{tembung kunci} Pabrikan

HDPEWater Plumbing PipePipa banyu HDPEutawa pipa tekanan HDPE, yaiku pipa HDPEsing digunakake kanggo sistem pipa banyu & saluran, kobongan, lsp. Pipa banyu HDPEdadi pilihan pertama kanggo pasokan banyu & sistem got kotamadya, amarga nduweni kinerja sing unggul tinimbang traditio liyanenal piping:

Pipa banyu HDPEminangka kebersihan, ora ana logam abot, ora ana racun, ora ana kuman, sing cocog kanggo banyu ngombe kanggo manungsa.

â € »Pipa banyu HDPEtahan korosi, tahan erosi kimia

â € »resistensi UV. Pipa banyu HDPEkanthi warna ireng ngemot ireng karbon 2-3%, sing tahan UV, bisa kena sunar srengenge.

â € »Teknologi campuran fusi. Pipa banyu HDPEbiasane disambungake kanthi fusi utawa metode elektrofusi. Fusion sing nyawiji nggawe sistem pipa bocor 100% gratis.

â € »Tembok sing lancar & kapasitas aliran dhuwur. Tembok pipa banyu HDPEngidini aliran banyu sing paling dhuwur.

â € »50 taun layanan sajrone nggunakake normal.


SUNPLAST bisa nyedhiyakake pipa banyu HDPEkanthi diameter dn20-1200mm, lan rating SDR SDR9 / SDR11 / SDR13.6 / SDR17 / SDR21 / SDR26 / SDR33.

HDPEpipaspecifications

Rating SDR 

(Tingkat Dimensi Standar)

SDR33

SDR26

SDR21

SDR17

SDR13.6

SDR11

SDR9

Tekanan Normal (PN) Kanggo

PE80 (Mpa)

0.4

0.5

0,6

0,8

10

12.5

16

Tekanan Normal (PN) Kanggo

PE100 (Mpa)

0,5

0,6

0,8

1.0

12.5

16

20

Diameter Biasa 

dn (mm)

Kandel Tembok 

e (mm)

20

  

  

  

  

  

2.0

2.3

25

  

  

  

  

2.0

2.3

3.0

32

  

  

  

2.0

2.4

3.0

3.6

40

  

  

2.0

2.4

3.0

3.7

4.5

50

  

2.0

2.4

3.0

3.7

4.6

5.6

63

  

2.5

3.0

3.8

4.7

5.8

7.1

75

  

2.9

3.6

4.5

5.6

6.8

8.4

90

  

3.5

4.3

5.4

6.7

8.2

10.1

110

  

4.2

5.3

6.6

8.1

10.0

12.3

125

  

4.8

6.0

7.4

9.2

11.4

14.0

140

  

5.4

6.7

8.3

10.3

12.7

15.7

160

  

6.2

7.7

9.5

11.8

14.6

17.9

180

  

6.9

8.6

10.7

13.3

16.4

20.1

200

  

7.7

9.6

11.9

14.7

18.2

22.4

225

  

8.6

10,8

13.4

16.6

20,5

25.2

250

  

9.6

11.9

14.8

18.4

22.7

27.9

280

  

10.7

13.4

16.6

20,6

25.4

31.3

315

9.7

12.1

15.0

18.7

23.2

28.6

35.2

355

10.9

13.6

16.9

21.1

26.1

32.2

39.7

400

12.3

15.3

19.1

23.7

29.4

36.3

44.7

450

13.8

17.2

21.5

26.7

33.1

40.9

50.3

500

15.3

19.1

23.9

29.7

36.8

45.4

55.8

560

17.2

21.4

26.7

33.2

41.2

50,8

62.5

630

19.3

24.1

30.0

37.4

46.3

57.2

70.3

710

21.8

27.2

33.9

42.1

52.2

64.5

79.3

800

24.5

30,6

38.1

47.4

58.8

72.6

89.3

900

27.6

34.4

42.9

53.3

66.2

81.7

  

1000

30,6

38.2

47.7

59.3

72.5

90.2

  

1200

36.7

45.9

57.2

67.9

88.2

  

Download dhaptar rega kitaPIPE AIR HDPESUNPLAST


Fitur utama pipa banyu SUNPLAST HDPE:

1. Pipa banyu HDPEsing diproduksi dadi standar ISO4427, ing wektu sing padha, bisa uga cocog karo standar EN12201 / AS4130. Pipa kasebut diajeni kanthi macem-macemsertifikat sing diterbitake dening pusat tes sing bisa dikreditake ing saindenging jagad, kayata sertifikat ISO4427, sertifikat CE, lsp.


2. Pipa banyu SUNPLAST HDPEdigawe saka bahan baku PE100 utawa PE80 sing unggul saka pabrikan terkenal, kayata: HE3490-LS saka Borealis, CRP100 saka Basell lan YGH041T saka Sinopec, lsp, sing disertifikasi minangka bahan HDPEsing paling dhuwur ing saindenging jagad. .


3. Werna pipa banyu HDPEbakal ireng nganggo strip biru utawa warna biru. HDPEpipa & fittings kanthi warna ireng kudu ngemot karbon hitam 2% -2,5%, dadi tahan UV.


4. Dawane standar kanggo ngekspor yaiku 5,8 meter utawa 11,8 meter kanggo ngemot kontainer. Dhiameter pipa kurang saka 63mm bakal dikemas ing koil, uga bisa diputus miturut panjaluk klien


5. Kinerja unggulan pipa banyu SUNPLAST HDPEsesuai karo ISO4427 standar, deleng tabel ing ngisor iki kanggo kinerja fisik:

Barang

Indeks Teknis

Kapadhetan (g / cm³)

0,941 ~ 0,965

Konten Karbon Ireng

2 ~ 2,5%

Titik Lembut Vica (â „ƒ)

â ‰ ¥ 126

Tarif Aliran Lebur, 190â „ƒ, 5kg (g / 10min)

0,2 ~ 1,4

Tingkat nyusut bujur

â ‰ ¤3%

Modulus Elastis (Mpa)

600 ~ 900

Koefisien Ekspansi Linear (mm / mâ „ƒ)

0,16 ~ 0,20

Wektu sing Ditimbangke Oksidasi, 200â „ƒ (min)

â ‰ ¥ 20

Break Rate Ekstensi

â ‰ ¥ 350%

Tes hidrolik kanggo pipa PE100

20â "ƒ, 100h, Tekanan Sirkuit 12,4Mpa

Ora ana bocor / ora ana pecah

80â „ƒ, 165h, Tekanan Sirkuit 5.5Mpa

Ora ana bocor / ora ana pecah

80â „ƒ, 1000h, Stress Circumferential 5.0Mpa

Ora ana bocor / ora ana pecah

Tes hidrolik kanggo pipa PE80

20â "ƒ, 100h, Tekanan Sirkulasi 9,0Mpa

Ora ana bocor / ora ana pecah

80â „ƒ, 165h, Tekanan Sirkuit 4,6Mpa

Ora ana bocor / ora ana pecah

80â „ƒ, 1000h, Stress Circumferential 4.0Mpa

Ora ana bocor / ora ana pecah

<Note>: Konten Karbon Ireng is only applicable to HDPE waterpipas with black color.


6.  SUNPLAST HDPE water pipahas 7 SDR grades:SDR33, SDR26, SDR21, SDR17, SDR13.6, SDR11& SDR9. Different SDR has different PN for PE100 pipes & PE80 pipes. See below:

HDPE Pipa Banyu

SDR (jatah dimensi standar)

SDR9 

SDR11 

SDR13.6 

SDR17 

SDR21 

SDR26 

SDR33

PN, bar (Tekanan Pakaryan Normal)

Pipa PE80

PN16

PN12.5

PN10

PN8

PN6

PN5

PN4

Pipa PE100

PN20

PN16

PN12.5

PN10

PN8

PN6

PN5

 

7. SUNPLAST bisa nyedhiyakake fittings pipa HDPEkanthi lengkap kanggo pipa banyu HDPE, kalebu: fittings kompresi PP, fusion fusion HDPE& fittings elektrofusi HDPE


PP compression fittings

Perlengkapan Kompresi PP

Perlengkapan kompresi PP biasane digunakake kanggo pipa HDPEkanthi diameter cilik nganti DN110mm. Ora ana las & instalasi sing gampang sing nggawe perlengkapan kompresi PP dadi pilihan pertama kanggo sambungan pipa diameter cilik.


SUNPLAST bisa nyedhiyakake perlengkapan kompresi PP saka dn20mm nganti dn110mm, kanthi bar PN16 suhu kerja.


Download dhaptar rega kitafor FITTING KOMPRESI SUNPLAST PP



 HDPEbutt fusion fittings

HDPEButt Fusion Fittings

Fitting fusion HDPEyaiku fittings sing paling umum digunakake kanggo pipa HDPE.

 

Fusion fusion butir SUNPLAST HDPEbisa diproduksi kanthi diameter dn50-dn1200mm, diameter dn50-800mm dicetak injeksi nalika dn900-1200mm kalebu jinis pabrikan.

 

Fusion fusion HDPEbisa digunakake ing bar SDR17-PN10 & bar SDR11-PN16. Fittings jinis pabrikan bisa disedhiyakake ing rating SDR adhedhasar pipa.


Download dhaptar rega kitafor FITTEN FUSION SUNPEAST HDPEBUTT



 HDPEelectrofusion fittings

HDPEEfittings lectrofusion

Perlengkapan elektrofusi HDPEnyedhiyakake sambungan sing luwih dipercaya kanggo pipa HDPE, sing luwih & luwih diadopsi dening para pelanggan.

 

Fitting elektrofusi SUNPLAST HDPEbisa ditawakake saka dn20mm nganti dn630mm, kanthi tekanan tekanan SDR11-PN16 bar kanggo banyu.


Download dhaptar rega sakaGAMPANG LISTRIK HDPESUNPLAST 


8. Mesin las HDPEuga bisa diwenehake kanggo pipa banyu HDPE. Mesin las HDPEkalebu mesin las HDPEbokong & mesin las HDPEelektrofusi.

HDPEpipamesin fusion bokong

HDPEpipamesin fusion bokong

The HDPEpipamesin fusion bokong can be provided in various models, which can be divided into: manual type & hydraulic type.


Manual type is regular for small diameter pipad50-dn160mm, dn50-dn200mm & dn90-250mm, which is a option of light-weight & cheaper prices.


Hydraulic type: hydraulic type welding machine uses hydraulic pressure to control the HDPEpipe’s movements while welding, providing a certain & stable pressure while welding, which can max. ensure the welding results.


The hydraulic type HDPEpipamesin fusion bokong can be produced for all diameters up to 50mm, which are: 63-160mm, 63-200mm, 90-250mm, 160-315mm, 160-355mm, 280-450mm, 280-500mm, 450-630mm, 630-800mm, 710-1000mm, 800-1200mm.


Download dhaptar rega sakaSUNPLAST HDPEPIPE BUTT FUSION MACHINE


 HDPEpipaelectrofusion machine

HDPEpipamesin elektrofusi.

SUNPLAST HDPEpipaelectrofusion machine is newly designed for the connection of our HDPEelectrofusion fittings.

 

The HDPEpipaelectrofusion welding machines can be offered in four models: SPE315 model is available to weld the diameter dn20-315mm, SPE400 model for the diameter dn20-400mm, SPE500 model for the diameter dn20-500mm while SPE630 model is for dn20-630mm.


Download dhaptar rega sakaHDPEPIPE ELECTROFUSION MACHINE




SUNPLAST is ready to provide our best quality HDPEwater pipes to all customers around the world.

 

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

           [email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865


View as  
 
China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.