{tembung kunci} Pabrikan

Pipa multilayer PERT-AL-PERT dirancang khusus kanggo pemanasan lantai lan radiator utawa luwih digunakake ing instalasi banyu ngombe.

 

Padha karo pipa PERT-AL-PERT, pipa multilayer PERT-AL-PERT uga pipa komposit kanthi struktur 5 lapisan, diarani: âPERT-Adhesive-Aluminium-Adhesive-PERTâ €. Materi PERT ing njaba & njero nggawe pipa sing bisa maksimal. 95banyu suhu, lapisan inti aluminium sing dipasang nganggo las laser sing lancar (utawa las tumpang tindih) nguatake pipa- Intensitas, nyedhiyakake supaya tahan maksimal. Tekanan PN1.0Mpa kanggo panggunaan suwene. Sanalika, inti aluminium 100% alangi oksigen. Kanthi tembung, pipa multilayer PERT-AL-PERT duwe kabeh mupangat kanggo pipa plastik & pipa baja (kayata fleksibel kanggo ditekuk, tahan suhu dhuwur, penghalang oksigen, bebas korosi, lsp.)

 

Spesifikasi 

Pipa multilayer SPE sing ora jelasRT-AL-PERT kalebu ukuran pipa nominal wiwit 12mm nganti 32mm, uga diwenehi label ukuran diameter (NPS) wiwit 3/8â € nganti 1â €.

Spesifikasi 

Dia njaba. 

Inner Dia. 

Tembok Kandel 

Alu Kandel 

Panjang Coil 

(mm) 

(inci) 

(mm) 

(mm) 

(mm) 

(mm) 

(m / koil) 

0912 

3/8 " 

12 

9 

1.5 

0,15 ~ 0,20 

50/100/2002/300/500 

1216 

1/2 " 

16 

12 

2.0 

0,16 ~ 0,20 

50/100/2002/300/500 

1620 

5/8 " 

20 

16 

2.0 

0,20 ~ 0,25 

50/100/2002 

2025 

3/4 " 

25 

20 

2.5 

0,25 ~ 0,30 

50/100 

2026 

3/4 " 

26 

20 

3.0 

0,25 ~ 0,30 

50/100 

2632 

1 " 

32 

26 

3.0 

0,25 ~ 0,30 

50/100 

PPERT-AL-PERTPIPE MULTILAYER - klik kanggo ndeleng dhaptar rega

 

Fitur Utama SPE sing ora jelasRT-AL-PERTPipa Multilayer 

PEX-AL-PEX Multilayer Pipe1. SPE sing ora jelasRT-AL-PERT multialyer pipe is made into GB/T18997 standard. At the same time, it can confirm to ASTM F 1281/1282 & EN ISO 21003 standard. 

 

2. SUNPLAST utamane nganggo bahan PERT berkualitas tinggi saka Korea Selatan S.K. Perusahaan, sing diakoni minangka salah sawijining bahan kualitas paling apik ing saindenging jagad.

 

3. SPE sing ora jelasRT-AL-PERT multilayer pipe can be serviced at max. 95℃ suhu water & withstand max. 1.0Mpa meksa for long time use. 

 

4. SPE sing ora jelasRT-AL-PERT multilayer pipe is regularly supplied in various colors: white/red colors for hot water supply, yellow color for indoor gas. Other colors available as per customers’ request. 

 

5. Cara pengepakan standar kita yaiku nganggo koil, pipa 12/16 / 20mm bisa dikemas kanthi dawa 50-500m dene 25/26 / 32mm dawa 50m / 100m. Kemasan njaba bisa uga kertas coklat utawa karton, ing njero bungkus film plastik.

 

6. SUNPLAST uga bisa nyedhiyaniPEX-AL-PEXkelengkapan komprèsi & PEX-AL-PEXfittings penet, sing dirancang kanggo pipa multilayer PERT-AL-PERT kita



7.PEX-AL-PEXalat instalasi pipauga kasedhiya ing SUNPLAST, kayata cutter, reamer, mlengkung, alat penet sing alat tambahan kanggo pipa multilayer PERT-AL-PERT

 

8. SPE sing ora jelasRT-AL-PERT multilayer pipe can fully meet with all requirements that requested in our standard, with technical parameter as below: 

Spesifikasi  

(mm)  

Min pipa  

bledosan meksa  

(Mpa)  

Min pipa  

kekuatan ring  

(N)  

Hidrostatik  

kekuwatan  

(Mpa)  

Makarya 

suhu  

(â „ƒ)  

Makarya   

Tekanan  

(Mpa)  

1216 

6.0 

2300 

2.72 

-4095 

1.0 

1418 

6.0 

2300 

2.72 

-4095 

1.0 

1620 

5.0 

2500 

2.72 

-4095 

1.0 

2025 

4.0 

2500 

2.72 

-4095 

1.0 

2026 

4.0 

2500 

2.72 

-4095 

1.0 

2632 

4.0 

2650 

2.72 

-4095 

1.0 

  

  

SUNPLAST is ready to provide our best quality PERT-AL-PERTPipa Multilayer to all customers around the world.  

  

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

  

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865

View as  
 
 1 
China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.