Pipa Banyu Poli
  • Air ProPipa Banyu Poli
  • Air ProPipa Banyu Poli
  • Air ProPipa Banyu Poli

Pipa Banyu Poli

Pipa Air Poli standar ISO4427 / 4130 / BS EN 12201 warna ireng / biru kanggo Pasokan Banyu, diprodhuksi saka dn20-1200mm kanthi rating tekanan bar PN5-PN20, kualitas tinggi dijamin 15 taun, disetujoni karo sertifikat CE & laporan uji BS6920, peralatan pipa HDPE lengkap kasedhiya. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pipa pasokan banyu HDPE saka SUNPLAST !!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pipa Banyu Poli

   HDPE Water Pipe
Pipa HDPE, uga diarani pipa polietilen kapadhetan utawa pipa poli, sing dadi solusi ideal kanggo pasokan banyu sing bisa diombe. Pipa SUNPLAST HDPE digawe dening bahan baku PE80 utawa PE100 sing luwih unggul saka pemasok material ing saindenging jagad. Pipa banyu HDPE bisa cocog karo standar ISO4427, ing wektu sing padha, uga bisa mematuhi standar AS / NZS 4130, EN 13244/12201 & DIN 8077/8078. Pipa saka SUNPLAST wis ngliwati tes kebersihan sing ketat ing pusat uji coba ing Inggris sing diarani BS6920, sing mbuktekake pipa HDPE kita minangka kesehatan & cocog kanggo pasokan banyu sing bisa diombe.


Ing ngisor iki, deleng informasi cekak babagan pipa HDPE:

Jeneng produk 

Pipa banyu HDPE 

Spesifikasi kasedhiya 

DN20-1000mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR0-PN20, SDR11-PN16, SDR13.6-PN12.5, SDR17-PN10, SDR21-PN8, SDR26-PN6, SDR33-PN5 

Materi sing bakal digunakake 

bahan baku PE80 utawa PE100 prawan 

Werna kasedhiya 

Werna ireng kanthi strip biru utawa warna biru, utawa saben panjaluk 

Standar sing ngetutake 

ISO 4427, AS / NZS 4130, BS EN 13224/12201, DIN 8077/8078, standar internasional liyane. 

Tandha ing pipa 

Minangka panjaluk pelanggan. 

Sampel kasedhiya 

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik. 

Cara ngemas 

Pipa dia. dn20-63mm bisa ana ing kumparan kanthi dawane 50/100/200 / 300m, pipa dia. dn75-1200mm ana ing bar kanthi dawane 5.8m utawa 11.8m 

MOQ 

Bisa dirembug 

Wektu produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Wektu Warranty 

15 taun kanggo panggunaan normal 

Jangka wektu pambayaran 

T / T utawa LC nalika ndeleng 

Port loading FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, China 


Product Spesifikasi
SUNPLAST bisa nyedhiyakake pipa HDPE saka dn20 nganti dn1200mm, kanthi spesifikasi kaya ing ngisor iki:

Rating SDR

SDR33

SDR26

SDR21

SDR17

SDR13.6

SDR11

SDR9

Tekanan Normal (Mpa)

0.5

0.6

0.8

1.0

12.5

16

20

Diameter Biasa

dn (mm)

Kandel Tembok

e (mm)

20

 

 

 

 

 

2.0

2.3

25

 

 

 

 

2.0

2.3

3.0

32

 

 

 

2.0

2.4

3.0

3.6

40

 

 

2.0

2.4

3.0

3.7

4.5

50

 

2.0

2.4

3.0

3.7

4.6

5.6

63

 

2.5

3.0

3.8

4.7

5.8

7.1

75

 

2.9

3.6

4.5

5.6

6.8

8.4

90

 

3.5

4.3

5.4

6.7

8.2

10.1

110

 

4.2

5.3

6.6

8.1

10.0

12.3

125

 

4.8

6.0

7.4

9.2

11.4

14.0

140

 

5.4

6.7

8.3

10.3

12.7

15.7

160

 

6.2

7.7

9.5

11.8

14.6

17.9

180

 

6.9

8.6

10.7

13.3

16.4

20.1

200

 

7.7

9.6

11.9

14.7

18.2

22.4

225

 

8.6

10.8

13.4

16.6

20.5

25.2

250

 

9.6

11.9

14.8

18.4

22.7

27.9

280

 

10.7

13.4

16.6

20.6

25.4

31.3

315

9.7

12.1

15.0

18.7

23.2

28.6

35.2

355

10.9

13.6

16.9

21.1

26.1

32.2

39.7

400

12.3

15.3

19.1

23.7

29.4

36.3

44.7

450

13.8

17.2

21.5

26.7

33.1

40.9

50.3

500

15.3

19.1

23.9

29.7

36.8

45.4

55.8

560

17.2

21.4

26.7

33.2

41.2

50.8

62.5

630

19.3

24.1

30.0

37.4

46.3

57.2

70.3

710

21.8

27.2

33.9

42.1

52.2

64.5

79.3

800

24.5

30.6

38.1

47.4

58.8

72.6

89.3

900

27.6

34.4

42.9

53.3

66.2

81.7

 

1000

30.6

38.2

47.7

59.3

72.5

90.2

 

1200

36.7

45.9

57.2

67.9

88.2

 


HDPE Fittings & HDPE Pipe Welding Machine

Kanggo ndhukung sambungan pipa HDPE, SUNPLAST uga bisa nyedhiyakake macem-macem peralatan HDPE & mesin las. Fittings sing bisa diwenehake ing ngisor iki:SUNPLAST HDPE Fittings

â € »DN20-110mm HDPE fusion fusion socket

â € »Perlengkapan kompresi DN20-110mm PP

â € »Injeksi DN63-800mm nganggo fusion fusion HDPE bokong

â € »DN315-1000mm perlengkapan HDPE

â € »DN20-630mm fittings elektrofusi HDPE


Mesin las HDPE sing bisa diwenehake ing ngisor iki:

â € »DN20-110mm HDPE socket fusion welding machine

â € »DN63-800mm HDPE pipa las mesin las

â € »DN20-630mm HDPE mesin las elektrofusi


Bahan Baku
Materi kinerja excel minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa topping. Perusahaan SUNPLAST umume nggunakake bahan baku TOP QUALITY saka pabrik terkenal ing saindenging jagad ing produksi pipa lan alat kelengkapan. Bahan kasebut diakoni minangka bahan baku paling dhuwur dening para profesional ing jabatan iki. Kinerja sing luwih apik saka bahan kasebut lan kestabilane nggawe stasiun produk lan peralatan pipa SUNPLAST sing berkualitas ing pasar.

                                   

 

Loading & Pangiriman
Thanks kanggo kualitas sing unggul, kita wis nggawe hubungan mitra bisnis sing cedhak lan dawa karo para pelanggan saka luwih saka 30 negara, lan akeh saran positif babagan kualitas kasebut.

       


       

  

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, kanthi luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya pipa hdpe (pipa poli) kanggo saluran pembuangan & saluran banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku kualitas lan produk murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Pipa Water Poly, China, pemasok, produsen, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.