{tembung kunci} Pabrikan

Brass PEX-AL-PEX Press Fittings

Alat pencet PEX-AL-PEX (profil U) dirancang kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX khusus. Iki minangka perlengkapan inovatif, sing dikembangake miturut teknologi canggih internasional, lan dadi perlengkapan utama ing Eropa & AS sing kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX.

 

Fittings pers PEX-AL-PEX (profil U) kalebu papat bagean: awak kuningan, lengan pers stainless steel, dering ODM & Insulator EPDM:

Brass PEX-AL-PEX press fittings

PEX-AL-PEX press fittings installationNalika nyambungake peralatan pencet PEX-AL-PEX, alat pencet khusus bakal digunakake. Deformasi plastik kompresi permanen saka lengen pencet stainless steel kanthi nggunakake alat penet khusus nggawe perlengkapan pers PEX-AL-PEX luwih stabil & luwih aman yen digunakake suwene. Desain EPDM O-ring kaping pindho nyedhiyakake kinerja panyegelan sing sampurna & njamin 100% bebas bocor ing sistem pipa kanggo panggunaan jangka panjang.

 

Fitting press SUNPLAST PEX-AL-PEX bisa diproduksi kanthi diameter 16mm, 20mm, 25mm utawa 26mm & 32mm, kanthi reguler karo konfigurasi biasa: kopling, nyuda kopling, kopling utas wanita utawa lanang, sikut, sikut, sikut wanita utawa lanang, dilapis tembok sikut wanita, tee, nyuda tee, tee Utas wanita utawa pria, tutup pungkasan., lsp. Klik kanggo ndelengFITTING PRESS PEX-AL-PEXkanggo ndownload dhaptar rega.

 

Fitur utama:

1. Fittings press PEX-AL-PEX dirancang kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX, ora cocog kanggo pipa PEX.


2. Tombol penet PEX-AL-PEX yaiku jinis profil "U", sing bisa disambung nganggo rahang profil U


3. SUNPLAST bisa nyedhiyakake alat penet khusus kanggo perlengkapan pers PEX-AL-PEX.


4. Fitting press SUNPLAST PEX-AL-PEX digawe saka bahan kuningan berkualitas tinggi, kayata kuningan 58-2, kuningan DZR utawa kuningan bebas timbal., Lsp.


5. Fitting press PEX-AL-PEX digawe standar ASTM F 1281 lan kompatibel karo kabeh jinis lan merek pipa multilayer PEX-AL-PEX sing digawe standar padha karo pemasok liyane. 


6. Fitting press PEX-AL-PEX bisa disedhiyakake ing rong warna kanggo pilihan: asli utawa dilapisi nikel.

 

Hubungi kanthi bebas yen sampeyan kepincut karo pencet PEX-AL-PEX.


Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865

View as  
 
China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.