Warta Perusahaan

  • Polietilen kerapatan tinggi (HDPE) minangka plastik, sing misuwur kanthi rasio kapadhetan kekuatan, fleksibilitas lan stabilitas kimia, lan minangka pilihan ideal kanggo aplikasi pipa tekanan lan tekanan Pipa HDPE biasane digawe saka resin PE100, lan kapadhetan antara 930 nganti 970 kg / m 3, yaiku udakara 7 kali lipat saka wesi.

    2020-09-21

  • stabilitas kimia ood: Molekul HDPE ora duwe polaritas, stabilitas kimia sing apik, ora ana alga lan bakteri, ora ana skala, lan produk sing ramah lingkungan.

    2020-09-12

  • Jeneng: Lurus, sikut, tee, salib, serikat Ukuran: 16mm, 18mm, 20mm, 25mm, 32mm, 40mm, 50mm, 63mm Bahan: 58-2, CW617, 59-1Kanggo / tanpa profil dilapisi nickle, rahang U-TYPE REMS yaiku

    2020-06-24

  • Nguripake listrik (priksa manawa daya listrik kudu ana karo protektor arus bocor), lampu ijo lan lampu abang, enteni nganti lampu abang mati lan tetep ijo, sing nuduhake mesin mlebu ing mode kontrol suhu otomatis lan mesin bisa digunakake

    2020-06-24

  • Mangkene introduksi pipa komposit.

    2020-05-28

  • Mangkene perkenalan pipa tekan kuningan kanggo pipa pex Al pex, muga-muga bisa mbantu sampeyan ngerteni.

    2020-05-28