{tembung kunci} Pabrikan

HDPE dregde pipe

Pipa HDPE wis luwih disenengi & digunakake dening para pelanggan kanggo kerjane. Pipa pengeruk HDPE dipasang nganggo flensa ing sisih loro kasebut. Kanthi nggunakake bolt / kacang baja kanggo ndandani kabeh pipa pengerukan HDPE, bisa gampang dirakit utawa dibongkar.

 

Pipa pengerukan SUNPLAST HDPE dadi pengganti pipa baja sing cocog kanggo kerja pengerukan, amarga kinerja lan karakteristik sing unggul:

â € »resistensi korosi: resistensi dhuwur kanggo macem-macem jinis bahan kimia, ora ana korosi elektrokimia, dadi pipa pengeruk HDPE bisa digunakake kanggo banyu segara tanpa kuwatir masalah korosi.

â € »Ketangguhan sing dhuwur: tingkat ekstensi patah pipa pengerukan HDPE, umume luwih saka 500%. Babagan pamukiman basa sing ora rata, kemampuan adaptasi banget, kinerja aseisme sing apik.

â € »Bobot entheng: kanthi mbandhingake pipa baja, pipa pengeruk HDPE mung 1/5 pipa baja ing bobote, luwih akeh float pipa sing dibutuhake

â € »Gampang dipasang utawa ora bisa dipasang: Pipa pengerukan HDPE sing dipasang nganggo flensa bisa dipasang utawa dicopot kanthi gampang.

â € »Fleksibel lan tahan banget kanggo kemampuan goresan: Pipa pengerukan HDPE luwih fleksibel tinimbang pipa baja, mula selang karet kurang dibutuhake.

â € »Resistensi nyandhang sing apik, koefisien gesekan tembok sing kurang, resistensi aliran cilik, kemampuan ngirimake: Pipa pengerukan HDPE duwe kateguhan sing apik, tembok sing alus ngidini pipa duwe resistensi nyandhang sing apik & tingkat aliran dhuwur.

â € »Biaya sistem sing murah, biaya pangopènan sing kurang, bisa nyuda biaya kanggo proyek kasebut: Pipa pengerukan HDPE regane luwih murah tinimbang pipa baja, sekaligus nggunakake luwih awet nalika digunakake kanggo banyu segara.

â € »Umur umur dawa: pipa pengerukan HDPE bisa urip luwih suwe ing banyu segara.

â € »Daur ulang lan ramah lingkungan: materi HDPE bisa digunakake maneh, lengkap karo konsep perlindungan lingkungan sing efisien sing diprakarsakake negara kita

 

Pipa pengerukan SUNPLAST HDPE bisa diwenehake saka dn110mm nganti 1200mm, kanthi macem-macem kisaran SDR. Pelanggan bisa nemokake pipa sing cocog kanggo kerja keruk.


Flensa baja, sing dipasang ing sisih loro, bisa dilebokake ing standar EN1092, utawa digawe kanthi khusus.

Rating SDR 

SDR33 

SDR26 

SDR21 

SDR17 

SDR13.6 

SDR11 

SDR9 

Tekanan Normal (Mpa) 

0.5 

0.6 

0.8 

1.0 

12.5 

16 

20 

Diameter Biasa 

dn (mm) 

Kandel Tembok 

e (mm) 

110

  

4.2

5.3

6.6

8.1

10.0

12.3

125

  

4.8

6.0

7.4

9.2

11.4

14.0

140

  

5.4

6.7

8.3

10.3

12.7

15.7

160

  

6.2

7.7

9.5

11.8

14.6

17.9

180

  

6.9

8.6

10.7

13.3

16.4

20.1

200

  

7.7

9.6

11.9

14.7

18.2

22.4

225

  

8.6

10.8

13.4

16.6

20.5

25.2

250

  

9.6

11.9

14.8

18.4

22.7

27.9

280

  

10.7

13.4

16.6

20.6

25.4

31.3

315

9.7

12.1

15.0

18.7

23.2

28.6

35.2

355

10.9

13.6

16.9

21.1

26.1

32.2

39.7

400

12.3

15.3

19.1

23.7

29.4

36.3

44.7

450

13.8

17.2

21.5

26.7

33.1

40.9

50.3

500

15.3

19.1

23.9

29.7

36.8

45.4

55.8

560

17.2

21.4

26.7

33.2

41.2

50.8

62.5

630

19.3

24.1

30.0

37.4

46.3

57.2

70.3

710

21.8

27.2

33.9

42.1

52.2

64.5

79.3

800

24.5

30.6

38.1

47.4

58.8

72.6

89.3

900

27.6

34.4

42.9

53.3

66.2

81.7

  

1000

30.6

38.2

47.7

59.3

72.5

90.2

  

1200

36.7

45.9

57.2

67.9

88.2

  

 

 

Pipa pengerukan SUNPLAST HDPE rutin diwenehake kanthi dawa 5,8m utawa 11.8m, sing cocog kanggo muat kontainer. Dawa liyane uga kasedhiya miturut kabutuhan pelanggan.

 

Nalika pipa pengeruk HDPE digunakake kanggo kerja dikeruk, umume dipasang bebarengan karo float pipa dredge & nyedhot / ngeculake selang karet. Ngambang pipa nyedhiyakake daya apung sing cukup kanggo nyengkuyung pipa pengerukan ing sadhuwure banyu, dene selang karet bisa nyuda goyangan sing disebabake dening gelombang laut.

 

SUNPLAST minangka panyedhiya integral pipa pengerukan HDPE, float pipa pengeruk & selang karet.

HDPE DREDGING PIPE

Pipa pengeruk ngambang

Pipa pengeruk ngambang are designed & manufactured in barrel shape that can absorb or reduce the energy from vessel collision of sea wave impacting. The dredge pipe floats consists two-halves, each halves can be placed on the HDPE dredge pipe, fixed by steel bolts & nust or bandages.

 

Ngambang pipa dredge yaiku kanthi teknologi cetakan rotasi. Cithakan rotasi siji-siji digawe cangkang njaba digawe saka LDPE utawa MDPE kanthi resistensi nyandhang dhuwur & ing njero isi busa sel tertutup polyurethane kanthi kekuatan tinggi, sing ora bisa diserep banyu.

 

SUNPLAST bisa nyedhiyakake macem-macem dimensi ngambang pipa pengeruk kanggo pilihan, adhedhasar ukuran pipa pengeruk HDPE sing digunakake:

Floater I.D. 

 HDPE Dredge Pipe O.D.)
(mm) 

Floater O.D. 

(mm) 

Dawa Floater 

(mm) 

Kandel MDPE Shell 

(mm) 

Keapungan Bersih 

(kg / pcs) 

160/180

500

800

6

300

200/225

600

700

7

250

250/280/315

700

900

7

410

315

1100

1000

7

500

355

1100

1100

7

550

400/450

1200

1200

8

1200

450/500

1300

1300

8

1250

500/560

1300

1500

9

1350

560/630

1400

1600

9

1600

630

1480

1600

11

1950

630/710

1550

1800

12

2200

710

1620

1900

12

2300

710/800

1700

2000

13

2700

800

1850

2100

14

3200

900

2000

2400

15

4600

1000

2040

2500

16

4900

1200

2400

2600

16

6500

Download Katalog SakaHDPE DREDGE PIPE-PIPE FLOATS-RUBBER HOSES




SUNPLAST siyap nyedhiyakake pipa pengeruk HDPE paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.

  

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865


View as  
 
  • Pipa dredge HDPE standar ISO4427, kasedhiya saka dn110-1200mm ing SDR11 / SDR13.6 / SDR17 / SDR21 / SDR26, dawane 5,8 utawa 11.8m. Dering dukungan baja buatan pelanggan, kualitas tinggi kanthi wektu layanan sing awet, rega pabrik paling apik. Hubungi kita kanggo rincian liyane.

  • Pipa HDPE standar ISO4427 Kanthi Flensa Kanggo Pipa Dredge lan Mining, gandheng karo flensa ing sisih loro, kasedhiya ing dawa 5,8m utawa 11.8m, cincin gawe baja khusus sing kasedhiya, kualitas dhuwur kanthi rega grosir paling apik. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa pengeruk HDPE !!!

 1 
China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.