{tembung kunci} Pabrikan

Mesin las HDPE elektrofusi minangka alat las sing penting kanggo sambungan pipa HDPE & fittings elektrofusi HDPE sing disedhiyakake SUNPLAST.

 

Mesin las elektrofusi SUNPLAST HDPE bisa ngelas fittings HDPE pipa dn20-630mm, lan minangka alat penghubung khusus sing digunakake kanggo elektrofusi nyambungake pipa HDPE kanggo pipa banyu & distribusi gas metu. Mesin las HDPE electrofusion kita diproduksi & dirancang miturut ISO12176, lan kabeh ciri mesin elektrofusi bisa diraih utawa ngluwihi adhedhasar standar.

 

Mesin las elektrofusi SUNPLAST HDPE nggunakake teknologi kontrol MCU canggih, sing njamin linuwih lan daya tahan sajrone digunakake. Mesin las elektrofusi nduweni layar LCD ukuran gedhe kaya antarmuka mesin-mesin, ndhukung macem-macem basa. Pelanggan bisa kanthi gampang nyetel data las nalika proses las. Kanthi nggunakake modul IGBT sing diimpor lan diode pemulihan cepet minangka piranti listrik output, kabeh mesin las HDPE elektrofusi nduweni karakteristik ukuran cilik, bobot entheng, hemat energi lan liya-liyane.

 

Mesin las elektrofusi SUNPLAST HDPE bisa dipérang / disedhiyakake dadi patang model, adhedhasar daya output & diameter las sing kasedhiya: SPE315, SPE400, SPE500, SPE630

Jeneng produk

Model

Tenaga Kerja

Kasedhiya Welding Range

Mesin Las HDPE Elektrofusi

HDPE Pipe Electrofusion Machine

SPE315

3.5KW

20-315

SPE400

4.2KW

20-400

SPE500

5.0KW

20-500

SPE630

15KW

20-630

 Download dhaptar regaMESIN WELDING ELEKTRO HDPE


HDPE electrofusion machine


Keuntungan utama mesin las elektrofusi SUNPLAST HDPE kaya ing ngisor iki:

â € »Desain & diproduksi dadi standar internasional ISO12176 kanggo mesin las HDPE electrofusion

â € »Inti kontrol MCU tingkat dhuwur, tampilan layar LED gedhe, nuduhake kabeh parameter las.

â € »Ringan, ukuran cilik, gampang dioperasikake, ngirit biaya manual.

â € »Pemantauan proses las lengkap, bisa mungkasi & nambah proses las sing ora normal.

â € »Luwih saka 500 memori rekor las sing kasedhiya.

â € »Pengelasan cerdas kanthi scan kode bar kanggo welding otomatis, utawa parameter las manual

- Retroaktifitas sing apik, kabeh parameter las bisa disimpen utawa didownload ing disk U


Parameter teknis mesin las elektrofusi SUNPLAST HDPE:

Model 

SPE315 

SPE400

SPE500 

SPE630 

chine Parameter lan kemampuan utama 

  

Kontrol Tegangan Precision 

0,5% 

Precision Control Saiki 

0,5% 

stabilitas 

0,2% 

tingkat mbukak 

95%  

80%

Jumlah Data Data 

500

USB 

Kemampuan Maca & Nulis USB 

Scanner 

Kemampuan Scanner 

Printer 

Kemampuan rekaman las 

Bobot 

â ‰ ¤ 10Kg 

12Kgs

20Kg

â ‰ ¤ 34Kg 

Wektu Makarya 

Bisa mlaku 24 jam kanthi terus-terusan 

Model Pakaryan 

Tegangan Konstan, Saiki Saiki 

Ukuran 

42mmx23mmx39mm 

42mmx23mmx39mm

45mmx25mmx42mm

48mmx28mmx45mm 

Tegangan Input 

TeganganAC220v ± 20%
Frekuensi 50-60HZ 

TeganganAC380v ±20%utawaAC220v ± 20%
Frekuensi 50-60HZ 

Tegangan Output 

Tegangan10~75V 
Frekuensi 50-60HZ 

Tegangan10~75V 
Frekuensi 50-60HZ 

Tegangan10~75V 
Frekuensi 50-60HZ 

Tegangan10~210V 
Frekuensi 50-60HZ 

Saiki output 

55A 

55A

65A

80A 

Tenaga Kerja 

3.5KW 

4.2KW 

5KW 

15KW 

Perlindhungan 

Pasokan Daya 

Over-voltage Perlindhungan and under-voltage Perlindhungan,suits all kinds of electrical grid working environment 

Kekuwatan 

sirkuit cendhak, proteksi sirkuit mbukak  

Panas banget 

Panas banget Perlindhungan 

IGBT Perlindhungan 

Using Importation IGBT chip,improving frequency of electricity power transition and stabilitas prominently 

Identitas Nilai Resistansi 

Bisa ndeteksi nilai resistensi kawat Resistensi ing interior fittings electrofusion, ngilangi kegagalan amarga kerusakan kabel Resistensi sawise proses las. 

Lingkungan 

Utility Lingkungan 

-15 ~45C 

Suhu panyimpenan 

-30~70C 

suhu 

20% ~ 90% RH, ora ana Koagulasi banyu 

Dhuwur dhuwure 

Ngisor 1000 meter 

Lingkungan Temperature reimbursement 

Equip with suhu reimbursement ability, it can adjust suhu via chip control 


SUNPLAST siyap nyedhiyakake mesin las elektrofusi HDPE paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.

 

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

 

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865

View as  
 
  • SPE315 / 630 HDPE Electrofusion Welding Machine, kasedhiya kanggo las dn20-500mm kanthi macem-macem model sing dipilih. Kualitas tinggi dijamin karo 1 taun, wektu layanan sing awet, harga grosir kompetitif, stok sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kanthi bebas kanggo katrangan lengkap babagan mesin las HDPE elektrofusi saka SUNPLAST !!!

  • Mesin Elektrofusi, kasedhiya kanggo ngelas dn20-500mm kanthi macem-macem model sing dipilih. Kualitas tinggi dijamin karo 1 taun, wektu layanan sing awet, rega grosir sing kompetitif, stok sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kanthi bebas kanggo katrangan lengkap babagan mesin las HDPE elektrofusi saka SUNPLAST !!!

  • Mesin Elektrofusi HDPE, kasedhiya kanggo ngelas dn20-500mm kanthi macem-macem model sing dipilih. Kualitas tinggi dijamin karo 1 taun, wektu layanan sing awet, harga grosir kompetitif, stok sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kanthi bebas kanggo katrangan lengkap babagan mesin las HDPE elektrofusi saka SUNPLAST !!!

  • Mesin las elektrofusi HDPE, kasedhiya kanggo ngelas dn20-500mm kanthi model sing beda-beda kanggo pilihan. Kualitas tinggi dijamin karo 1 taun, wektu layanan tahan lama, harga grosir kompetitif, stok sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kanthi bebas kanggo katrangan lengkap babagan mesin las HDPE elektrofusi saka SUNPLAST !!!

 1 
China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.