HDPE Coupler Elektrofusi

HDPE Coupler Elektrofusi

HDPE Electrofusion Coupler ing SDR11 kanggo banyu & gas ruangan, digawe kanthi bahan PE80 utawa PE100 berkualitas tinggi, dijamin kualitas suwene 15 taun, rega grosir kompetitif paling apik, stok sing kasedhiya kanggo ukuran biasa, pangiriman cepet bisa ditindakake. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan kopling / kopling elektrofusi HDPE !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

HDPECoupler / Kopling Elektrofusi: 
Elektrofusi HDPEnggunakake fittings electrofusion sing duwe kabel tembaga cilik sing digulung ing njero njero. Arus listrik banjur mbukak kabel kasebut kanthi nggunakake prosesor elektrofusi banjur nyawiji HDPEing sisih njero pas lan njaba pipa.

Elektrofusi HDPEnggunakake fittings electrofusion sing duwe kabel tembaga cilik sing digulung ing njero njero. Arus listrik banjur mbukak kabel kasebut kanthi nggunakake prosesor elektrofusi banjur nyawiji HDPEing sisih njero pas lan njaba pipa.

Elektrofusi HDPEnggunakake fittings electrofusion sing duwe kabel tembaga cilik sing digulung ing njero njero. Arus listrik banjur mbukak kabel kasebut kanthi nggunakake prosesor elektrofusi banjur nyawiji HDPEing sisih njero pas lan njaba pipa.

 

Perusahaan SUNPLAST bisa nyedhiyakake macem-macem peralatan elektrofusi sing kasedhiya saka DN20mm nganti DN630mm, kalebu: kopling, reducer, tee sing padha, nyuda tee, siku 90 °, siku 45 °., Lsp. Fitting elektrofusi HDPEkita digawe kanthi unggul bahan baku PE80 utawa PE100 kualitas sing disetujoni klompok PE100 +, lan umume digunakake kanggo sistem pipa gas & banyu HDPE.

 

Fitting elektrofusi SUNPLAST HDPEbisa tundhuk standar EN12201-3, EN1555 & EN ISO 15494. Kanthi mbandhingake perlengkapan pipa HDPEliyane (fusion socket fittings, but fusion fusion., Lsp.), Fitting elektrofusi HDPEduwe kaluwihan kaya ing ngisor iki:
â € »Diameter pipa ing njero tetep padha.
â € »Mobilitas peralatan (bobote murah / murah), saengga bisa dipindhah kanthi gampang.
- Kinerja dhuwur.
â € »Pangguna loropaken, kanthi otomatis, dadi operator operator sing trampil banget ora dibutuhake.
â € »Ora kuwat kekuwatan materi.


Cathetan: SUNPLAST duwe akeh stok kanggo ukuran normal, bisa dikirim ing wektu sing cendhak !!


Jeneng produk 

HDPEelectrofusion witjaksono kopling / kopling

Spesifikasi kasedhiya 

DN20-800mm (diameter njaba) 

Rating SDR / tekanan 

SDR11

Materi sing bakal digunakake 

Virgin PE80 utawa bahan baku PE100

Werna kasedhiya 

Ireng, biru & kuning, utawa saben panjaluk.

Standar sing ngetutake 

EN12201-3, EN1555, EN ISO 15494

Sampel kasedhiya 

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik. 

Cara ngemas 

Kanggo dikemas ing karton

MOQ 

Bisa dirembug 

Wektu produksi 

7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 10-15 dina kanggo wadhah 40ft. 

Wektu Warranty 

15 taun kanggo panggunaan normal 

Jangka wektu pambayaran 

T / T utawa LC nalika ndeleng 

Port loading FOB 

Ningbo utawa Shanghai China 

Papan asal 

Ningbo, China 


Spesifikasi Produk

HDPEElektrofusi fittings kopling sing padha bisa disedhiyakake saka dn20mm nganti dn800mm ing SDR11 & SDR17, kanthi ukuran kaya ing ngisor iki:

ProductJeneng

Specification

SDR17

SDR11

HDPECoupler / Coupling Elektrofusi

HDPEElectrofusion Coupler

 

 

20

 

25

 

32

 

40

 

50

 

63

 

75

 

90

 

110

 

125

 

140

 

160

 

180

 

200

 

250

 

315

 

355

 

400

 

450

 

500

 

560

 

630

 

710

 

800


Bahan Baku
Materi kinerja excel minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa topping. Perusahaan SUNPLAST umume nggunakake bahan baku TOP QUALITY saka pabrik terkenal ing saindenging jagad ing produksi pipa lan alat kelengkapan. Bahan kasebut diakoni minangka bahan baku paling dhuwur dening para profesional ing jabatan iki. Kinerja sing luwih apik saka bahan kasebut lan kestabilane nggawe stasiun produk lan peralatan pipa SUNPLAST sing berkualitas ing pasar.

                                                     


Loading & Pangiriman
SUNPLAST HDPEpipe fittings owe high reputation of good quality in our exporting markets. The fittings have been exporting to more than 15 countries, and all our customers are satisfied on us. 
      

        


        

      

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email: [email protected]

[email protected]
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam:
whatsApp / wechat: 0086-15968493053

Skype: produsen polipipe


Sunplast, through over 15 years' development, is now known as one of the leading manufacturers and suppliers of hdpe pipe (poly pipe) / HDPEPipe Fittings / HDPEPipe Welding Machine  in China. Our factory has introduced many advanced technologies and equipments into it. Please be free to buy the quality and low price products made in China from us.


Panas Tags: HDPE Electrofusion Coupler, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.