{tembung kunci} Pabrikan

Mesin las fusion HDPE minangka peralatan las sing paling akeh digunakake kanggo pipa HDPE & fittings, amarga fusion bokong dadi cara kanggo gabung sing paling disenengi & digunakake para pelanggan. Kanthi nggunakake mesin las fusion HDPE, pipa HDPE kanthi ukuran dawa lan pipa menyang fittings pipa HDPE bisa disambungake kanthi metode fusion bokong.

 

Fusi bokong biasane diadopsi kanthi diameter luwih gedhe nganti 63mm (utawa 50mm), diameter pipa HDPE 20/25/32 / 40mm ora disaranake nggunakake metode fusi bokong, amarga tembok cilik lan tembok luwih tipis. Nalika pangiriman, manual operasi bakal dilampirake. Buruh nginstal kudu nuruti pandhuan nalika mbukak mesin las fusion HDPE.

 

SUNPLAST bisa nyedhiyakake mesin las fusion HDPE ing macem-macem model kanthi kinerja apik, sing bisa nutupi dn50-dn1200mm diameter amba. Kajaba iku, mesin las fusion HDPE kita bisa dipérang dadi rong jinis: jinis hidrolik & jinis manual:

Mesin las fusion HDPE jinis hidraulik

The Mesin las fusion HDPE jinis hidraulikconsists a hydraulic unit, which can provide a sustained and stable hydraulic strength & pressure during the surface planing, melting, which can assure a perfect welding result, by avoid the failure of welding caused by unstable pressure during the welding process.

 

Mesin las fusion HDPE jinis hidraulikcan be provided from dn63 to dn1200mm

Jeneng produk

Model

Kisaran Welding sing Kasedhiya

Mesin las fusion HDPE

(Jenis Hidrolik)

Hydraulic Mesin las fusion HDPE

SPH63-160

63/75/90/110/125/140/160

SPH63-200

63/75/90/110/125/140/160/180/200

SPH90-250

90/110/125/140/160/180/200/225/250

SPH160-315

160/180/200/225/250 /280/315

SPH200-400

200/225/250 /280/315/355/400

SPH280-450

280/315/355/400/450

SPH280-500

280/315/355/400/450/500

SPH400-630

400/450/500/560/630

SPH630-800

630/710/800

SPH710-1000

710/800/900/1000

SPH800-1200

800/1000/1200

Download dhaptar rega kita saka HDPE PIPE BUTT Fusion FUSION MESIN


Manual type Mesin las fusion HDPE

Manual type Mesin las fusion HDPE is normally used for the small diameter DN63-250mm.

Jeneng produk

Model

Kisaran Welding sing Kasedhiya

Mesin las fusion HDPE (Jinis Manual)

Manual Type Mesin las fusion HDPE

SPA160-4M

63/75/90/110/125/140/160

SPA160-4M

63/75/90/110/125/140/160/180/200

SPA160-4M

90/110/125/140/160/180/200/225/250

Mesin las fusion HDPE (Jinis Manual)

Manual HDPE Butt welding machine

SPL160-4M

63/75/90/110/125/140/160

SPL160-4M

63/75/90/110/125/140/160/180/200

SPL160-4M

90/110/125/140/160/180/200/225/250

 

SUNPLAST Mesin las fusion HDPE are consisted of five parts, including: Basic frame, Hydraulic unit, planing tool, Heating plate, and Electric Control Unit.

 


The Mesin las fusion HDPE has excellent characteristic:

â € »Plate pemanas dilapisi PTFE sing bisa dicopot kanthi sistem kontrol suhu sing kapisah.

â € »Trimmer Listrik kanthi bilah pinggiran pemotongan kaping pindho sing bisa dibalekake.

â € »Unit hidrolik nyedhiyakake mesin las kanthi daya kompres.

â € »Digawe saka bahan Aluminium, gampang digawa lan diangkut.

â € »Tekanan wiwitan sing sithik mesthekake kualitas pipa las sing bisa dipercaya.

â € »Controller Suhu lan Timer, gampang dingerteni wektu lan suhu.

â € »Wektu layanan sing awet, dijamin 12 wulan kanggo panggunaan normal.

 

SUNPLAST has large stock, and most regular models of Mesin las fusion HDPEs are available to be provided in the stock.

 

Our regular exporting packing method is by wooden cases filled with anti-collision foam. For hydraulic type Mesin las fusion HDPE, they are packed by 2-3 wooden cases seperately, and the customers need to assemble them together by our guide when receive it.

 

SUNPLAST siyap nyedhiyakake mesin las fusion HDPE bungkus kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.

 

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

 

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

[email protected]

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865


View as  
 
China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.