SPE315 / 630 Mesin Las Elektrofusi HDPE

SPE315 / 630 Mesin Las Elektrofusi HDPE

SPE315 / 630 HDPE Electrofusion Welding Machine, kasedhiya kanggo las dn20-500mm kanthi macem-macem model sing dipilih. Kualitas tinggi dijamin karo 1 taun, wektu layanan sing awet, harga grosir kompetitif, stok sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kanthi bebas kanggo katrangan lengkap babagan mesin las HDPE elektrofusi saka SUNPLAST !!!

Model:SPE200 / 315/500

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

SPE315 / 630 Mesin Las Elektrofusi HDPE

Kanggo nggabungake fittings elektrofusi HDPE, SUNPLAST uga bisa nyedhiyakake mesin las HDPE elektrofusi:

Mesin las elektrofusi SPE315 HDPE:Tenaga kerja mesin yaiku 3.5KW, kasedhiya kanggo las 20-315mm HDPE fittings electrofusion.

Mesin las elektrofusi SPE630 HDPE:Kekuwatane 15KW, cocog kanggo las 20-630mm HDPE fittings electrofusion.




Parameter Teknis

Model

SPE315

SPE630

chine Parameter lan kemampuan utama

Kontrol Tegangan Precision

0,5%

Precision Control Saiki

0,5%

stabilitas

0,2%

momotan rating

95%

Jumlah Data Data

500

USB

Kemampuan Maca & Nulis USB

Scanner

Kemampuan Scanner

Printer

Kemampuan rekaman las

Bobot

10Kg

34Kg

Wektu Makarya

Bisa mlaku 24 jam kanthi terus-terusan

Model Pakaryan

Tegangan Konstan, Saiki Saiki

Ukuran

42mmx23mmx39mm

48mmx28mmx45mm

InputTegangan

Tegangan AC220v ± 20%
Frekuensi50-60HZ

Tegangan AC380v ± 20%
Frekuensi50-60HZ

OutputTegangan

Tegangan 10 ~75V
Frekuensi50-60HZ

Tegangan 10 ~210V
Frekuensi50-60HZ

 

OutputCurrent

55A

80A

Tenaga Kerja

3.5KW

15KW

Perlindhungan

Pasokan Daya

Over-voltase Perlindhungan and ing-voltase Perlindhungan,suits all kinds of electrical grid working environment

Kekuwatan

cekak sirkuit, pangayoman sirkuit mbukak

Panas banget

Panas banget Perlindhungan

IGBT Perlindhungan

Using Importation IGBT chip,improving frequency of electricity power transition and stabilitas prominently

ResistansiNilaiidentitas

Bisa ndeteksiResistansiregane sakaResistansikabel ing interior fittings elektrofusi, ngilangi kegagalan amargaResistansikarusakan kabel sawise proses las.

Lingkungan

Utility Lingkungan

-15~55C

Suhu panyimpenan

-25 ~55C

suhu

20% ~ 90% RH, ora ana banyuKoagulasi

Dhuwur dhuwure

Ngisor 1000 meter

Lingkungan Temperature reimbursement

Equip with suhu reimbursement ability, it can adjust suhu via chip control



Hubungi kita
Hubungi kanthi bebas kanggo golek pitakon babagan mesin las elektrofusi HDPE kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya mesin las electrofusion HDPE kanggo pipa hdpe ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: SPE315 / 630 HDPE Electrofusion Welding Machine, China, pemasok, pabrik, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.