Pipa Gas Poli
  • Air ProPipa Gas Poli
  • Air ProPipa Gas Poli
  • Air ProPipa Gas Poli

Pipa Gas Poli

Tuku Pipa Gas Poly sing paling apik saka Sunplast saiki. Kualitas, pilihan sing apik lan saran ahli minangka ciri khas sampeyan, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk karo pabrik. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pipa Gas Poli
Pipa bensin SUNPLAST HDPEdigawe dening bahan baku PE80 utawa PE100 sing paling apik saka pemasok bahan terkenal, kayata Borealis HE3490-LS, Sabic P6006, Sinopec YGH041T., Lsp. Pipa bensin HDPEsaka SUNPLAST digawe miturut standar ISO4437 kanthi warna kuning utawa warna ireng kanthi strip kuning. Tangguh lan bobot entheng poliethelin nambah larutan sing efektif lan andal sing dibutuhake kanggo Sistem distribusi bensin.


Pipa bensin HDPEcocog kanggo transportasi bensin ruangan ing kahanan suhu kerja ana ing -20â „ƒï½ž40â„ ƒ, lan tekanan kerja maksimal jangka panjang ora luwih saka 0.7MPa. Pipa bensin SUNPLAST HDPEminangka pilihan sing cocog kanggo aplikasi transportasi bensin tekanan rendah.

Jeneng produk 

HDPEbensinpipa 

Spesifikasi kasedhiya 

DN20-630mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR11, SDR17.6

Materi sing bakal digunakake 

Specified virgin PE80 or PE100 raw material for bensin

Werna kasedhiya 

Werna kuning utawa warna ireng kanthi strip kuning

Standar sing ngetutake 

ISO4437

Tandha ing pipa 

Minangka panjaluk pelanggan. 

Sampel kasedhiya 

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik. 

Cara ngemas 

Pipa dia. dn20-63mm bisa ana ing kumparan kanthi dawane 50/100/200 / 300m, pipa dia. dn75-630mm ana ing bar kanthi dawane 5.8m utawa 11.8m 

MOQ 

Bisa dirembug 

Wektu produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Wektu Warranty 

15 taun kanggo panggunaan normal 

Jangka wektu pambayaran 

T / T utawa LC nalika ndeleng 

Port loading FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, China 


Spesifikasi Produk

SUNPLAST HDPEbensin pipe can be provided from 20mm to 630mm, with specific dimension as below:

HDPEPipe Size.jpg

Rating SDR

SDR11

SDR17.6

Maks. Tekanan Makarya Kanggo Gas Bumi(Mpa)

0.4

0.2

Diameter Biasa

dn (mm)

Kandel Tembok

e (mm)

20

2.3

2.3

25

2.3

2.3

32

3.0

2.3

40

3.7

2.3

50

4.6

2.9

63

5.8

3.6

75

6.8

4.3

90

8.2

5.2

110

10.0

6.3

160

14.6

9.1

200

18.2

11.4

250

22.7

14.2

315

28.6

17.9

400

36.3

22.7

500

45.4

28.4

630

57.2

35.7


HDPEFittings & HDPEPipe Welding Machine

To support the connection of HDPEbensin pipe, SUNPLAST can also provide complete range of HDPEbensin fittings & welding machine. The bensin fittings we can provide as below:

SUNPLAST HDPEFittings

※ DN20-110mm HDPEsocket fusion fittings 

※ DN63-630mm injection mouded HDPEbutt fusion fittings

※ DN315-630mm HDPEfabricated fittings

※ DN20-630mm HDPEelectrofusion fittings 


The HDPEpipe welding machines we can provide as below: 
HDPEpipe butt welding machine

※ DN20-110mm HDPEpipe socket fusion welding machine 

※ DN63-630mm HDPEpipe butt fusion welding machine 

※ DN20-630mm HDPEpipe electrofusion welding machine 


Bahan Baku
Materi kinerja excel minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa topping. Perusahaan SUNPLAST umume nggunakake bahan baku TOP QUALITY saka pabrik terkenal ing saindenging jagad ing produksi pipa lan alat kelengkapan. Bahan kasebut diakoni minangka bahan baku paling dhuwur dening para profesional ing jabatan iki. Kinerja sing luwih apik saka bahan kasebut lan kestabilane nggawe stasiun produk lan peralatan pipa SUNPLAST sing berkualitas ing pasar.


                                         

 

Loading & Pangiriman
Thanks kanggo kualitas sing unggul, kita wis nggawe hubungan mitra bisnis sing cedhak lan dawa karo para pelanggan saka luwih saka 30 negara, lan akeh saran positif babagan kualitas kasebut.


       


       

  

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583

Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poli) kanggo saluran pembuangan & saluran banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Pipa Gas Poli, Cina, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.