Pipa Multilayer PERT-AL-PERT Kanggo Pemanasan Plumbing Banyu
  • Air ProPipa Multilayer PERT-AL-PERT Kanggo Pemanasan Plumbing Banyu
  • Air ProPipa Multilayer PERT-AL-PERT Kanggo Pemanasan Plumbing Banyu
  • Air ProPipa Multilayer PERT-AL-PERT Kanggo Pemanasan Plumbing Banyu
  • Air ProPipa Multilayer PERT-AL-PERT Kanggo Pemanasan Plumbing Banyu
  • Air ProPipa Multilayer PERT-AL-PERT Kanggo Pemanasan Plumbing Banyu

Pipa Multilayer PERT-AL-PERT Kanggo Pemanasan Plumbing Banyu

Pipa Multilayer PERT-AL-PERT Kanggo Pemanasan Plumbing Banyu, kasedhiya ukuran: 16mm, 18mm, 20mm, 25mm / 26mm & 32mm. Cocog kanggo sistem pipa banyu panas & lantai ngisor. Kualitas apik kanthi wektu garansi 15 taun, rega Grosir paling kompetitif & pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa PERT-AL-PERT.

Model:SP-2003

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pipa Multilayer PERT-AL-PERT Kanggo Pemanasan Plumbing Banyu16mm PERT-AL-PERT Pipe

Pipa multilayer SUNPLAST PERT-AL-PERT minangka jinis pipa limang lapisan sing nggabungake kaluwihan pipa logam lan plastik lan ngilangi kekurangan kalorone bahan sekaligus. Loro-lorone lan lapisan digawe dening materi PERT, sing pipa multilayer PERT-AL-PERT sing digawe bisa digunakake ing banyu panas 95 ", inti aluminium ing lapisan tengah pancen difusi kenceng, sing bisa nyegah oksigen / gas bisa nembus menyang pipa. Pipa multilayer PERT-AL-PERT bisa menehi ganti rugi lan nyuda kekuwatan sworo seru lan ekspansi panas kanthi owah-owahan suhu.


Pipa multilayer SUNPLAST PERT-AL-PERT umume digunakake ing:
â € »Sistem pasokan banyu ngombe
â € »Sistem pemanas ing lantai ngisor
â € »Sistem pemanas radiator
â kompresi hawa

Jeneng produk

Pipa multilayer PERT-AL-PERT

Ukuran kasedhiya

12 × 1.5mm, 16 × 2.0mm, 20 × 2.0mm,25×2.5mm,26 × 3.0mm, 32 × 3.0mm

Maks. rating tekanan

PN10 bar(PN12.5 bar kanggo pipa las laser)

Maks. Suhu kerja

95â „ƒ

Bahan sing digunakake

Lapisan batin & njaba yaiku PERT, lapisan Tengah minangka inti Aluminium

Werna kasedhiya

Kasedhiya warna biasa warna putih, abang / kuning utawa liyane

Standar tindakake kanggo

ASTM F 1281, EN ISO21003, DIN8077 / 8078

Tandha ing pipa

Logo pelanggan bisa dicap

Sampel kasedhiya

Sampel gratis kasedhiya yen jumlah cilik.

Cara ngemas

Dikemas ing koil kanthi dawane 50m / 100m / 200m / 500m. Saben kumparan ing karton

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

Udakara 7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 15-20 dina kanggo wadhah 40ft

Wektu Warranty

15 taun nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk

The Pipa multilayer PERT-AL-PERT for gas can be provided from 12mm to 32mm, as below:

Spesifikasi

Dia njaba.

Inner Dia.

Tembok Kandel

Alu Kandel

Packing Legth

(mm)

(inci)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(m / koil)

12 × 1,5

3/8 "

12

9

1.5

0.20

50/100/20022/300/500

16 × 2.0

1/2 "

16

12

2.0

0.20 

50/100/20022

20 × 2.0

3/8 "

20

16

2.0

0.25

50/100/20022

25 × 2,5

3/4 "

25

20

2.5

0.25

50/100

26 × 3.0

3/4 "

26

20

3.0

0.30

50/100

32 × 3.0

1 "

32

26

3.0

0.30

50/100


Alat Fittings & InstalasiPEX-AL-PEX Pipe Fittings

Kanggo ndhukung sambungan pipa gas PERT-AL-PERT, SUNPLAST kasedhiya kanggo nyedhiyakake macem-macem peralatan tembaga kuningan & alat instalasi:

â € »Fittings kompresi kuningan 16-32mm
â € »Fittings press kuningan 16-32mm
â € »Piranti instalasi, kayata alat pers, cutter, reamer, spring bending., lsp


Shimen
Pipa multilayer SUNPLAST wis ngekspor menyang luwih saka 15 negara & wilayah ing saindenging jagad, kita wis nggawe hubungan bisnis sing dawa lan apik karo para pelanggan. Thanks kanggo kualitas unggul & layanan paling apik, kabeh pelanggan seneng karo kita.

      


      


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi pangembangan luwih saka 15 taun, saiki misuwur minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Pipa Multilayer PERT-AL-PERT Kanggo Plumbing Banyu & Pemanasan Underfloor ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Pipa Multilayer PERT-AL-PERT Kanggo Pemanasan Plumbing Banyu, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.