{tembung kunci} Pabrikan

Fusion butt minangka metode fusion paling umum kanggo pipa HDPE, lan fusion HDPE buto fittings minangka fittings bekas sing paling populer kanggo sistem pipa HDPE


Fitur utama sing dipasang HDPE fusion yaiku:

â € »Gabungan sing bisa dipercaya

Pipa HDPE & fusion HDPE fusion disambungake kanthi cara gabung-gabung. Gabungan kasebut kudu bebas bocor 100% nalika digawe kanthi bener, gabungan kasebut kuwat kaya pipa dhewe lan duwe harapan urip sing padha.

â € »Jembar & spesifikasi kasedhiya

Fusion fusion HDPE bisa disedhiyakake kanthi jembar & spesifikasi, sing bisa nutupi kabeh pipa HDPE. Kanggo pipa HDPE diameter amba kaya dn710-1200mm, jinis fusion HDPE butir campuran mung siji-sijine pilihan, dene kelengkapan elektrofusi HDPE ora kasedhiya kanggo pabrikan.

â € »Ora perlu kopel, regane murah.

Nalika pipa HDPE disambungake kanthi metode fusi bokong, sampeyan ora kudu njaluk perlengkapan kopling. Yen dibandhingake karo perlengkapan elektrofusi HDPE, fusion fusion HDPE bisa regane luwih murah. Iki nyuda biaya instalasi.

â € »Keluwesan sing apik

Pipa HDPE sing dipasang nganggo metode fusion bokong luwih fleksibel.

â € »SDR11 & SDR17 kanggo pilihan

Fusion fusion HDPE bisa diwenehake ing SDR11 & SDR17 kanthi rega sing beda. Pelanggan bisa nemokake opsi sing bener miturut pipa.


Kanggo nggayuh fusi bokong, diameter njaba fusion HDPE fusion bakal padha pas karo pipa HDPE. Kanthi nggunakake mesin fusion pipa HDPE kanggo fusion, ujung kasebut bisa ditemtokake ing suhu & wektu tartamtu, banjur copot piring pemanas, kencengake ikatan loro-lorone ing tekanan tetep nganti adhem.


Fusion fusion butir SUNPLAST HDPE bisa disedhiyakake ing dn63mm diameter nganti dn1200mm. Diameter DN63-800mm bisa dicetak injeksi ing SDR17/SDR13.6& SDR11, nalika DN900-1200mm bisa disedhiyakake mung ing Jinis FABRICATED.

Jeneng produk 

Spesifikasi kasedhiya 

Rating Tekanan 

konfigurasi 

HDPE Butt Fusion Fittings

(Jinis Cetakan)

63/75/90/110/125/140/160/180 /

200/225/250/280/315/355/400 /

450/500/560/630/710/800

SDR17 / SDR13.6 / SDR11

Tee, siku 90 derajat, sikut 45 derajat, nyuda tee, reducer, tutup pungkasan, flensa rintisan

HDPE Butt Fusion Fittings

(Jinis Kain)

900/1000/1200

SDR11 / SDR13.6 / SDR17 /

SDR21 / SDR26

Tee, siku 90 derajat, sikut 45 derajat, nyuda tee, reducer, tutup pungkasan, flensa rintisan

Download dhaptar rega kitaHDPE BUTT FUSION FITTING


hdpe pipe butt fusion fittings

SUNPLAST can provide HDPE butt fusion fittings in the most common konfigurasi of elbow 90deg, elbow 45deg, elbow 22.5deg, Tee, Reducer, Reducing tee, flange adaptors.,etc. All HDPE butt fusion fittings are made by injection moulded technology with one-time moulding, no any jointing, this allows our fittings the great reliability when bearing high pressure use.


Fusion fusion HDPE digawe kanthi kualitas unggul sing disetujoni dening asosiasi PE100 +, sekaligus bisa sesuai karo standar ISO4427-3 / EN12201-3 / AS4129.Ing ngisor iki minangka Karakteristik teknis perlengkapan fusion SUNPLAST HDPE bokong adhedhasar standar ISO4427-3:

Karakteristik 

Syarat 

Metode Tes 

Karakteristik fisik kanggo HDPE Butt Fusion Fittings

Wektu induksi oksidasi fusion fusion HDPE bokong

(200â "ƒ)

â ‰ ¥ 20min.

ISO 11357-6: 2002

  

Tingkat Flow Flow of fusion fusion HDPE bokong

(5Kg, 190â „ƒ, 10 men.)

Pangowahan MFR dening

ngolah ± 20%

ISO 1133: 2005

Karakteristik mekanik kanggo fusion fusion HDPE

Kekuwatan tarik HDPE Fusion fusion bokong

Jam 23â „ƒ

Saluran â Lulus

Rusak â Gagal

ISO 13953

Kekuwatan hidrostatik saka fusion fusion HDPE bokong

jam 20â „ƒ

Kanggo Pipa PE80

20â „ƒ, 100h, 10Mpa

Ora ana bocor, Ora ngaso

ISO 1167

Kanggo Pipa PE100

20â „ƒ, 100h, 12.4Mpa

Ora ana bocor, Ora ngaso

Kekuwatan hidrostatik saka fusion fusion HDPE bokong

jam 80â „ƒ

Kanggo Pipa PE80

80â „ƒ, 165h, 4,5Mpa

Ora ana bocor, Ora ngaso

ISO 1167

Kanggo Pipa PE100

80â „ƒ, 165h, 5.4Mpa

Ora ana bocor, Ora ngaso


Ukuran & barang biasa fittings fusion HDPE kasedhiya kasedhiya, kayata 63mm, 75mm,90mm, 110mm, 160mm, 200mm, 250mm, 315mm., Lsp.


Cara pengepakan rutin yaiku karton (karton bisa nyithak logo pelanggan) kanggo dia. Dn63-315mm. Fitting fusion HDPE bokong sing luwih gedhe nganti 315mm kudu dibungkus nganggo tas PP kanggo saben potongan.


Logo Pelanggan bisa dicap utawa dipasang ing perlengkapan fusion HDPE.


SUNPLAST siyap nyedhiyakake perlengkapan fusion HDPE bokong paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad, hubungi kanthi bebas yen sampeyan duwe priksaan.

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865

View as  
 
  • Injeksi cetakan HDPE Butt Fusion 90 Derajat siku kanggo pipa HDPE, kasedhiya 63-800mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, STOCK kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku HDPE Butt Fusion 90 Derajat !!!

  • Injeksi cetakan HDPE Butt Fusion 45 Derajat Siku kanggo pipa HDPE, kasedhiya 63-800mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, STOCK SEDIA kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku HDPE Butt Fusion 45 Derajat !!!

  • Injeksi cetakan HDPE Butt Fusion 22.5 Gelar Siku kanggo pipa HDPE, kasedhiya 110-800mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, stok kasedhiya kanggo ukuran biasa, kasedhiya cepet. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku HDPE Butt Fusion 22.5 Gelar !!!

  • Injeksi cetakan HDPE Butt Fusion Cross injeksi kanggo pipa HDPE, kasedhiya 63-630mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, stok kasedhiya kanggo ukuran biasa, pengiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan HDPE Butt Fusion Cross Fittings !!!

  • Injeksi cetakan HDPE Butt Fusion Equal Tee kanggo pipa HDPE, kasedhiya 63-800mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, stok kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane HDPE Butt Fusion Equal Tee !!!

  • Injeksi cetakan fusion HDPE bokong injeksi kanggo pipa HDPE, kasedhiya dn75-1200mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, stok kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan tutup mburi fusion HDPE !!!

China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.