HDPE Elektrofusi Siku 45 Derajat

HDPE Elektrofusi Siku 45 Derajat

HDPE Elektrofusi 45 Derajat Siku ing SDR11 kanggo banyu & gas ruangan, digawe kanthi bahan PE80 utawa PE100 berkualitas tinggi, dijamin kualitas suwene 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik, stok sing kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku HDPE Electrofusion 45 Derajat !!!

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

HDPE Elektrofusi Siku 45 Derajat
Elektrofusi HDPE nggunakake fittings electrofusion sing duwe kabel tembaga cilik sing digulung ing njero njero. Arus listrik banjur mbukak kabel kasebut kanthi nggunakake prosesor elektrofusi banjur nyawiji HDPE ing sisih njero pas lan njaba pipa.

 

Perusahaan SUNPLAST bisa nyedhiyakake macem-macem peralatan elektrofusi sing kasedhiya saka DN20mm nganti DN630mm, kalebu: kopling, reducer, tee sing padha, nyuda tee, siku 90 °, siku 45 °., Lsp. Fitting elektrofusi HDPE kita digawe kanthi unggul bahan baku PE80 utawa PE100 kualitas sing disetujoni klompok PE100 +, lan umume digunakake kanggo sistem pipa gas & banyu HDPE.

 

Fitting elektrofusi SUNPLAST HDPE bisa tundhuk standar EN12201-3, EN1555 & EN ISO 15494. Kanthi mbandhingake perlengkapan pipa HDPE liyane (fusion socket fittings, but fusion fusion., Lsp.), Fitting elektrofusi HDPE duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki:
â € »Diameter pipa ing njero tetep padha.
â € »Mobilitas peralatan (bobote murah / murah), saengga bisa dipindhah kanthi gampang.
- Kinerja dhuwur.
â € »Pangguna loropaken, kanthi otomatis, dadi operator operator sing trampil banget ora dibutuhake.
â € »Ora kuwat kekuwatan materi.


Cathetan: SUNPLAST duwe akeh stok kanggo ukuran normal, bisa dikirim ing wektu sing cendhak !!


Jeneng produk 

Elektrofusi HDPE sikut 45 derajat

Spesifikasi kasedhiya 

DN63-200mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR11

Materi sing bakal digunakake 

Virgin PE80 utawa bahan baku PE100

Werna kasedhiya 

Ireng, biru & kuning, utawa saben panjaluk.

Standar sing ngetutake 

EN12201-3, EN1555, EN ISO 15494

Sampel kasedhiya 

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik. 

Cara ngemas 

Kanggo dikemas ing karton

MOQ 

Bisa dirembug 

Wektu produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Wektu Warranty 

15 taun kanggo panggunaan normal 

Jangka wektu pambayaran 

T / T utawa LC nalika ndeleng 

Port loading FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, China 


Spesifikasi Produk

HDPE Elektrofusi Siku 45 Derajat fittings can be provided from dn50mm to dn400mm, with the dimensions as below:

ProductJeneng

Specification

SDR17

SDR11

HDPE Elektrofusi Siku 45 Derajat

HDPE Elektrofusi Siku 45 Derajat 

50

 

63

 

75

 

90

 

110

 

125

 

140

 

160

 

200

 

250

 

315

 

400

 

Bahan Baku
Materi kinerja excel minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa topping. Perusahaan SUNPLAST umume nggunakake bahan baku TOP QUALITY saka pabrik terkenal ing saindenging jagad ing produksi pipa lan alat kelengkapan. Bahan kasebut diakoni minangka bahan baku paling dhuwur dening para profesional ing jabatan iki. Kinerja sing luwih apik saka bahan kasebut lan kestabilane nggawe stasiun produk lan peralatan pipa SUNPLAST sing berkualitas ing pasar.

                                                     


Loading & Pangiriman
Fittings pipa SUNPLAST HDPE duwe reputasi apik kanthi kualitas apik ing pasar ekspor. Perlengkapan wis diekspor menyang luwih saka 15 negara, lan kabeh pelanggan wareg.
      

        


        

      

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi pangembangan luwih saka 15 taun, saiki misuwur minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poli) / HDPE Pipe Fittings / HDPE Pipe Welding Machine ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: HDPE Electrofusion 45 Degree Elbow, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.