{tembung kunci} Pabrikan

Perlengkapan kompresi PP nyedhiyakake cara sambungan anyar kanggo pipa HDPE. Beda karo fusi termal, kayata fusi & elektrofusi, bungkus kompresi PP kalebu metode sambungan mekanik.


Perlengkapan kompresi PP dadi alat sing paling pas kanggo diameter cilik nganti 110mm:

Cepet kumpul & bubar

Nalika kelengkapan kompresi PP bisa diinstal kanthi cara sing paling gampang, ora ana las, ora ana toos khusus, cepet banget & gampang diklumpukake & dibongkar.

â € »Kurang nginstal biaya.

Amarga klumpukan cepet & gampang, biaya instalasi bakal suda banget, sing kurang saka HDPE fusion fusion & fittings electrofusion

â € »resistensi kimia

Perlengkapan kompresi PP digawe dening bahan PP / HDPE, yaiku bahan bebas korosi. Cocog kanggo ngombe banyu.

Desain kompak

Pas kompresi SUNPLAST PP tetep minimal, nggawe pas dadi ideal

digunakake ing wilayah sing diwatesi. Desain lan ukuran pas tegese nalika instalasi lagi ditindakake

ing antarane rong titik tetep, manipulasi pipa dadi pas dadi gampang.

Ora ono corak pipa maneh

Pas kompresi PP wis dirancang kanggo nyilikake corak pipa amarga kacang kenceng. Corak pipa maksimal kira-kira puteran seprapat dibandhingake siji lan setengah puteran kanthi akeh perlengkapan liyane. Pipa puteran bisa nyebabake ora mung sambungan sing wis digawe, nanging uga ing sambungan ing ujung garis liyane

â € »Watertight sing sampurna

Perlengkapan kompresi PP bocor gratis nalika dipasang.

â € »Macem-macemkonfigurasi

Perlengkapan kompresi PP bisa nyedhiyakake macem-macem konfigurasi, kayata benang wanita utawa benang benang pria, sing menehi pilihan kanggo nyambung menyang perlengkapan liyane tinimbang HDPE.

 PP Compression fittings specifications

Perlengkapan kompresi PP kasusun saka 5 aksesoris palstik: siji nut kanggo nutup sistem (2), siji o-ring (4), siji mesin cuci utawa insert (3) lan siji cincin pamisah utawa kliring (1). Elemen pungkasan iki, nalika pipa dilebokake lan nut wis kenceng, tekanan bakal nyebabake pipa sing mbenakake. O-ring nyedhiyakake panyegelan serikat sing sampurna.


Kanggo nyambungake peralatan kompresi PP, wong mung kudu 4 langkah sederhana:

Langkah1: Potong pipa HDPE kanthi vertikal

Step2: Babak lan beveling pipa rampung kanthi reamer

Step3: pilih perlengkapan kompresi PP sing bener, lebokake pipa, lebokake kacang ing pipa, geser cincin kompresi ing pipa, priksa manawa cangkeme kacang lan pipa madhep arah sing padha, lan aja ngrusak karet O-ring

Langkah4: Tindakake pandhuan alat penjepit, pasang rahang penjepit supaya pucuke didadekake siji karo pucuk lengen penet. Mateni lembab penet banjur wiwiti prosedur pencet

PP Compression fittings For HDPE pipe



SUNPLAST bisa nyedhiyakake perlengkapan kompresi PP saka dn20-110mm kanthi rating tekanan PN16 sing dirancang/ PN10bar:

DN20-63mm: PN16

DN75-110mm: PN10

Jeneng produk 

Spesifikasi kasedhiya 

Rating Tekanan 

konfigurasi 

Perlengkapan Kompresi PP

20/25/32/40/50/63 /

75/90 / 110mm

PN16/ PN10 

Coupler, reducer, Tee, siku 90 derajat,

nyuda tee, kopling utas wanita / lanang,

sikut benang wanita / pria, utas wanita / lanang

tee, tutup pungkasan, flensa, pelana penjepit

Download dhaptar rega kitaFITTING KOMPRESI PP


Perlengkapan kompresi PP akeh digunakake kanggo pasokan banyu, irigasi pertanian & kebon., Lsp


Perlengkapan kompresi SUNPLAST PP diproduksi sesuai karo persyaratan standar EN 712/713/715/911; ISO 3501/3503/3458/3459. Perlengkapan bisa dipasang ing pipa HDPE sing selaras karo standar ISO 11922; DIN 8072/8074; UNE 53131. Versi utas diproduksi sesuai karo standar ISO 7; DIN 2999.


Perlengkapan kompresi SUNPLAST PP uga disetujoni karo sertifikat CE, sesuai karo standar ISO17885.


SUNPLAST siyap nyedhiyakake peralatan kompresi PP kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad, hubungi kanthi bebas yen sampeyan duwe priksaan.

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865

View as  
 
  • PP Clamp Saddle, kasedhiya 20-110mm ing PN16 & PN10, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane Clamp Saddle !!!

  • Coupler Kompresi PP / Coupling kanggo pipa HDPE, kasedhiya 20-110mm ing PN16 & PN10, kualitas tinggi dijamin sajrone 15 taun, rega grosir kompetitif, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Kompresi PP / Kopling !!!

  • Siku Kompresi PP 90 Derajat kanggo pipa HDPE, kasedhiya 20-110mm ing PN16 & PN10, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, rega grosir kompetitif, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku Kompresi 90 Derajat PP !!!

  • Flange Kompresi PP kanggo pipa HDPE, kasedhiya 20-110mm ing PN16 & PN10, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Flange Kompresi PP !!!

  • PP Compression Equal Tee kanggo pipa HDPE, kasedhiya 20-110mm ing PN16 & PN10, kualitas dhuwur diwenehake sajrone 15 taun, rega grosir kompetitif, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Kompresi PP Tee !!!

  • PP End End Compression / Pipe Cap / Pipe End kanggo pipa HDPE, kasedhiya 20-110mm ing PN16 & PN10, kualitas tinggi dijamin sajrone 15 taun, rega grosir kompetitif, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian luwih lengkap babagan PP End End Compression / Pipe Cap / Pipe End !!!

 12345...6 
China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.