanalika, iku uga bisa salaras karo standar EN ISO 15874 & standar DIN8077 / 8078.


2. Pipa SUNPLAST PPR digawe saka bahan berkualitas tinggi kanthi kinerja apik saka Korea Selatan Hyosung (jeneng merek: R200P), sing diakoni minangka salah sawijining bahan kualitas paling apik ing saindenging jagad.


3. Pipa SUNPLAST PPR kanthi rutin diwenehake kanthi warna PUTIH, GREEN & GREY, utawa kaya panjaluk pelanggan. Pipa digunakake kanggo banyu adhem ditandhani garis biru (garis), dene pipa kanggo banyu panas kanthi garis abang.


4. Dawa standar kanggo ngekspor yaiku 4m, 5,8m utawa 11.8m, utawa saben panjaluk pelanggan.


5. Pipa SUNPLAST PPR duwe 4 rating tekanan: PN10 bar / PN12.5 bar / PN16 bar / PN20 bar.


6. SUNPLAST uga bisa nyedhiyakakePerlengkapan pipa PPRkanthi warna ijo / putih / abu-abu. Kabeh perlengkapan yaiku bar PN25, sing bisa digunakake kanggo nyambungake rating tekanan pipa.

PPR PIPE FITTINGS


7. SUNPLAST uga bisa nyedhiyaniMesin las pipa PPR.

PPR PIPE WELDING MACHINE


8. Pagelaran unggul pipa SUNPLAST PPR bisa memenuhi kabeh persyaratan standar GB / T18742 & standar EN ISO 15874:

Karakteristik 

Syarat 

Metode Tes 

Karakteristik fisik kanggo pipa PPR 

Resistensi pipa PPR 

(0â „ƒ) 

10% 

ISO 9854 

Pembalikan pipa PPR bujur 

(135â „ƒ) 

â ‰ ¤2% 

EN 743 

Stabilitas termal kanthi tes tekanan hidrostatik pipa PPR 

(110â "ƒ, 1,9Mpa) 

Ora ana bledosan sajrone periode tes 

EN921 

  

Tingkat Flow Flow pipa PPR 

(2.16Kg, 230â „ƒ, 10min.) 

Bedane maksimal 30% dibandhingake karo senyawa 

ISO 1133 

Karakteristik mekanik kanggo pipa PPR 

Resistensi tekanan internal 

Stres hidrostatik (hoop)16.0Mpa; Suhu 20â „ƒ; Wektu tes 1 jam 

Ora ana kegagalan sajrone periode tes 

EN 921 

  

Stres hidrostatik (hoop)5.1Mpa; Suhu 95â „ƒ; Wektu tes 22 jam 

Ora ana kegagalan sajrone periode tes 

Stres hidrostatik (hoop)4.2Mpa; Suhu 95â „ƒ; Wektu tes 165 jam 

Ora ana kegagalan sajrone periode tes 

Stres hidrostatik (hoop)3,5Mpa; Suhu 95â „ƒ; Wektu tes 1000 jam 

Ora ana kegagalan sajrone periode tes 



SUNPLAST siyap nyedhiyakake pipa PPR paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:


Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865


View as  
 
  • Pipa DIN8077 PPR kanggo Plumbing & pemanasan Banyu, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, PN20, PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diprodhuksi kanthi kualitas unggul sing dijamin 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ketemu Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PPR saka SUNPLAST !!!

  • DIN8077 / 8078 Pipa PPR Standar kanggo Pipa Plumbing & Pemanas, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, PN20, PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diproduksi kanthi kualitas unggul sing dijamin 15 taun, rega grosir paling kompetitif & cepet pangiriman bisa ketemu. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PPR saka SUNPLAST !!!

  • Pipa PPR Grey kanggo Plumbing & pemanasan Banyu, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, PN20, PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diprodhuksi kanthi kualitas unggul sing dijamin suwene 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ketemu Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PPR saka SUNPLAST !!!

  • Pipa PPR Putih kanggo Pipa Plumbing & Pemanas, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, PN20, PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diproduksi kanthi kualitas unggul sing dijamin suwene 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ketemu Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PPR saka SUNPLAST !!!

  • Pipa PPR Ijo kanggo Plumbing & Pemanasan Banyu, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, PN20, PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diproduksi kanthi kualitas unggul sing dijamin suwene 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ketemu Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PPR saka SUNPLAST !!!

  • Pipa PN25 PPR kanggo Plumbing & pemanasan Banyu, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, PN20, PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diprodhuksi kanthi kualitas unggul sing diwenehake sajrone 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ketemu Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PPR saka SUNPLAST !!!

China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.