Pipa HDPE (Pipa Poli) Werna Ireng / Biru Kanggo Pasokan Banyu
  • Air ProPipa HDPE (Pipa Poli) Werna Ireng / Biru Kanggo Pasokan Banyu
  • Air ProPipa HDPE (Pipa Poli) Werna Ireng / Biru Kanggo Pasokan Banyu
  • Air ProPipa HDPE (Pipa Poli) Werna Ireng / Biru Kanggo Pasokan Banyu

Pipa HDPE (Pipa Poli) Werna Ireng / Biru Kanggo Pasokan Banyu

ISO4427 / 4130 / BS EN 12201 standar HDPE Pipe ïolyPoly Pipe) ing warna ireng / biru kanggo Pasokan Banyu, diproduksi saka dn20-1200mm kanthi rating tekanan bar PN5-PN20, kualitas tinggi dijamin 15 taun, disetujoni sertifikat CE & Laporan uji BS6920, fittings pipa HDPE lengkap kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa pasokan banyu HDPE saka SUNPLAST !!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pipa HDPE (Pipa Poli) Werna Ireng / Biru Kanggo Pasokan Banyu

HDPE Pipe For Water

Pipa HDPE, uga diarani pipa polietilen kapadhetan utawa pipa poli, sing dadi solusi ideal kanggo pasokan banyu sing bisa diombe. Pipa HDPE SUNPLAST (Pipa Poli) Werna Ireng / Biru Kanggo Pasokan Banyu, sing digawe dening bahan baku PE80 utawa PE100 sing unggul saka pemasok bahan terkenal ing saindenging jagad, digawe dadi standar ISO4427, ing wektu sing padha, bisa uga cocog nganti EN12201 / AS4130 standar.


Rincian Singkat

Jeneng produk

Pipa HDPE (Pipa Poli) Werna Ireng / Biru Kanggo Pasokan Banyu

Spesifikasi kasedhiya

DN20-1200mm (diameter njaba)

Rating SDR / tekanan

Kanggo Pipa HDPE digawe saka bahan kelas PE100:

SDR9-PN20, SDR11-PN16, SDR13.6-PN12.5, SDR17-PN10, SDR21-PN8, SDR26-PN6, SDR33-PN5

Kanggo pipa HDPE digawe saka bahan kelas PE80:

SDR9-PN16, SDR11-PN12.5, SDR13.6-PN10, SDR17-PN8, SDR21-PN6, SDR26-PN5, SDR33-PN5

Materi sing bakal digunakake

Materi mentah PE80 utawa PE100 saka pemasok terkenal ing saindenging jagad, kayata Borealis, Sabic, Sinopec..sll

Werna kasedhiya

Werna ireng kanthi strip biru utawa warna biru, utawa saben panjaluk

Standar sing ngetutake

ISO 4427, AS / NZS 4130, EN12201, DIN 8077/8078, standar internasional liyane.

Tandha ing pipa

Minangka panjaluk pelanggan.

Sampel kasedhiya

Ya, ana jumlah sampel sing sithik.

Cara ngemas

Pipa dia. dn20-63mm ana ing kumparan kanthi dawane 100m / 200m

Pipa dia. Dn75-1200mm bakal dikemas ing bar kanthi dawane 5.8m utawa 11.8m

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

3-5 dina kanggo wadhah 20ft, 5-7 dina kanggo wadhah 40ft.

Wektu Warranty

15 taun kanggo panggunaan normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Ningbo, China


Spesifikasi Produk

SUNPLAST Pipa HDPE (Pipa Poli) Werna Ireng / Biru Kanggo Pasokan Banyu can be supplied with a diameter dn20-1200mm, and the SDR ratings of SDR9/SDR11/SDR13.6/SDR17/SDR21/SDR26/SDR33.

Rating SDR

SDR33

SDR26

SDR21

SDR17

SDR13.6

SDR11

SDR9

Tekanan normal (bar)

Kanggo PE100

5

6

8

10

12.5

16

20

Kanggo PE80

4

5

6

8

10

12.5

16

Diameter Biasa

dn (mm)

Kandel Tembok

e (mm)

20

 

 

 

 

 

2.0

2.3

25

 

 

 

 

2.0

2.3

3.0

32

 

 

 

2.0

2.4

3.0

3.6

40

 

 

2.0

2.4

3.0

3.7

4.5

50

 

2.0

2.4

3.0

3.7

4.6

5.6

63

 

2.5

3.0

3.8

4.7

5.8

7.1

75

 

2.9

3.6

4.5

5.6

6.8

8.4

90

 

3.5

4.3

5.4

6.7

8.2

10.1

110

 

4.2

5.3

6.6

8.1

10.0

12.3

125

 

4.8

6.0

7.4

9.2

11.4

14.0

140

 

5.4

6.7

8.3

10.3

12.7

15.7

160

 

6.2

7.7

9.5

11.8

14.6

17.9

180

 

6.9

8.6

10.7

13.3

16.4

20.1

200

 

7.7

9.6

11.9

14.7

18.2

22.4

225

 

8.6

10.8

13.4

16.6

20.5

25.2

250

 

9.6

11.9

14.8

18.4

22.7

27.9

280

 

10.7

13.4

16.6

20.6

25.4

31.3

315

9.7

12.1

15.0

18.7

23.2

28.6

35.2

355

10.9

13.6

16.9

21.1

26.1

32.2

39.7

400

12.3

15.3

19.1

23.7

29.4

36.3

44.7

450

13.8

17.2

21.5

26.7

33.1

40.9

50.3

500

15.3

19.1

23.9

29.7

36.8

45.4

55.8

560

17.2

21.4

26.7

33.2

41.2

50.8

62.5

630

19.3

24.1

30.0

37.4

46.3

57.2

70.3

710

21.8

27.2

33.9

42.1

52.2

64.5

79.3

800

24.5

30.6

38.1

47.4

58.8

72.6

89.3

900

27.6

34.4

42.9

53.3

66.2

81.7

 

1000

30.6

38.2

47.7

59.3

72.5

90.2

 

1200

36.7

45.9

57.2

67.9

88.2

 

 


Parameter teknis

Kinerja unggulan pipa banyu SUNPLAST HDPE sesuai karo ISO4427 standar, deleng tabel ing ngisor iki kanggo kinerja fisik:

Barang

Indeks Teknis

Kapadhetan (g / cm³)

0,941 ~ 0,965

Konten Karbon Ireng

2 ~ 2,5%

Titik Lembut Vica (â „ƒ)

â ‰ ¥ 126

Tarif Aliran Lebur, 190â „ƒ, 5kg (g / 10min)

0,2 ~ 1,4

Tingkat nyusut bujur

â ‰ ¤3%

Modulus Elastis (Mpa)

600 ~ 900

Koefisien Ekspansi Linear (mm / mâ „ƒ)

0,16 ~ 0,20

Wektu sing Ditimbangke Oksidasi, 200â „ƒ (min)

â ‰ ¥ 20

Break Rate Ekstensi

â ‰ ¥ 350%

Tes hidrolik kanggo pipa PE100

20â "ƒ, 100h, Tekanan Sirkuit 12,4Mpa

Ora ana bocor / ora ana pecah

80â „ƒ, 165h, Tekanan Sirkuit 5.5Mpa

Ora ana bocor / ora ana pecah

80â „ƒ, 1000h, Stress Circumferential 5.0Mpa

Ora ana bocor / ora ana pecah

Tes hidrolik kanggo pipa PE80

20â "ƒ, 100h, Tekanan Sirkulasi 9,0Mpa

Ora ana bocor / ora ana pecah

80â „ƒ, 165h, Tekanan Sirkuit 4,6Mpa

Ora ana bocor / ora ana pecah

80â „ƒ, 1000h, Stress Circumferential 4.0Mpa

Ora ana bocor / ora ana pecah

: Konten Karbon Ireng mung ditrapake kanggo pipa banyu HDPE kanthi warna ireng.


HDPE Fittings & HDPE Pipe Welding Machine

HDPE pipe fittings For Water

SUNPLAST minangka panyedhiya integral sistem pipa HDPE. Kanggo ndhukung sambungan pipa HDPE, kita uga bisa nyedhiyakake jajaran pipa HDPE & mesin las lengkap.

Fittings pipa HDPE sing bisa diwenehake:

â € »DN20-110mmPerlengkapan kompresi PP

â € »DN63-800mminjeksi mouded HDPE fusion fusion bokong

â € »DN20-630mmFitting elektrofusi HDPE

 

HDPE pipe welding machines for waterMesin las HDPE kasedhiya:

â € »DN20-110mmMesin las fusion soket HDPE

â € »DN63-800mmMesin las fusion pipa HDPE 

â € »DN20-630mm Mesin las elektrofusi pipa HDPE


Bahan Baku sing digunakake

HDPE pipe materialMateri kinerja sing apik banget minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa topping. Perusahaan SUNPLAST umume nggunakake bahan baku TOP QUALITY saka pemasok terkenal ing saindenging jagad, kayata HE3490-LS saka Borealis, P6006 saka Sabic, YGH041T sakaSinopec..etc, sing diakoni minangka bahan HDPE sing paling dipercaya ing saindenging jagad dening asosiasi PE100 + (waca:www.pe100plus.com).Kinerja sing luwih apik saka bahan kasebut lan kestabilane nggawe stasiun kualitas tinggi produk pipa SUNPLAST HDPE lan peralatan ing pasar.


Sertifikat Kualitas

Kita rumangsa kabeh sukses perusahaan bisa langsung gegandhengan karo kualitas produk sing ditawakake. Dheweke memenuhi persyaratan kualitas paling dhuwur kaya sing ditemtokake ing pedoman ISO9001, ISO14000: 14001 lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

 

Pipa SUNPLAST HDPE disetujoni dening macem-macem sertifikat, sertifikat ISO4427, sertifikat CE, uga wartawan tes BS6920.

HDPE PIPE CERTIFICATE


Kiriman

SUNPLAST minangka pabrikan utama sistem pipa HDPE ing China, lan produk kita wis ngekspor menyang luwih saka 30 negara ing saindenging jagad.

 

SUNPLAST janji nyedhiyakake sistem pipa HDPE paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad, lan kita ngarep-arep bisa dadi mitra sing bisa dipercaya kanggo pipa HDPE.

HDPE pipe shipment

Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam: 
whatsApp: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poli) kanggo saluran pembuangan & saluran banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Pipa HDPE (Pipa Poli) Werna Ireng / Biru Kanggo Pasokan Banyu, China, pemasok, pabrik, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.