{tembung kunci} Pabrikan

PEX, uga diarani poliethelin silang. Iki minangka perbaikan bahan poliethelin sing bisa dadi resistensi suhu dhuwur.

 

PEX bisa diproduksi & dipérang dadi 3 jinis: PEX-a, PEX-b, PEX-c, sing ditemtokake miturut derajat crosslinking.

 

Pipa SUNPLAST PEX biasane digawe dening materi PEX-b, sing drajate crosslinking udakara 65% ~ 75%.

 

Pipa PEX wis akeh digunakake kanggo pipa banyu panas & sistem pemanas, lan iki minangka pengganti pipa PVC utawa pipa tembaga sing paling becik, amarga pipa PEX mbantah akeh kaluwihan:

Fleksibel: Pipa PEX bisa ana ing gulungan 50/100 / 200m, kurang perlengkapan dibutuhake. Iki nyuda biaya instalasi & ngirit wektu instalasi.Ingwinastan, amarga kurang gabungan, sistem pipa luwih stabil.

Tahan suhu dhuwur: Pipa PEX bisa nindakake kanthi sampurna ing suhu sithik & suhu dhuwur. Pipa PEX bisa dilayani ing -40~ 95, lan iki nggawe pipa PEX bisa kanggo macem-macem aplikasi.

Resistensi kimia: pipa PEX gratis kanggo bahan kimia, asam, alkali, uyah. Pipa PEX bisa digunakake kanggo ngirim asam kuat utawa banyu segara ...

Konduktivitas termal sing apik banget: Amarga konduktivitas termal sing apik, pipa PEX biasane digunakake minangka pipa pemanas ing lantai

 

SUNPLAST PEX pipe are made into ISO 15875 standard, with available sizes 16/20/25/32mm. Ing the same time, we can also provide PEX pipe in inch from 1/4nganti 1sing salaras karo standar ASTM F876 / 877.

 

Hubungi kanthi bebas yen sampeyan kepengin melu pipa PEX.

View as  
 
  • Pipa PEX Kanggo Heating Underfloor, ukuran saka dn16-32mm utawa 1/4 "-1", kualitas Superior kudu 15 taun, kasedhiya layanan OEM, rega grosir paling kompetitif sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian pipa PEX saka SUNPLAST !!!

  • Pipa PEX 32mm Kanggo Heating Underfloor, ukuran saka dn16-32mm utawa 1/4 "-1", kualitas Superior diwenehake kanthi 15 taun, layanan OEM kasedhiya, rega grosir paling kompetitif sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian pipa PEX saka SUNPLAST !!!

  • Pipa PEX 25mm Kanggo Pemanasan Underfloor ukuran dn16-32mm utawa 1/4 "-1", kualitas Superior diwenehake kanthi 15 taun, layanan OEM kasedhiya, rega grosir paling kompetitif sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian pipa PEX saka SUNPLAST !!!

  • Pipa PEX 20mm Kanggo Heating Underfloor, ukuran saka dn16-32mm utawa 1/4 "-1", kualitas Unggul diwenehake kanthi 15 taun, layanan OEM kasedhiya, rega grosir paling kompetitif sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian pipa PEX saka SUNPLAST !!!

  • Pipa PEX 16mm Kanggo Heating Underfloor, ukuran saka dn16-32mm utawa 1/4 "-1", kualitas Superior diwenehake kanthi 15 taun, kasedhiya layanan OEM, rega grosir paling kompetitif sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian pipa PEX saka SUNPLAST !!!

  • Pipa PEX 32mm, ukuran saka dn16-32mm utawa 1/4 "-1", kualitas Unggul diwenehake kanthi 15 taun, kasedhiya layanan OEM, rega grosir paling kompetitif sing kasedhiya & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian pipa PEX saka SUNPLAST !!!

China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.