Produk

View as  
 
  • ISO4427 / 4130 / BS EN 12201 standar HDPE Pipe ïolyPoly Pipe) ing warna ireng / biru kanggo Pasokan Banyu, diproduksi saka dn20-1200mm kanthi rating tekanan bar PN5-PN20, kualitas tinggi dijamin 15 taun, disetujoni sertifikat CE & Laporan uji BS6920, fittings pipa HDPE lengkap kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa pasokan banyu HDPE saka SUNPLAST !!

  • Pipa HDPE (Pipa Poli) Kanggo Saluran Saluran Air digawe dening bahan baku PE80 / PE100 prawan sing paling apik saka China, kasedhiya saka dn20-1000mm. Hubungi kita kanggo rincian luwih lengkap babagan pipa saluran HDPE !!!

  • Pipa dredge HDPE standar ISO4427, kasedhiya saka dn110-1200mm ing SDR11 / SDR13.6 / SDR17 / SDR21 / SDR26, dawane 5,8 utawa 11.8m. Dering dukungan baja buatan pelanggan, kualitas tinggi kanthi wektu layanan sing awet, rega pabrik paling apik. Hubungi kita kanggo rincian liyane.

  • Pipa HDPE standar ISO4427 Kanthi Flensa Kanggo Pipa Dredge lan Mining, gandheng karo flensa ing sisih loro, kasedhiya ing dawa 5,8m utawa 11.8m, cincin gawe baja khusus sing kasedhiya, kualitas dhuwur kanthi rega grosir paling apik. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa pengeruk HDPE !!!

  • Tuku Pipa PolyPE Pipa HDPE paling apik ing Werna Kuning Kanggo Gas ruangan saka Sunplast saiki. Kualitas, pilihan sing apik lan saran ahli minangka ciri khas sampeyan, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk karo pabrik. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

  • Injeksi cetakan HDPE Butt Fusion 90 Derajat siku kanggo pipa HDPE, kasedhiya 63-800mm ing SDR11 & SDR17, kualitas tinggi dijamin karo 15 taun, harga grosir kompetitif, STOCK kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan Siku HDPE Butt Fusion 90 Derajat !!!