Lokakarya

SUNPLAST duwe telung bengkel pabrikan, kanthi total area produksi luwih saka 15000.000 & nduwe luwih saka 200 karyawan. Dilengkapi mesin ekstrusi canggih & mesin injeksi ing jagad, kayata Barton Heidfeld lan extruders Krauss-Maffei, Haitian lsp, sing nduweni efisiensi produksi sing dhuwur lan stabilitas gedhe. Kanthi fungsi memori & otomatis kanthi otomatis, kualitas kasebut bakal stabil kanggo pipa. Output plastik saben taun perusahaan tekan 15000 ton.