Mesin Las Fusion Butt Fusion Hidrolik 63-160mm Kanggo Pipa HDPE
  • Air ProMesin Las Fusion Butt Fusion Hidrolik 63-160mm Kanggo Pipa HDPE
  • Air ProMesin Las Fusion Butt Fusion Hidrolik 63-160mm Kanggo Pipa HDPE
  • Air ProMesin Las Fusion Butt Fusion Hidrolik 63-160mm Kanggo Pipa HDPE
  • Air ProMesin Las Fusion Butt Fusion Hidrolik 63-160mm Kanggo Pipa HDPE

Mesin Las Fusion Butt Fusion Hidrolik 63-160mm Kanggo Pipa HDPE

Mesin Las Fusion Butt Fusion Hidrolik 63-160mm Kanggo Pipa HDPE, ukuran sing kasedhiya saka dn63-160mm, kualitas tinggi dijamin karo 5 taun, wektu layanan tahan lama, harga grosir kompetitif, stok kasedhiya & pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane !!!

Model:SPH160

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Mesin Las Fusion Butt Fusion Hidrolik 63-160mm Kanggo Pipa HDPE

Pengelasan fusion butt minangka cara welding paling populer kanggo sistem pipa HDPE, lan mesin las fusion bokong minangka mesin industri sing dituntut kanthi akeh kanggo tujuan las.


Mesin las fusi hidrolik SPH160 digawe saka patang bagean, kalebu: alat planing, piring pemanas, bingkai dhasar & unit hidrolik (yen jinis hidrolik), deleng struktur ing ngisor iki:

160-315mm HDPE Butt Welding Machine


Fitur

â € »Cocog kanggo las pipa plastik lan perlengkapan digawe saka HDPE, PPR lan PVDF ing selokan ing papan kerja utawa bengkel.
â € »Dumadi saka bingkai dhasar, unit hidrolik, alat planing, plate pemanas, dhukungan kanggo alat planing & plate pemanas, lan bagean opsional.
â € »Plate pemanas dilapisi PTFE sing bisa dicopot kanthi sistem kontrol suhu sing akurat;
â € »Alat perencanaan listrik.
â € »Digawe saka bahan ringan lan dhuwur; struktur sing sederhana, cilik lan alus, ramah pangguna.
â € »Tekanan wiwitan sing sithik mesthekake kualitas pipa las sing bisa dipercaya.
â € »Posisi las sing diganti bisa ngelas kanthi macem-macem perlengkapan kanthi luwih gampang.
â Meter tekanan presisi sing akurat lan ora kejut nuduhake wacan sing luwih jelas.
â € »Pisahake wektu pamisah loro-saluran kanggo fase rendhem lan adhem.


Parameter Teknis

Range Las

63-160 (mm)

Variabel suhu

± 3 â „ƒ

Pasokan listrik

220V, 50-60HZ

Kekuwatan saka piring pemanas

1.0KW / 220V

Toleransi las maksimal

0,2mm

Daya alat perencanaan

0,71KW / 220V

Tenaga stasiun hidrolik

0,75KW / 220V

Total Daya

2,46KW / 220V

Heating plate Max. Temp

300

Bobot umume (kg)

110KGS

Ukuran penjepit:63,75,90,110,125,140,160mm

Ukuran kemasan:telukasus kayu lapis98 * 58 * 55, 59 * 55 * 72, 74 * 49 * 57(cm); Total0.75 CBM


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, liwat pangembangan luwih saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah sawijining produsen lan pemasok mesin las HDPE bokong kanggo pipa hdpe ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Mesin Las Fusion Butt Fusion 63-160mm Kanggo Pipa HDPE, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.