{tembung kunci} Pabrikan

HDPE gas pipe

Pipa gas SUNPLAST HDPE, diproduksi saka HDPE (High Dense Polyethylene), minangka pilihan sing ora bisa diganti kanggo listrik gas alam lan LP njaba ruangan lan pipa retikulasi / distribusi. Pipa gas HDPE sepisanan digunakake ing Eropa lan Amerika Utara ing taun 1960. Saiki, kira-kira 90% pipa dipasang ing saindenging jagad kanggo industri distribusi gas alam yaiku pipa HDPE.

 

Amarga kinerja sing penting, kanggo njamin kualitas sing paling apik, kabeh pipa gas SUNPLAST HDPE nggunakake PE100 sing paling apikbahan senyawa utawa bahan senyawa PE80 saka pemasok terkenal ing saindenging jagad, kayata HE3490-LS saka Borealis, P6006 saka Sabic, YGH041T saka Sinopec., lsp. sing disertifikasi minangka bahan kualitas paling dhuwur dening asosiasi PE100 +.

 

Pipa gas SUNPLAST HDPE wis akeh digunakake kanggo distribusi gas ruangan, amarga akeh kaluwihan:

â € »Kinerja Unggul

Pipa gas HDPE digawe saka bahan senyawa HDPE sing paling apik, sing njamin kinerja sing unggul lan panggunaan awet kanggo distribusi gas.

â € »Keluwesan sing Apik.

Pipa gas HDPE bisa disedhiyakake ing kumparan dawane 100m utawa 200m kanthi diameter kurang saka 63mm. Kurang nggabungake nggawe pipa gas HDPE dadi kesempatan sing kurang bocor.

â € »Jointing sing Bisa Dipercaya

Pipa gas HDPE dihubungake karo teknologi fusi termal, utamane kanthi fusi utawa elektrofusi. Nalika welding rampung, pipa HDPE & fittings diikat dadi integritas, lan gabungan luwih dipercaya tinimbang pipa dhewe, lan 100% bebas bocor nalika dites.

â € »resistensi korosi

Pipa gas HDPE bebas korosi dadi asam, alkali lan uyah.

â € »Umur dawa

Pipa gas HDPE wis umure luwih saka 50 taun kanggo digunakake normal.

 

Pipa gas SUNPLAST HDPE diwenehake kanthi diameter saka dn20-630mm, kanthi rating SDR SDR11 & SDR17.6.

HDPE gas pipe specifications

Rating SDR  

SDR11 

SDR17.6 

Diameter Biasa  

dn (mm) 

Kandel Tembok  

e (mm) 

20 

2.3 

2.3 

25 

2.3 

2.3 

32 

3.0 

2.3 

40 

3.7 

2.3 

50 

4.6 

2.9 

63 

5.8 

3.6 

75 

6.8 

4.3 

90 

8.2 

5.2 

110 

10.0 

6.3 

160 

14.6 

9.1 

200 

18.2 

11.4 

250 

22.7 

14.2 

315 

28.6 

17.9 

400 

36.3 

22.7 

500 

45.4 

28.4 

630 

57.2 

35.7 


Fitur utama sing duwe pipa gas SUNPLAST HDPE:

1. Pipa gas SUNPLAST HDPE diproduksi dadi standar G15558, ing wektu sing padha, bisa uga cocog karo standar ISO4437.

2. Kabeh pipa gas HDPE digawe saka bahan baku PE100 utawa PE80 sing unggul saka pabrikan terkenal, kayata: HE3490-LS saka Borealis, CRP100 saka Basell lan YGH041T saka Sinopec, lsp, sing disertifikasi minangka bahan HDPE sing paling dhuwur ing saindenging jagad. .

3. Biasane, pipa gas HDPE digawe kanthi warna kuning, utawa warna ireng kanthi strip kuning.

4. Dawane standar kanggo ngekspor yaiku 5,8 meter utawa 11,8 meter kanggo ngemot kontainer. Dhiameter pipa kurang saka 63mm bakal dikemas ing koil, uga bisa diputus miturut panjaluk klien.

5. Pipa gas HDPE cocog kanggo transportasi gas ruangan ing kahanan suhu kerja antara -20â "ƒ40â „ƒ, lan tekanan kerja maksimal jangka dawa ora luwih saka 0.7MPa

6. SUNPLAST bisa nyedhiyakake fittings pipa HDPE kanthi lengkap kanggo pipa gas HDPE, kalebu: HDPE fusion fusion & HDPE electrofusion fittings. Kabeh peralatan pipa HDPE digawe kanthi bahan senyawa HDPE sing padha karo pipa:

 

HDPE butt welding fittings

HDPE € Fittings Butt Fusion 

Fitting fusion HDPE yaiku fittings sing paling umum digunakake kanggo pipa HDPE.

  

Fusion fusion butik SUNPLAST HDPE kanggo distributor gas bisa diproduksi kanthi diameter dn50-dn800mm

  

Fusion fusion HDPE bisa digunakake ing SDR17 & SDR11.

 

Download dhaptar rega kita kanggoFITTEN FUSION SUNPEAST HDPE BUTT 

 

HDPE electrofusion fittings

HDPE Fittings Elektrofusi 

Perlengkapan elektrofusi HDPE nyedhiyakake sambungan sing luwih dipercaya kanggo pipa HDPE, sing luwih & luwih diadopsi dening para pelanggan.

  

Fitting elektrofusi SUNPLAST HDPE bisa ditawakake saka dn20mm nganti dn630mm, kanthi rating tekanan SDR11 kanggo distributor gas

 

Download dhaptar rega saka GAMPANG LISTRIK HDPE SUNPLAST 


7. Mesin las HDPE uga bisa disedhiyakake dening SUNPLAST, sing kalebu: Mesin las HDPE fusion & mesin las HDPE elektrofusi:

 

Mesin campuran pipa HDPE

Mesin campuran pipa HDPE 

The Mesin campuran pipa HDPE can be provided in various models, which can be divided into: manual type & hydraulic type. 

 

Tipe manual biasa kanggo pipa diameter d50-dn160mm, dn50-dn200mm & dn90-250mm cilik, sing minangka pilihan rega bobot entheng & luwih murah.

 

Jinis hidrolik: mesin las jinis hidrolik nggunakake tekanan hidrolik kanggo ngontrol gerakan pipa HDPE nalika ngelas, nyedhiyakake tekanan tartamtu & stabil nalika ngelas, sing bisa maksimal. mesthekake asil welding.

 

The hydraulic type Mesin campuran pipa HDPE can be produced for all diameters up to 50mm, which are: 63-160mm, 63-200mm, 90-250mm, 160-315mm, 160-355mm, 280-450mm, 280-500mm, 450-630mm, 630-800mm, 710-1000mm, 800-1200mm. 

 

Download dhaptar rega sakaMESIN FUSION PIPE SUNPLAST HDPE 

 

 HDPE pipe electrofusion machine

HDPEâ € ‚pipaâ €‚ mesin elektrofusi. 

Mesin elektrofusi pipa SUNPLAST HDPE mentas dirancang kanggo sambungan fittings elektrofusi HDPE.

  

Mesin las elektrofusi pipa HDPE bisa ditawakake ing patang model: model SPE315 kasedhiya kanggo ngelas diameter dn20-315mm, model SPE400 kanggo diameter dn20-400mm, model SPE500 kanggo diameter dn20-500mm dene model SPE630 kanggo dn20-630mm .

 

Download dhaptar rega sakaMESIN LISTRIK PIPE HDPE 




SUNPLAST siyap nyedhiyakake pipa gas HDPE paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.

  

Rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: ekspor @ sunplastpipe.com

           [email protected] 

Telp: 0086-574-87226883 / 87467583

Mobile / whatsApp / Wechat: 0086-15968493053 / 18858041865


View as  
 
  • Tuku Pipa PolyPE Pipa HDPE paling apik ing Werna Kuning Kanggo Gas ruangan saka Sunplast saiki. Kualitas, pilihan sing apik lan saran ahli minangka ciri khas sampeyan, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk karo pabrik. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

  • Tuku Pipa Poli Kanggo Gas sing paling apik saka Sunplast saiki. Kualitas, pilihan sing apik lan saran ahli minangka ciri khas sampeyan, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk karo pabrik. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

  • Tuku Pipa HDPE Kanggo Gas sing paling apik saka Sunplast saiki. Kualitas, pilihan sing apik lan saran ahli minangka ciri khas sampeyan, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk karo pabrik. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

  • Tuku Pipa Gas Poli Kuning sing paling apik saiki saka Sunplast. Kualitas, pilihan sing apik lan saran ahli minangka ciri khas sampeyan, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk karo pabrik. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

  • Tuku Pipa Gas HDPE Kuning paling apik saka Sunplast saiki. Kualitas, pilihan sing apik lan saran ahli minangka ciri khas sampeyan, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk karo pabrik. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

  • Tuku Pipa Gas Poly sing paling apik saka Sunplast saiki. Kualitas, pilihan sing apik lan saran ahli minangka ciri khas sampeyan, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk karo pabrik. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

China {kata kunci} Produsen lan Pemasok - Sunplast. Sunplast misuwur kanthi Kualitas Reliable, Rega sing Lumayan lan Layanan sing paling apik.