Pipa PPR Ijo
  • Air ProPipa PPR Ijo
  • Air ProPipa PPR Ijo
  • Air ProPipa PPR Ijo

Pipa PPR Ijo

Pipa PPR Ijo kanggo Plumbing & Pemanasan Banyu, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, PN20, PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diproduksi kanthi kualitas unggul sing dijamin suwene 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik & pangiriman cepet bisa ketemu Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PPR saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pipa PPR Ijo

Pipa PPR lan perlengkapan diproduksi saka kopolimer acak polipropilena, sing uga diarani tipe 3.


Ditampilake kanthi kebersihan, efektifitas biaya, penerapan lan kauntungan sing aman, pipa lan kelengkapan PPR saiki dianggep minangka bahan pipa sing paling disenengi kanggo sistem banyu adhem (PN10) lan panas (PN20), rekayasa pemurnian banyu, sistem pemanas lemah kanggo lantai kayu , pipa kimia bisa digunakake lan liya-liyane. Ing tekanan lan kahanan kerja normal, umur sistem Pipa paling ora bisa nganti 50 taun.

Pipa PPR PN20.jpg

 

Pipa & perlengkapan PPR SUNPLAST diproduksi miturut standar GB / T 18742 domestik kita kanthi ukuran mulai 20mm nganti 110mm, sekaligus uga bisa mematuhi standar DIN8077 / 8078 & EN ISO15874 uga. Rating suhu sing luar biasa nganti 95 "," lan tekanan nganti 25 bar nggawe sistem pipa PPR minangka solusi sing cocog kanggo macem-macem aplikasi kalebu:

â € »Jaringan pipa banyu sing bisa diombe panas lan adhem ing bangunan perumahan lan komersial.
â € »Sistem pemanas.
â € »Jaringan banyu adhem ing sistem AC, minangka bobot entheng lan korosi tanpa sulih efektif kanggo pipa baja.
â € »Transportasi macem-macem bahan kimia ing industri.
â € »Jaringan pipa kanggo sistem pemanfaatan banyu udan lan fasilitas kolam renang.
â € »Instalasi udara sing dikompresi lan aplikasi industri liyane.

PPR Water Pipe .jpg


Jeneng produk

Pipa PPR

Ukuran kasedhiya

DN20-110mm

Rating tekanan

PN12.5 bar, PN16 bar, PN20 bar, PN25 bar

Bahan sing digunakake

Bahan baku PPR berkualitas tinggi

Werna kasedhiya

Ijo, abu-abu & putih, utawa saben panjaluk

Standar tindakake kanggo

GB / T 18742, DIN 8077/8078, EN ISO 15874

OEM kasedhiya

Kasedhiya

Sampel kasedhiya

Ya, conto sing kasedhiya kanggo jumlah sithiky

Cara ngemas

Pipe ing bar kanthi dawane 4m, saben bungkus dibungkus nganggo tas PP, utawa saben panjaluk

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

Udakara 10-15 dina kanggo wadhah 20ft, 20-25 dina kanggo wadhah 40ft

Wektu Warranty

15taun kanggo nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China

 

Spesifikasi Produk:  

Pipa PPR (GB / T 18742, DIN 8077/8078, EN ISO 15874)

S5 / PN12.5 bar

S4 / PN16bars

S3.2 / PN20bars

S2.5 / PN25bars

20 × 2.0

20 × 2.3

20 × 2,8

20 × 3,4

25 × 2.3

25 × 2,8

25 × 3.5

25 × 4.2

32 × 2,9

32 × 3,6

32 × 4.4

32 × 5.4

40 × 3,7

40 × 4,5

40 × 5,5

40 × 6,7

50 × 4,6

50 × 5,6

50 × 6,9

50 × 8,3

63 × 5,8

63 × 7.1

63 × 8,6

63 × 10,5

75 × 6,8

75 × 8,4

75 × 10.3

75 × 12,5

90 × 8,2

90 × 10.1

90 × 12.3

90 × 15.0

110 × 10.0

110 × 12.3

110 × 15.1

110 × 18.3


Pitakon: 
※ Could SUNPLAST Pipa PPRs & fittings be used at high temperature water systems? 
A:Yes, Pipa PPRs & fittings can be used at max. 95℃ hot water for 50 years in normal use.

※ Can SUNPLAST Pipa PPRs be used in underfloor heating systems? 
A: Yes, Pipa PPRs & fitting have a good performance when they are used for hot water. Thus, they can be used as underfloor heating pipe.

※ What’s the main difference between HDPE pipe & Pipa PPR? How can i make a choice? 
A: HDPE pipe made by polyethylene is NOT suitable for hot water supply Pipa PPR can be used at max. 95℃ temperature hot water. 
For piping system for hot water, then Pipa PPR is a good choice. Otherwise for cold water, HDPE pipe can do it very well.

 

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam: 
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, liwat pangembangan luwih saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya standar pn80, pn20, pn25 hijau / putih / abu-abu pn25 pn80, pn25, pn25 kanggo pipa banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Pipa PPR Ijo, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.