Pipa Poli Kanggo Sewer
  • Air ProPipa Poli Kanggo Sewer
  • Air ProPipa Poli Kanggo Sewer
  • Air ProPipa Poli Kanggo Sewer

Pipa Poli Kanggo Sewer

Pipa Poli Kanggo Sewer digawe dening bahan baku prawan PE80 / PE100 sing paling apik saka China, kasedhiya saka dn20-1000mm. Hubungi kita kanggo rincian luwih lengkap babagan pipa saluran HDPE !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pipa Poli Kanggo Sewer

Pipa SUNPLAST HDPE, sing digawe dening HDPE (polietilen kerapatan tinggi), minangka solusi sampurna kanggo sistem got / saluran kotamadya. Pipa HDPE luwih & populer digunakake kanggo pasokan banyu & got ing saindenging jagad, amarga kaluwihan ing ngisor iki:
HDPE Pipe In SDR11â € »Non-beracun, kesehatan: Bahan pipa HDPE ora beracun, tanpa rasa, liwat ngawasi kesehatan sing ketat, kalebu bahan bangunan ijo, ora bakal skala, sing bisa ningkatake kualitas banyu kanthi efektif.

â € »resistensi korosi: HDPE kalebu bahan inert, bisa tahan kanggo macem-macem media kimia.
â € »Ora ana bocor: pipa HDPE disambungake kanthi leleh panas, kekuatan antarmuka luwih dhuwur tinimbang tabung dhewe.
â € »Ketangguhan sing dhuwur: tingkat ekstensi patah pipa HDPE, umume luwih saka 500%. Babagan pamukiman basa sing ora rata, kemampuan adaptasi banget, kinerja aseisme sing apik.

â € »Resistensi sing apik banget supaya bisa cepetkemampuan pagation (RCP).
â € »fleksibel lan tahan banget kanggo kemampuan goresan.
â € »Tahan nyandhang sing apik, koefisien gesekan tembok sing kurang, resistensi aliran cilik, kemampuan ngirimake sing apik.
â € »Instalasi trenchless: Bisa nggunakake macem-macem cara trenchless, cocog kanggo konstruksi lan instalasi.

â € »Biaya sistem murah, lesbiaya pangopènan, bisa nyuda biaya kanggo proyek kasebut.
â € »Umur umure dawa: pipa HDPE ngubur peteng lumrahe luwih saka seket taun.

â € »Daur ulang lan ramah lingkungan: materi HDPE bisa digunakake maneh, lengkap karo konsep perlindungan lingkungan sing efisien sing diprentah negara kitas


Ing ngisor iki waca rincian ringkes:

Jeneng produk

Pipa got HDPE

Spesifikasi kasedhiya

DN20-1000mm (diameter njaba)

Rating SDR / tekanan

SDR9-PN20, SDR11-PN16, SDR13.6-PN12.5, SDR17-PN10,SDR21-PN8, SDR26-PN6, SDR33-PN5

Materi sing bakal digunakake

bahan baku PE80 utawa PE100 prawan

Werna kasedhiya

Werna ireng kanthi strip biru utawa warna biru, utawa saben panjaluk

Standar sing ngetutake

ISO 4427, AS / NZS 4130, BS EN 13224/12201, DIN 8077/8078, standar internasional liyane.

Tandha ing pipa

Minangka panjaluk pelanggan.

Sampel kasedhiya

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik.

Cara ngemas

Pipa dia. dn20-63mm bisa ana ing kumparan kanthi dawane 50/100/200 / 300m, pipa dia. dn75-1200mm ana ing bar kanthi dawane 5.8m utawa 11.8m

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft.

Wektu Warranty

15 taun kanggo panggunaan normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Ningbo, China


Product Spesifikasi
SUNPLAST bisa nyedhiyakake pipa HDPE saka dn20 nganti dn1200mm, kanthi spesifikasi kaya ing ngisor iki:

Rating SDR

SDR33

SDR26

SDR21

SDR17

SDR13.6

SDR11

SDR9

Tekanan Normal (Mpa)

0.5

0.6

0.8

1.0

12.5

16

20

Diameter Biasa

dn (mm)

Kandel Tembok

e (mm)

20

 

 

 

 

 

2.0

2.3

25

 

 

 

 

2.0

2.3

3.0

32

 

 

 

2.0

2.4

3.0

3.6

40

 

 

2.0

2.4

3.0

3.7

4.5

50

 

2.0

2.4

3.0

3.7

4.6

5.6

63

 

2.5

3.0

3.8

4.7

5.8

7.1

75

 

2.9

3.6

4.5

5.6

6.8

8.4

90

 

3.5

4.3

5.4

6.7

8.2

10.1

110

 

4.2

5.3

6.6

8.1

10.0

12.3

125

 

4.8

6.0

7.4

9.2

11.4

14.0

140

 

5.4

6.7

8.3

10.3

12.7

15.7

160

 

6.2

7.7

9.5

11.8

14.6

17.9

180

 

6.9

8.6

10.7

13.3

16.4

20.1

200

 

7.7

9.6

11.9

14.7

18.2

22.4

225

 

8.6

10.8

13.4

16.6

20.5

25.2

250

 

9.6

11.9

14.8

18.4

22.7

27.9

280

 

10.7

13.4

16.6

20.6

25.4

31.3

315

9.7

12.1

15.0

18.7

23.2

28.6

35.2

355

10.9

13.6

16.9

21.1

26.1

32.2

39.7

400

12.3

15.3

19.1

23.7

29.4

36.3

44.7

450

13.8

17.2

21.5

26.7

33.1

40.9

50.3

500

15.3

19.1

23.9

29.7

36.8

45.4

55.8

560

17.2

21.4

26.7

33.2

41.2

50.8

62.5

630

19.3

24.1

30.0

37.4

46.3

57.2

70.3

710

21.8

27.2

33.9

42.1

52.2

64.5

79.3

800

24.5

30.6

38.1

47.4

58.8

72.6

89.3

900

27.6

34.4

42.9

53.3

66.2

81.7

 

1000

30.6

38.2

47.7

59.3

72.5

90.2

 

1200

36.7

45.9

57.2

67.9

88.2

 


HDPE Fittings & HDPE Pipe Welding Machine

Kanggo ndhukung sambungan pipa HDPE, SUNPLAST uga bisa nyedhiyakake macem-macem peralatan HDPE & mesin las. Fittings sing bisa diwenehake ing ngisor iki:SUNPLAST HDPE Fittings

â € »DN20-110mm HDPE fusion fusion socket

â € »Perlengkapan kompresi DN20-110mm PP

â € »Injeksi DN63-800mm nganggo fusion fusion HDPE bokong

â € »DN315-1000mm perlengkapan HDPE

â € »DN20-630mm fittings elektrofusi HDPE


Mesin las HDPE sing bisa diwenehake ing ngisor iki:

â € »DN20-110mm HDPE socket fusion welding machine

â € »DN63-800mm HDPE pipa las mesin las

â € »DN20-630mm HDPE mesin las elektrofusi


Bahan Baku
Materi kinerja excel minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa topping. Perusahaan SUNPLAST umume nggunakake bahan baku TOP QUALITY saka pabrik terkenal ing saindenging jagad ing produksi pipa lan alat kelengkapan. Bahan kasebut diakoni minangka bahan baku paling dhuwur dening para profesional ing jabatan iki. Kinerja sing luwih apik saka bahan kasebut lan kestabilane nggawe stasiun produk lan peralatan pipa SUNPLAST sing berkualitas ing pasar.

                                         

 

Loading & Pangiriman
Thanks kanggo kualitas sing unggul, kita wis nggawe hubungan mitra bisnis sing cedhak lan dawa karo para pelanggan saka luwih saka 30 negara, lan akeh saran positif babagan kualitas kasebut.

       


       

  

Hubungi kita 
Hubungi kita freely for any inquiries on our products by following: 
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poli) kanggo saluran pembuangan & saluran banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake akeh teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Pipa Poli Kanggo Sewer, China, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.