Kontrol Kualitas

SUNPLAST - NGANGKUNG KECAMATAN


SUNPLAST ngregani âkwalitas produk minangka uripe perusahaan!


Minangka organisasi sing sadar kualitas, kita njaga sistem kualitas total ing proses produksi uga proses pemasaran. Pemeriksaan kualitas sing ketat ditindakake ing saben tahap, diwiwiti saka bahan baku kualitas sumber nganti kemasan lan nganti dikirimake produk.


SUNPLAST wis pengalaman suwene pirang-pirang taun ing cetakan ekstrusi lan injeksi lan dadi pimpinan pasar lan pionir ing produksi sistem pipa plastik ing China. Sistem kontrol kualitas kalebu:


â– Tes lan ditampa materi sing mlebu.

Materi kinerja excel minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa topping. Perusahaan SUNPLAST umume nggunakake bahan baku TOP QUALITY saka pabrik terkenal ing saindenging jagad ing produksi pipa lan alat kelengkapan. Bahan kasebut diakoni minangka bahan baku paling dhuwur dening para profesional ing jabatan iki. Kinerja sing luwih apik saka bahan kasebut lan kestabilane nggawe stasiun produk lan peralatan pipa SUNPLAST sing berkualitas ing pasar.


â– Pemeriksaan lan tes ing proses.

Karyawan sing wis dilatih lan mumpuni penting banget. Umume para pekerja ing SUNPLAST minangka ahli sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo ngasilake pipa plastik lan peralatan ing China. Keahliane mbantu banget ngerteni cacat manufaktur utama sajrone produksi, supaya kita bisa ngindhari produk sing ora kualifikasi ing pasar kanthi tepat wektu.


Tes dimensi lan tes visual bakal digawe ing kabeh proses produksi lan pengepakan. Sembarang cacat manufaktur bisa ditemokake, yen kedadeyan.


Sampel praproduksi dening departemen jaminan kualitas kami dites dening teknisi laboratorium kanggo:

(1) Lumahing rampung;

(2) Akurasi dimensi sampel tes;

(3) Tanggal saka mesin cetakan ekstrusi lan injeksi.


Barang kasebut bakal diluncurake kanggo produksi mung yen asil tes optimal digayuh. Tes kasebut ditindakake ing wiwitan saben seri produksi kanggo mesthekake kualitas sampurna kanggo sistem pipa.


â– Pamriksa Lan Tes Akhir.

Produk sing wis rampung mung diluncurake menyang stok nalika kabeh tes lan pamriksa sesuai karo prosedur sing diwenehake, kalebu:

(1) Kapadhetan;

(2) Tingkat aliran leleh;

(3) Pembalikan bujur;

(4) Kekuwatan tarik;

(5) Elongasi nalika istirahat;

(6) Stabilitas termal;

(7) Tes tekanan hidrostatik internal.





Kanggo mesthekake kabeh pipa sing dikirim menyang pelanggan nduweni kualifikasi 100%, SUNPLAST wis kanthi ketat nglakokake sistem mutu ISO9001: 2000. Saben produk kudu ngontrol kontrol kualitas internal sing ketat sadurunge diluncurake menyang pelanggan.


Perusahaan SUNPLAST duwe laboratorium pengujian profesional sing nduweni peralatan uji coba lengkap, sing disertifikasi dening organisasi pengujian nasional.



ea3714b0.jpg