{tembung kunci} Pabrikan

Fitting elektrofusi HDPE luwih & luwih disenengi & digunakake dening para pelanggan, amarga elektrofusi nyedhiyakake metode fusi sing luwih gampang & luwih dipercaya kanggo pipa HDPE.


Yen dibandhingake karo fusion fittings, fittings elektrofusi HDPE sing nggunakake electrofusion duwe sawetara kaluwihan kaya ing ngisor iki:

â € »Diameter pipa ing njero tetep padha.

Beda karo fusion fusion HDPE, diameter HDPE elektrofusi sing ana ing njero padha (utawa luwih gedhe) karo diameter njaba pipa. Dadi, diameter pipa ing jero tetep & mulus sawise ngelas, sing bakal maksimal. Aliran banyu

â € »Pengelasan sing luwih gampang, gampang ditangani

Mesin elektrofusi HDPE ukurane cilik & bobot entheng, sing ngidini kerja elektrofusi bisa ditindakake kanthi kahanan tartamtu sing ora bisa digunakake fusi bokong.

â € »Gabungan sing bisa dipercaya

Elektrofusi bakal digawe ing kumparan kuningan sing nutupi area nalika pipa nyisipake ing fittings elektrofusi HDPE. Area fusion sing jembar njamin linuwih saka gabungan.

â € »Pangguna loropaken, kanthi otomatis

Proses elektrofusi digawe kanthi mesin las otomatis kanthi gampang banget.

â € »Ora kuwat kekuwatan materi.


Fittings elektrofusi HDPE dilapisi kabel kuningan ing ujung. Nalika nglakokake las, arus listrik, sing disedhiyakake dening mesin electrofusion HDPE, ngliwati kabel kuningan kanggo dadi panas kabel kuningan sing nggulung ing njero ujung fittings. Yen suhu dhuwur, fusion bakal dipasang ing ujung HDPE elektrofusi & ujung njaba pipa HDPE.

Kanggo nggayuh asil las sing sampurna, pipa HDPE bakal mbusak lapisan oksidasi ing ujung las. Ing wektu sing padha, celah ing antarane diameter njaba pipa HDPE & diameter jero fittings elektrofusi HDPE bakal luwih cilik.


Kanggo nggawe welding gampang, kabeh fittings HDPE electrofusion duwe kode batang sing nuduhake voltase las / wektu las / wektu adhem., Lsp Data las uga dipasang ing perlengkapan, buruh instalasi bisa gampang nyetel data las ing mesin las kanggo ngrampungake kerja las.

HDPE electrofusion fittings


SUNPLAST bisa nawakake fittings elektrofusi HDPE saka dn20mm nganti dn630mm kanthi rating tekanan SDR11-PN16 bar.

Jeneng produk 

Spesifikasi kasedhiya

Rating Tekanan

konfigurasi

HDPE Fittings elektrofusi

20/25/32/40/50/63/75/90/110/125 /

140/160/180/200/225/250/280/315 /

355/400/450/500/560/630

SDR11-PN16

Tee, siku 90 derajat, sikut 45 derajat, nyuda tee, reducer, tutup pungkasan, flensa rintisan, Saddle

download dhaptar rega HDPE FITTING LISTRIK


Fitting elektrofusi SUNPLAST HDPE kalebu kopling, sikut 45deg, sikut 90deg, tee, reducer, nyuda tee, tutup pungkasan, flensa rintisan, saddle, lsp.


Kabeh perlengkapan elektrofusi HDPE digawe materi PE100 kualitas unggul sing disetujoni dening asosiasi PE100 +, sing cocog kanggo pipa banyu & distribusi gas. Teknologi cetakan injeksi sapisan ngidini elektrofusi HDPE sing paling dipercaya, lan bebas bocor 100% nalika dites.


Fitting elektrofusi SUNPLAST HDPE digawe standar ISO4427-3, lan kabeh bisa memenuhi kabeh syarat adhedhasar standar ISO4427-3:

Karakteristik  

Syarat  

Metode Tes  

Karakteristik fisik kanggo kelengkapan elektrofusi HDPE

Wektu induksi oksidasi fittings elektrofusi HDPE

(200â "ƒ)

â ‰ ¥ 20min.

ISO 11357-6: 2002

   

Tingkat Flow Flow saka fittings elektrofusi HDPE

(5Kg, 190â „ƒ, 10 men.)

Pangowahan MFR dening

ngolah ± 20%

ISO 1133: 2005

Karakteristik mekanik kanggo kelengkapan elektrofusi HDPE

Resistensi kohesif fittings elektrofusi HDPE

Jam 23â „ƒ

Dawane pecah inisiasi sampeyan L2 / 3 amarga gagal rapuh

ISO 13954/13955

Kekuwatan hidrostatik HDPE fittings electrofusion

jam 20â „ƒ

Kanggo Pipa PE80

20â „ƒ, 100h, 10Mpa

Ora ana bocor, Ora ngaso

ISO 1167

Kanggo Pipa PE100

20â „ƒ, 100h, 12.4Mpa

Ora ana bocor, Ora ngaso

Kekuwatan hidrostatik HDPE fittings electrofusion

jam 80â „ƒ

Kanggo Pipa PE80

80â „ƒ, 165h, 4,5Mpa

Ora ana bocor, Ora ngaso

ISO 1167

Kanggo Pipa PE100

80â „ƒ, 165h, 5.4Mpa

Ora ana bocor, Ora ngaso

 

SUNPLAST duwe akeh stok, lan ukuran biasa & barang-barang fittings HDPE kasedhiya ing stok.


SUNPLAST siyap nyedhiyakake peralatan elektrofusi HDPE paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad, hubungi kanthi bebas yen sampeyan duwe priksaan.

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865


View as  
 
  • HDPE Electrofusion Coupler ing SDR11 kanggo banyu & gas ruangan, digawe kanthi bahan PE80 utawa PE100 berkualitas tinggi, dijamin kualitas suwene 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik, stok sing kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan kopling / kopling elektrofusi HDPE !!!

  • HDPE Elektrofusi 45 Derajat Siku ing SDR11 kanggo banyu & gas ruangan, digawe kanthi bahan PE80 utawa PE100 berkualitas tinggi, dijamin kualitas suwene 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik, stok sing kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku HDPE Electrofusion 45 Derajat !!!

  • HDPE Elektrofusi 90 Derajat Elow ing SDR11 kanggo banyu & gas ruangan, digawe kanthi bahan PE80 utawa PE100 berkualitas tinggi, dijamin kualitas suwene 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik, stok sing kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan HDPE Electrofusion 90 Degree Elow !!!

  • HDPE Electrofusion Equal Tee ing SDR11 kanggo banyu & gas ruangan, digawe kanthi bahan PE80 utawa PE100 berkualitas tinggi, dijamin kualitas suwene 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik, stok sing kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kita kanggo rincian liyane HDPE Electrofusion Equal Tee !!!

  • HDPE Elektrofusi Ngurangi Tee ing SDR11 kanggo banyu & gas ruangan, digawe kanthi bahan PE80 utawa PE100 berkualitas tinggi, dijamin kualitas suwene 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik, stok sing kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan HDPE Ngurangi Elektrofusi !!!

  • HDPE Reducer Elektrofusi / Ngurangi Kopling ing SDR11 kanggo banyu & gas ruangan, digawe kanthi bahan PE80 utawa PE100 berkualitas tinggi, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik, stok sing kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet bisa ditemokake. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan HDPE Electrofusion Reducer / Reducing Coupling !!!

China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.